Vraag: Ik zou graag een ePartner nu willen hebben om mij te helpen met mijn Herstel Reis.

Hoe kan ik een ePartner aanvragen?

De manier om jou ePartner te ontdekken is door het te vragen aan God!

De manier om jou ePartner te ontdekken is door het te vragen aan God!

Vraag en het zal u gegeven worden; zoek en gij zult vinden. “ Mattheus 7:7

“Als je niet weet wat je aan het doen bent, vraag je Vader. Hij houd ervan om te helpen. Je zal Zijn hulp krijgen, en zal niet neerbuigend [onsympathiek] zijn als je erom vraag.” Jacobus 1:5 NBG-51

Dit is wat Erin deed, ze heeft God gevraagd om slecht “een ander persoon die niet dacht dat ze gek was” en meteen (en elke keer dat ze het vroeg) bracht Hij het gezicht van een vrouw die ze niet echt had ontmoet maar wel over wist. Deze vrouw deed de zelfde Bijbelstudie cursus (over hoe je de bijbel bestudeerd, regel voor regel, woord voor woord). Daarna vroeg Erin hoe ze deze vrouw kon vinden omdat de klas was beëindigd en God leidde haar om haar bijbelleraar te bellen die vertelde, “Sue wilde dat ik haar nummer aan je gaf”!! Sue had God hetzelfde gevraagd, om iemand te vinden die haar kon bemoedigen tijdens haar reis (van vijf jaar)!

Tijdens hun eerste ontmoeting, Erin en Sue baden, God vragen (Mattheus 18:19) om hun andere vrouwen te sturen die waarschijnlijk door huwelijks moeilijkheden gingen! Al gauw benaderde vrouwen hun allebei, vragend om hulp! Dan gaven ze hun de lijst van verzen die ze hadden bestudeerd in hun Bijbels —delen van de principes en beloftes die God hun gedurende de week had gegeven, wat later de Een Wijze Vrouw is geworden en later de Herstel Jouw Huwelijk boek.

Luister naar Erin die deelt hoe het is gebeurd.

Nu, Luister naar Yvonne die feitelijk de zelfde ervaring had.

“Mijn cursus vandaag was over het vinden van mijn ePartner. Ik nam mijn dochter meer naar de winkel vanochtend en toen ze het ene gangpad nam ging ik een andere gangpad in en ik zag haar praten met 1 van onze oude vrienden Haar man speelde hockey met mijn echtgenoot. Ik probeerde snel langs een andere gangpad te gaan zodat ik niet hoefde te praten of informatie te geven over wat er aan de hand was in ons leven. Maar ik eindigde toch in haar te ontmoeten. Ik benaderde haar met de instelling dat ik niks zou zeggen over dat mijn man weg was. Ik vertelde haar over de nieuwe baby die we verwachtte. En toen vertelde ik iedereen dat mijn echtgenoot niet langer thuis was. Ik had meteen spijt wat ik had gezegd totdat zij tranen kreeg in haar ogen en mij vertelde dat haar echtscheiding rond zou zijn in een paar weken. Dit was een koppel waarvan ik dacht dat ze nooit problemen hadden maar vlak daar wist ik dat God mij naar haar had geleid. Ik vroeg haar of ze wilde dat haar huwelijk voorbij was en natuurlijk zei ze nee. God heeft mij mijn gebedspartners gestuurd en ik stuurde haar de link van het boek en de cursussen en ze vertelde mij dat ze had gebeden voor iemand die met haar kon bidden. En ondanks ik alleen die avond daarvoor had gebeden naar God om mij iemand te sturen omdat mijn cursus vandaag was over mijn ePartner. Hoe wonderbaar is onze God en een perfect voorbeeld hoe zijn tijd altijd absoluut perfect is!”

Deze waren de eerste ePartners en herstel gebeurde voor hun allebei—door dat Erin en Sue elk Bijbel verzen deelde, beloftes en antwoorden aan elkaar over de situaties die ze meemaakte. Dan samen komend elke week om hun lofprijzingen en enthousiasme met elkaar te delen!

Sue was gescheiden van haar echtgenoot voor meer dan 5 jaar en had geen enkel contact, Erin had contact met haar AM maar ze onderging de ene beproeving na de andere. Sue had 3 tiener meiden terwijl Erin 4 jonge kinderen had. Toch, omdat Erin en Sue God zochten en Hem vroegen naar de antwoorden, en later elk deelde wat ze hadden geleerd uit de Bijbel die week, was niet alleen Sue haar huwelijk hersteld—maar Erin haar huwelijk werd slechts een paar maanden later hersteld.

Nadat Sue haar huwelijk was herstel, was Erin weer zonder een gelijkgestemde ePartner dus vroeg ze God nog een keer en Hij herinnerde haar aan de vrouwen die ze had ontmoet. Vele vertelden haar dat ze waren gescheiden of echtgescheiden van hun echtgenoten maar hoopte op een herstel. Deze vrouwen begonnen te ontmoeten een keer in de week net zoals zij en Sue hadden ontmoet.

Terug kijkend, de vrouwen die met een herstel huwelijk kwamen te zitten waren de zelfde die begonnen om uit te reiken en andere vrouwen te helpen. Nu is het zoveel makkelijker om vrouwen de zelfde Bijbel verzen geven, door Hoofdstuk 1 van het HJH en de link naar Hopeatlast.com te delen 

💘 Nadat ik was weggegaan, hebben verschillende vrouwen van de kerk contact met mij gezocht en ik was in staat met elk van hen de waarheid te delen waar ik in geloofde waar ik te goed voor was. Een vrouw vroeg of we konden ontmoeten zodat ze meer kon horen, en zo is mijn nieuwe vrouwen groep gestart.

~Violeta “Ik heb Mijn Trouw Ring Afgedaan; Dat Stoorde Hem het Meest"

💘 Nadat ik de HJH boek acht keer had gelezen, lang voordat mijn huwelijk was hersteld, een vriend die ik had ontmoet in een gebedskamer had haar zuster gestuurd om mij te e-mailen omdat zij ook door een scheiding ging. Ik wist dat de Heer mij vroeg om haar een bemoediging te geven, ik vroeg naar haar adres en ik heb mijn boek naar haar opgestuurd.

Gauw nadat we online begonnen te ontmoeten. Na een paar weken van elkaar bemoedigen met Zijn beloftes en onze lofprijzingen, begonnen we elk andere vrouwen te ontmoeten die we hadden uitgenodigd om zich bij ons aan te sluiten—net zoals jou bediening ons aanmoedigt om te doen om een ePartner te ontmoeten en om ook onze bijeenkomsten te starten als een Brug Bouwer.   

Het enige hulpmiddel die ik had was het Herstel boek, maar toen ik die van mij weggegeven had, ontdekte ik over het VHOL boek die veranderde in een Overvloedige Leven Bijeenkomst.

~Nicki “Ik keerde de Ander Wang

💘 Een onderdeel van mij HR dat mij het meest heeft bemoedigd was toen ik andere vrouwen begon te bemoedigen. Met sommige ontmoeten onder koffie om de beloftes en lofprijzingen te delen, terwijl ik er ook een aantal ontmoette in Skype nadat ik zo graag en voelde dat ik een ePartner nodig had nadat ikVind Jou ePartner om jou bediening” te starten gelezen had in Cursus 3 en nadat ik het had uitgesteld toen ik verder las in Dag 27 Jou ePartner

~ Blijdschap “Ik was het

Wanneer je God vraagt en jou ePartner hebt gevonden, word een bemoedigende vrouw en verzend een Lof Rapport.

Stop niet daar, hou je momentum, ontdek wat het betekent om een Bruggen Bouwer te zijn

Wordt een Bediener

Wordt een Evangelist

Word een Gebed Strijder

Ervaar je Dromen!

Als je meer informatie zou willen

😎 Leer hoe je je EIGEN Wijze Vrouwen Bijeenkomst start.
🤗 Start door een Bruggen Bouwer te worden.
🤔 Voel je voorbereid door  je in te schrijven bij RMIOU.

Ontdek meer in Onze Ontmoeting Bijeenkomst Live in Zoom!!

Log ook deze lessen: