Red hen die ten
dode gegrepen zijn,
wend u niet af van hen
die ter slachting wankelen.
Wanneer gij zegt: Zie, wij
wisten dit niet –
zal Hij, die de harten
doorzoekt, het niet merken,
en Hij, die op uw ziel let, het
niet weten,
en de mens naar zijn doen vergelden?

Door het Woord van Hun Getuigenis is a Volledige Serie van BEWIJS dat GOD ELK Huwelijk Kan en Wilt Herstellen—zelfs die van JOUW!

Het eerste huwelijk waar Erin getuigen van was die ze God zag herstellen was het huwelijk van haar eigen ouders—nadat ze voor negen jaar uit elkaar waren—Erin's ouders vierde 59 huwelijks jaren samen! Vertrouw God om het huwelijk van Jouw Ouders te Herstellen ★★★★★

Español • Português • Français • Slovenský • Afrikaans • Tagalog • Nederlands • Türkçe • Polski • Italiano


INSTRUCTIES:

Nadat je elke les (beneden) gelezen hebt, en zodra je klaar bent om de Persoonlijke toewijding te maken aan de Heer, stop om te relaxen, pak je koffie of een koud drankje, en giet je hart uit in je Log formulier. Schrijf op wat je geleerd hebt die dag in elk Dagelijkse log formulier.

Hou er rekening mee dat: Vaak steelt de vijand wat je hebt geschreven om je uit te putten, vooral voordat je hebt geleerd over de bescherming van het geven van je tiende aan je voorraadschuur. Dus om er zeker van te zijn, omdat we niet onwetend moeten zijn over de plannen van de vijand, wees er zeker van dat je schrijvend je hart eerst uitstort in een email, stuur het dan eerst naar jezelf (als back-up) en plak DAN vervolgens wat je hebt geschreven in de formulieren.  

“Ga door de smalle poort; want de poort is breed en het pad is breed dat tot vernietiging leidt, en er zijn velen die er doorheen gaan……..

Restoration-Journey-1

Want eng is de poort, en smal de weg, die ten leven leidt, en weinigen zijn er, die hem vinden” ―Matteus 7:14

Jouw Herstel Reis

Want de poort is smal en het pad dat naar het leven leidt is smal, en er zijn er maar weinig die het vinden "-Matteüs 7:13-1

Zing dit liefdeslied Wegen " tijdens deze fase van je reis met je Echtgenoot, je Maker die je heeft geroepen om met Hem te reizenWord wakker, maak een bladwijzer voor een devotional , pak zijn hand en zeg: ' Hij leidt mij. "

“Zo zal Mijn Woord zijn dat voortkomt uit Mijn mond;
Het zal niet leeg naar Mij terugkeren,
zonder te bereiken wat ik verlang ,
en zonder te slagen in de zaak waarvoor ik het heb gezonden.“

📌 Zorg ervoor dat je elke link opent, vooral degene die openen naar GODS WOORD. "Want GOD had Zijn bruid zo lief en gaf Zichzelf voor haar over, opdat Hij haar zou heiligen, nadat Hij haar gereinigd had door het waterbad  met Zijn Woord , opdat Hij Zichzelf de bruid zou presenteren in al haar glorie, zonder smet. of rimpel of iets dergelijks; maar dat ze heilig en onberispelijk en heel zou zijn zonder [fouten of gebreken]."

Doe slechts  ÉÉN LES per dag zodat (zoals medicijnen of antibiotica) elk van Zijn Beloften en Principes tijd heeft om te doen wat Hij bedoelde en moet doen:

  • Te veel lessen tegelijk zijn niet alleen NIET goed, maar kunnen er zelfs voor zorgen dat u de voordelen misloopt.
  • Te ver tussendoor wachten is ook schadelijk, omdat het ervoor zorgt dat de manieren van de wereld weer je geest en hart binnendringen.

Is er geen balsem in Gilead? Is er geen arts aanwezig? Want waarom is de wond van de dochter mijns volks niet geheeld?" God zegt: "Mijn volk komt om door een gebrek aan kennis." Hosea 4:6


Week 1

Doe mee aan de overwinning!
Doe mee met onze
Bijeenkomsten!
Herstel reizen zijn geen kijk sporten!

Kijk niet alleen.

Log elke Dag door je💔 hart uit te storten in de les FORMULIEREN!

Vertel ons HOE jouw Herstel is gebeurd, Astrid….. na meer dan een maand weg geweest te zijn, terwijl hij weg was en ik was thuis, de Bijbel lezen, de lessen bestudeerde, mijn hart aan het uitstorten was in mijn logs, toen hij mij belde en mij vroeg of ik met hem uit wilde gaan…..ik had zoveel vrede dat ik niet verwachte dat het zou gebeuren! Ik zei dat ik wel wilde, dus kwam hij om mij op te halen en we gingen weg. En daar vertelde hij mij dat hij het weer wilde proberen, dat hij nu een nieuw leven met mij kon voorstellen. 

~ Astrid “Ik Dacht Altijd dat als Ik Hem Ooit Terug Wilde, Hij Daar Zou Zijn!

Neem niet enkel ons woord erop aan. God zegt, “En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad, tot in de dood.” Openbaringen 12:11

LEES  Ontleent van een paar HERSTELDE Huwelijk Getuigenissen.

GRATIS LESSEN Deel 1

Cursus 1 Begin “Chelle Getuigenis” ~Chelle Boek 3

image-1

Voed je ziel geestelijk. LEES een gedeelte van Psalmen & Spreuken - en je leest ze ELKE maand door!


Week 2

Doe mee aan de overwinning!
Doe mee met onze
Bijeenkomsten!
Herstel reizen zijn geen kijk sporten!

Kijk niet alleen.

Log elke DAG door je 💔 hart uit te storten in de les FORMULIEREN!

⭐⭐⭐⭐⭐ In het begin, had ik maar enkele dingen aan mijn leven toegevoegd. Ik was vrij onregelmatig met mijn cursussen en principes, maar toen heb ik besloten om meer verantwoordelijkheid te nemen en te proberen om onderdanig te zijn toen ik las dat mijn lessen en mijn logs ELKE dag moesten gebeuren. Er is geen betere therapie. Zo slecht als ik was, was ik een nieuw mens aan het worden. Je moet loggen, je moet! Vertrouw op mij dat niks je kan veranderen zoals deze hulpmiddelen en Gods Woord.

~ Alexandra “Ik Ben Naar Een Psychiatrisch Ziekenhuis Gebracht Waar Ik ben Opgenomen

Krijg hulp bij Hindernissen over Je Angsten met Getuigenissen!! Mijlpalen!

⭐⭐⭐⭐⭐

H1 Dag 11 Hoofdstuk 9 “Zachte en Stille Geest”
Inclusief “Harde Liefde” Lof Rapport

WIN zonder woorden” ~ Miranda Boek 7

Form

Week 2 Weekend Opdracht: Alsjeblieft 🙏🏼 wees er zeker van dat je elk van jouw  30- Dagen Log om te Genezen Reis  log en gebruik jouw GNN "Gloed Nieuwe Naam"zodat we je kunnen uitnodigen om MEE TE DOEN met gelijkgestemde vrouwen in een van onze😎 Bijeenkomsten via Zoom Ontmoetingen.

Om MEE TE DOEN is het nodig dat je jouw GNN “Gloed Nieuwe Naam” ontdekt.

Word bevrijd uit jouw GEVANGENIS van angst en zorgen door het indienen van een lof prijs rapport.

Overweeg Prison to Praise te lezen om het principe van "lof prijs in alle dingen" te leren en te gebruiken, dat resultaten oplevert die alleen als wonderbaarlijk kunnen worden uitgelegd, en lees de ★★★★★ beoordelingen van onze Ministrie Team-leden en Alumni .

Ik ben niet langer geïnteresseerd in huwelijksherstel of ik ben echt niet meer geïnteresseerd in het herstellen van mijn huwelijk. 

Het kan zijn omdat je moe bent (mijn juk, vechten, loslaten), of je bent zo vreselijk gekwetst, of je geniet gewoon zo van je leven als Zijn bruid dat je niet wilt dat het verandert. Hoe dan ook, we vragen je niet te gaan, want dit is het hart dat je zou moeten hebben. Het maakt deel uit van Zijn volmaakte plan.

Het betekent dat je volledig in staat bent om eindelijk, volledig los te laten (zoals je kunt lezen in de getuigenissen onderaan) betekent dat je op de rand van een doorbraak staat. Of, vaker, je bent overgestapt van Herstel Reis naar Overvloedige Leven Reis wanneer je leven op het punt staat te voelen alsof je een droom leeft, levend in het paradijs. LEES MEER>>>

Tijdens WEEK 3
het midden punt voor Cursus 1

        Doe mee aan de Overwinning!
Doe mee met onze
Bijeenkomsten!
Herstel Reizen zijn geen kijk sporten!
Kijk niet alleen.

Log elke DAG door je 💔 hart uit te storten in de les FORMULIEREN!

Wat er daarna gebeurde was ronduit wonderbaarlijk, omdat na het keer op keer lezen van de boeken, tussen de lessen door loggen, vijf tot tien keer erdoor heen gaan, begon mijn echtgenoot de verandering op te merken maar hij probeerde het te negeren.
~ Penelope ”Hij Loog tegen de AV om bij Ons te kunnen Blijven

Form

Week 3 Weekend Opdracht: Alsjeblieft 🙏🏼 wees er zeker van dat je je 30-Dagen log om te genezen logt en jouw GNN "Gloed Nieuwe Naam" zodat we je kunnen uitnodigen om MEE TE DOEN met gelijkgestemde vrouwen in een van onze😎  Bijeenkomsten via Zoom Ontmoetingen.

 

Het is tijd om je dag te beginnen met
DAGELIJKSE DEVOTIONALS

 

WEEK 4
Laatste week
Laat het Gelden! 

Doe mee aan de Overwinning!
Doe mee met onze
Bijeenkomsten!
Herstel Reizen zijn geen kijk sporten!

Kijk niet alleen.
Log elke DAG door je 💔
hart uit te storten in de les Formulieren!

Het lezen van de lessen en de boeken zal je troost brengen maar het is het loggen wat je zal veranderen. ~ Elizabeth HERSTELD “Ik Won Hem Zonder een Woord te Zeggen en Mijn Gedrag Trok Hem

epartner-1

H1 DAG 27 Je ePartner en gebruiken van je GNN

Maakte Mijn herstel solide” ~ Gail  Boek 5

blushing_bride

H1 DAG 28 Zijn Bruid worden

★★★★★ “Zijn HM bruid worden” Bruid#

Form

Week 4 Weekend Opdracht: Alsjeblieft 🙏🏼 wees er zeker van dat je je 30-Dagen log om te genezen logt en jouw GNN "Gloed Nieuwe Naam" zodat we je kunnen uitnodigen om MEE TE DOEN met gelijkgestemde vrouwen in een van onze😎  Bijeenkomsten via Zoom Ontmoetingen.

 

GENIET van het lezen van een fantastisch bemoedigend boek op onze lijst met aanbevolen lectuur - een boek dat door ons hele bedieningsteam wordt aanbevolen - Hind's Feet on High Places

Hind's Feet on High Places  is fantastisch om aanmoediging te krijgen wanneer je herstelreis voelt alsof het te lang duurt..lees   nu het voorbeeld .

DAG 30 Neem vandaag de tijd om te rusten en te reflecteren over wat je hebt geleerd VOORDAT je doorgaat naar de volgende cursus.

De Here is mijn herder,
mij ontbreekt niets;
Hij doet mij nederliggen in grazige weiden;
Hij voert mij aan rustige wateren;
Hij verkwikt mijn ziel.
Hij leidt mij in de rechte sporen
om zijns naams wil.

―Psalm 23:1-3
Psalmen & Spreuken

Morgen begint de volgende cursus in je Herstel Reis!

Blijf niet ronddwalen in de woestijn zoals de Israëlieten deden – ga naar cursus 2 steek dan de Jordaan over door cursus 3 te volgen – die naar het beloofde land leidt!

 

 

Een wijze vrouw herbouwt

Vernieuwen • Herbouwen• Herstellen

"De wijze vrouw bouwt haar huis, maar de dwaze  breekt het met haar eigen handen af ."

★ Laten we samen herbouwen! 

Als het op relaties aankomt, hebben de MEESTEN van ons geen idee wat GOD zegt, noch dominees, christelijke counselors of bijbelstudieleraren. Niemand behalve GOD weet hoe te navigeren door de moeilijke en uitdagende relaties in het leven van elke vrouw. Een wijze vrouw herbouwt op de rots en zijn woord!

Vernieuw je geest • Bouw je leven opnieuw op • Herstel je gezin

 

Ben je op zoek naar liefde?

Zegt iedereen dat het hopeloos is?
Is jou liefde beloofd?
Is er echt ware liefde voor mij?

Ja! Er is eindelijk eeuwige liefde !

Vandaag is de dag dat JIJ begint te ervaren ECHT

Eindelijk liefde!!

"Met  eeuwige LIEFDE  zal ik medelijden met je hebben"

LoveAtLast.ORG

Kies bij het kiezen van het pad dat je wilt inslaan niet alleen wat je "denkt" dat jouw Echtgenoot wilt of wat je denkt dat jouw aardse echtgenoot terugkrijgt. Kies gewoon degene die Hij je laat kiezen.

Wat fantastisch is, is dat je je geen zorgen hoeft te maken over een verkeerde keuze, want Hij belooft om alle dingen voorgoed uit te werken !

GENIET gewoon van je reis met HEM!! Zoals altijd zullen we jouw genezing, als onze patiënt, volgen terwijl deze zich ontvouwt via jouw logs.

C2.-768x512

Cursus 2: HVH

“Vernieuw Je Gedachten”

START NU