Dag 15
De Vrijheid van het Loslaten...

maar eerst een Hersteld Huwelijks Getuigenis

 

Eens Ontrouw Heeft Nu een Nieuw Hart!

Deze getuigenis begon nadat een jonge vrouw en haar man nog maar kort getrouwd waren. Ze waren allebei opgewonden dat ze meteen zwanger waren geworden. Helaas resulteerde dit in een tragische miskraam. Kort daarna merkte ze dat ze weer in verwachting was; ze droeg deze baby echter maar twee korte maanden en kreeg toen opnieuw een miskraam.

Zij en haar man woonden in het buitenland sinds haar man in het leger zat. Ze zei dat het hen in deze tijd allebei zo leek te helpen om een ​​stel te hebben waar zij en haar man een hechte band mee hadden gekregen.

Slechts een paar maanden later was ze weer in verwachting. Deze keer waren ze allebei erg hoopvol omdat ze haar tweede trimester inging.

Toen viel ze op een avond in slaap op de bank terwijl hun vrienden laat op bezoek waren. Toen ze wakker werd, raakte ze verlamd van schrik - daar aan de andere kant van de kamer was haar man en de andere vrouw aan het kussen!! De andere man was blijkbaar naar huis gegaan. Paniek sloeg toe en niet wetend wat ze moest doen, besloot ze rond te lopen om het overspelige stel te waarschuwen dat ze wakker werd. Geschrokken sprongen ze uit elkaar alsof er niets was gebeurd.

Die dag, nadat haar man naar de basis was vertrokken, nam ze contact op met haar schoonfamilie die christen was en ze begonnen te bidden. Plots werd haar man teruggebracht naar hun geboorteplaats voor meer training op een lokale militaire basis. God had ingegrepen! Ze dacht dat de hele nachtmerrie voorbij was, totdat ze een e-mail zag van de andere vrouw gericht aan haar man. Ze was geschokt toen ze de liefdesbrief las met daarin een plan voor hen om "samen weg te rennen nadat de baby is geboren"!

Opnieuw riep ze haar schoonfamilie om hulp. Deze keer belden ze Herstel Ministries. Binnen twee dagen hadden zij en haar schoonfamilie  Hoe God Jouw Huwelijk Zal Herstellen en het werkboek voor vrouwen in handen. Zowel zij als haar schoonfamilie lazen en herlezen de boeken.

Echter, tegen de principes in het boek in, stond haar schoonvader erop zijn zoon te confronteren met zijn gedrag, maar het moedigde hem alleen maar aan om  de vrouw van wie hij voelde dat hij "verliefd" was, vervolgens uiterlijk te achtervolgen. Opnieuw namen ze contact op met Herstel Ministries. We vertelden hen dat het met zijn flagrante verklaring duidelijk was dat ze een wonder nodig hadden.

Het wonder kwam na veel gebed. Haar man stemde ermee in om met zijn ouders naar de kerk te gaan. Die nacht bekeerde hij zich bij het altaar van zijn zonde van overspel en stond op met een nieuw hart.

Update: deze vrouw en haar man hebben nu drie kleintjes! Ongeveer een jaar na hun wonder hadden ze een tijdelijke tegenslag toen de andere vrouw weer opdook. De jonge vrouw bekende dat zij degene was die was "afgevallen" en de principes in het boek en het werkboek niet meer volgde. Het opduiken van-AV stuurde deze jonge vrouw weer met hernieuwde kracht terug naar haar boek en werkboek! Ze zei dat ze de rest van haar leven beloofde om te allen tijde in het boek te blijven, wat ertoe heeft geleid dat ze dagelijks de principes uit de weg ging om haar huwelijk te beschermen. Aan God zij alle eer!

~Paige in Florida, HERSTELD

Ervaar de

Vrijheid van het "Loslaten"

Ons team is het erover eens dat er geen BELANGRIJKER les is dan dit HERSTEL bepaalt of  er eeuwig  op wachten.

Dit is wat Hilary, onze minister in opleiding uit Zuid-Afrika, deelt over wat ze heeft geleerd over 'Loslaten'.

Ik kan eerlijk zeggen dat toen ik de waarheid over loslaten ervoer, het een van de meest ontzagwekkende openbaringen was die ik ooit van God heb ervaren. Zou je geloven dat ik zelfs zover ben gegaan om de principe te testen? Het was niet dat ik God aan het testen was, meer het feit dat ik er zeker van wilde zijn wat Hij me vertelde en mijn hart eromheen wilde wikkelen, zodat ik het als predikant beter aan anderen kon uitleggen. Ik ben een HHIOU-minister in opleiding en hoop op een dag een predikant te zijn en anderen te helpen een hersteld huwelijk te ervaren zoals ik heb gedaan.

Ik dacht eerst dat loslaten geen contact opnemen met mijn ex-man was, hem niets vragen, niet klagen over de kinderen, enz. Ik zorgde er in feite voor dat ik niets van die dingen deed en bracht al mijn problemen bij de Heer. Ik heb mijn ex-man nergens om gevraagd. Maar natuurlijk miste ik mijn ex-man nog steeds. Ik dacht eigenlijk de hele dag aan hem en verlangde naar hem. Ik wilde hem gewoon bellen of een soort van vriendelijk  contact hebben.

Het was tijdens een van deze dagen dat ik droomde dat de Heer mijn aandacht trok. Hij liet me op een vriendelijke, liefdevolle manier zien dat loslaten geen kwestie is van NIETS DOEN, maar dat het beslist een kwestie van het hart is. Als ik aan mijn ex-man dacht en droomde, betekende dat dat mijn ex-man Gods plaats in mijn leven innam. Of hij nu deel uitmaakte van mijn leven, gescheiden van mij leefde of niet, of hij het wist of niet - ik had mijn ex-man tot koning van mijn hart gemaakt, een plek die alleen voor mijn Heer zou moeten zijn.

Toen ik me dit realiseerde, verontschuldigde ik me elke keer als ik aan mijn ex-man dacht bij de Heer, vroeg Hem om mij te vergeven en begon Hem te bedanken dat hij er voor me was, dat hij van me hield, dat hij de Heer van mijn leven was. In het begin was het moeilijk, omdat ik elke gedachte echt moest vasthouden en onderwerpen en er vervolgens spijt van moest krijgen dat ik mijn ex-man weer koning had gemaakt. Ik ging vele malen voor de Heer, maar na een paar weken begon het gemakkelijker te worden.

Ik had op een dag een bijzondere strijd met loslaten, toen ik een doorbraak kreeg en de liefde die ik voelde voor de Heer me omhulde - het was zo'n geweldige ervaring! Niet lang nadat ik een telefoontje kreeg van mijn ex-man... zou je geloven dat hij zei dat hij naar MIJ verlangde? Hij zei dat hij belde omdat hij wilde dat ik het wist.

Hmmmmmm ... dus natuurlijk - omdat ik mezelf was, was ik in de war door het feit dat zodra ik mijn volledige focus op de Heer had, niet op iets wat ik wilde dat Hij voor mij zou doen, zoals werken aan het hart van mijn man, enz. de Heer keerde het hart van mijn ex-man en zette het in zijn gedachten om mij te bellen  .

Het was toen dat de Heer me het volgende Bijbel vers gaf in Jeremia 15:19-21 "Indien gij terugkeert, zal Ik u doen terugkeren; dan zult gij vóór Mij staan; en indien gij uitspreekt wat waarde heeft, zonder vermetele taal, zult gij als mijn mond zijn. Laten zij zich tot u keren, maar gij zult u tot hen niet keren. want Ik ben met u om u te helpen en te bevrijden, luidt het woord des Heren."

Ik merkte specifiek het deel op dat zegt  : "... zij van hun kant kunnen zich tot jou wenden, maar wat jou betreft, je mag zich niet tot hen wenden." Ik had geen idee wat dit zou kunnen betekenen, dus vroeg ik de Heer om het mij te laten zien. Het was toen dat Hij een openbaring gaf ~  Geen contact opnemen met mijn ex-man betekende niet dat ik het had losgelaten, want in mijn hart was hij nog steeds erg op een plek die door God was gegeven.

Ik moest mijn hart volledig van mijn man verwijderen. Met andere woorden, ik moest niet voor hem bidden voor vrede, voor bescherming, voor vreugde en geluk of dat zijn dag een effen pad zou zijn - ik moest alleen bidden dat 'Gods wil in zijn leven geschiede'. Sterker nog, de Heer moedigde me aan om voor mijn ex-man te bidden in tongen, wat sommigen 'bidden in de Geest' noemen, zodat ik volledig zou bidden zoals God me had opgedragen.

In het begin vond ik het nogal hard, omdat we allemaal onze dierbaren in gebed willen dragen/bedekken, vooral voor bescherming en om het leven voor hen gemakkelijker te maken. Pas toen ik besefte hoe krachtig volledig loslaten is, kon ik op God VERTROUWEN en werkelijk gelukkig zijn met geen contact meer, niet bidden, me voor niets tot mijn man wenden, maar in plaats daarvan God precies op de plek te plaatsen waar ik mijn ex-man eindelijk toestond.

Net als jij had ik het boek Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen gelezen  en had ik er een punt van gemaakt om elke dag specifieke verzen voor mijn man te bidden. Ik was van mening dat ik voor hem moest bidden, en ik ben er zeker van dat als ik deze openbaring aan het begin van mijn Herstelreis had gehoord, ik het misschien had geminacht, maar omdat Herstel een Reis is, was ik op het punt waarop de Heer me een veel krachtigere methode liet zien om Hem te volgen. De methode is natuurlijk gewoon om te bidden "Uw wil geschiede" en de uitkomst aan HEM over te laten. Toen ik eenmaal het bericht kreeg, begon het allemaal te veranderen en heel snel ook. Mijn ex-man begon  me ijverig te achtervolgen . Ik kon zien hoe God in zijn leven aan het werk was en hoe hij God in zijn eigen leven begon te zien.

Omdat ik moest groeien en voorwaarts moest blijven gaan terwijl de Heer me leidde, hielp het  boek Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen in het begin van mijn reis om me op te bouwen en te sterken (door die gebeden te bidden die je zult vinden) en om me naar de plek te brengen waar ik sterk genoeg was om los te laten. Toen was ik in staat om over te gaan van het moeten bidden om me te stabiliseren, naar het volledig kunnen gaan naar het punt van VERTROUWEN en bidden "Uw wil geschiede!"

Elke keer als ik God op Zijn rechtmatige plaats had, zou ik moeten rennen om mijn ex-man voor te blijven (ik zeg het zo zodat je kunt visualiseren wat ik probeer te zeggen...) maar elke dag dat ik mijn ex-man op de eerste plaats zette en niet losliet, ging ik langzaam kruipen en vond mijn ex-man nog steeds nergens in mijn buurt.

Op dat moment werd de kracht van loslaten echt voor mij. Toen ik God achtervolgde, niet vanwege Zijn Hand, maar alleen vanwege Zijn liefde en ontzagwekkendheid,  kwam alles  samen boven alles wat ik me ooit had kunnen voorstellen. Sterker nog, ik ben begonnen met het loslaat principe op andere gebieden in mijn leven en raad eens? Uh-huh... Hetzelfde gebeurt!

Ik zal dit principe van loslaten zeker blijven toepassen op veel verschillende gebieden van mijn leven. In andere relaties binnen mijn familie en daarbuiten. Op het gebied van mijn financiën, mijn werk, mijn dromen, mijn kinderen... Ik heb gezien dat wanneer ik  loslaat  en alles aan God geef, er dingen beginnen te gebeuren. Als ik niet probeer dingen te laten gebeuren of bid dat ze gebeuren zoals ik wil, en alleen maar bid dat Gods wil geschiede, dan zie ik verhoord gebed. Maar niet zomaar een verhoord gebed, verhoord gebed dat verhoord werd op een manier die ik me nooit had kunnen voorstellen. Ik moest het echter eerst allemaal aan de voeten van Jezus neerleggen, voordat er enig resultaat te zien was.

"Indien wij onze zonden belijden, Hij is getrouw en rechtvaardig, om ons de zonden te vergeven en ons te reinigen van alle ongerechtigheid." - 1 Johannes 1:9

Ik beken dat ik nog steeds bepaalde dingen in mijn leven moet loslaten, dingen die ik niet volledig aan Mijn Heer heb gegeven. Soms is het moeilijk om je nergens zorgen over te maken of je zorgen over te maken, vooral op het gebied van financiën. Ik laat niet los en laat God. Dit beperkt beslist zijn vermogen om namens mij te handelen.

Nu voor mijn "Brief aan de Heer." (Bid dit gerust met me mee.)

Mijn lieve Jezus. Heel erg bedankt dat je me wilt bevrijden van al mijn lasten. Je verlangt ernaar dat ik loslaat en je alles in mijn leven laat afhandelen en soms kan ik dat, maar op andere momenten heb ik de neiging te denken dat ik het beter kan dan jij. Het spijt me dat ik U niet genoeg vertrouw. Ik ben bereid alles voor U neer te leggen, aan Uw voeten, maar ik heb Uw hulp echt nodig, want ik kan het niet alleen. Ik hou van U Jezus en ik dank U voor alle vele zegeningen die U elke dag voor mij in petto heeft. Amen.

 

Verschillende stadia van "loslaten"

Wat de Heer ons liet zien, is dat je bij elke stap van een huwelijkscrisis moet 'loslaten' om te voorkomen dat je huwelijkscrisis naar de volgende fase van vernietiging gaat. Lees hieronder om te zien waar je bent:

Een vrouw wiens man thuis is, maar niet op tijd thuiskomt, moet "loslaten" van pogingen om hem te controleren door middel van avondklok, "20 vragen" of de "stille behandeling".

Een vrouw die erachter komt dat haar man een relatie heeft met een andere vrouw, moet 'loslaten' door hem niet te volgen of te confronteren, maar deze tijd te gebruiken als een 'wake-up call', anders zal ze hem ertoe aanzetten haar te verlaten of van haar te scheiden.

Een vrouw wiens man haar verlaat (of  haar  vraagt ​​om weg te gaan) en zij blijft vasthouden in plaats van 'los te laten', zal merken dat haar man zal aandringen en een scheiding zal nastreven - in de hoop dat dit de bezigheden van zijn vrouw zal stoppen.

Een vrouw wiens man van haar is gescheiden, die haar blijft achtervolgen, zal binnenkort met de andere vrouw trouwen.

Een ex-vrouw die duidelijk nog steeds geïnteresseerd is in haar ex-man, in plaats van uiteindelijk "los te laten", zal haar voormalige echtgenoot vaak in een sterk tweede huwelijk zien EN vaak merken dat hij de voogdij over hun minderjarige kinderen wil!

HOE kan ik LOSLATEN?

"Help alsjeblieft!! Ik heb geprobeerd los te laten, maar ik lijk nog meer naar mijn man te verlangen!"

Wanneer we PROBEREN los te laten, gebeurt het tegenovergestelde - het doet ons zelfs nog meer naar die persoon of dat ding verlangen!

De manier waarop God het mij uitlegde, is dat wanneer we proberen te diëten, we alleen maar aan VOEDSEL kunnen denken. Dat komt omdat wanneer iets wordt verwijderd, in plaats van te worden vervangen, het verlangen sterker wordt.

Wat u hoeft te doen is gewoon uw tijd en verlangen naar de Heer VERHOGEN, dan zal je heel natuurlijk langzaam maar zeker loslaten!

De krachtigste ervaring die ik had toen ik VERLIEFD werd op de Heer, gebeurde lang nadat mijn huwelijk was hersteld. Je mag lachen, maar het was door een lied waarnaar ik luisterde dat deze Herstelreis begon - het herstellen van de PASSIE die ik had voor de Heer toen mijn man in 1989 weg was, dat ik besefte dat ik niet zo sterk was. Het lied vroeg eigenlijk waar die persoon was, ik, die geloofde dat hij sterk genoeg was om over het water te lopen en voor Goliaths te staan. Ik wilde dat en tijdens de cursus begreep ik dat het betekende dat ik meer van de Heer in mijn leven nodig had.

De manier waarop ik dit deed, was door Hem te VRAGEN HOE ik dit kon bereiken. De eerste keer dat ik deze passie had, was diep in tegenspoed, maar was er een manier om het op te starten zonder tegenspoed, wat gemakkelijk zou kunnen betekenen dat het lang zou duren nadat een tegenspoed voorbij was (en ze gaan altijd, het voelt alleen dat het nooit zal gaan).

De Heer gebruikte een predikant die naar onze kerk kwam en hetzelfde verhaal vertelde dat ik al minstens 3 keer had gehoord en ik was gefrustreerd omdat ik het niet 'nog een keer' wilde horen. Maar deze keer klikte er iets, en ik besefte dat in dit verhaal mijn antwoord lag. Ik begon meerdere keren per dag te zeggen: "Heer, U bent ALLES wat ik nodig heb, U bent ALLES wat ik wil, U bent ALLES waarvoor ik leef."

Geloof me, ik VOEL die woorden helemaal niet, maar toen gebeurde er iets! Opeens begon ik te VOELEN wat ik zei. Ik begon te voelen dat Hij ALLES was wat ik nodig had of wilde en voor wie ik wilde leven!

Ik ontdekte dat ik "verliefd" was op de Heer als nooit tevoren! Het was alsof je eerste vriendje in je leven opduikt, maar dan duizend keer mooier!!! De Heer, of we het ons nu realiseren of niet, was en zal altijd onze EERSTE Liefde zijn, met al die gevoelens, zelfs als we 'dachten' dat we eerder verliefd waren. Als we Hem ervaren, door dit keer op keer te zeggen, zul je nooit aan iemand kunnen uitleggen (behalve vrouwen zoals wij die hetzelfde hebben meegemaakt) hoe het voelt!!

"Heer, U bent ALLES wat ik nodig heb

Jij bent alles wat ik wil,

Jij bent ALLES waar ik voor leef."

Meer getuigenissen voor hulp bij "Loslaten":  "Kerst Liefdes Liedjes"  geschreven door ~ Michele in Californië

"AE & AV ongelukkig"

Jezus is het liefste "ding" in deze wereld. Hij is de enige Minnaar die ons tevreden kan stellen en Hij is de enige Genezer die echt de diepste wonden kan helen waarvan we niet eens weten dat ze bestaan. Gisteren toen ik in slaap viel, herinnerde hij me aan een ander gebied waar hij zich zo sterk toonde en waarover ik nog steeds niet heb geschreven.

Toen ik in de VS was, kwam ik erachter dat mijn AE en AV 10 dagen voor een luxe vakantie naar een ander land gingen. Deze 10 DAGEN waren een probleem voor mij. Zo lang en alleen zij. Het was niet echt jaloezie, want ik verlang niet echt naar iets soortgelijks qua plaats of gezelschap, maar het ging meer om de tijd die ze met hun dochter doorbrachten, wat mijn zoon nooit kreeg. En als herinnering aan deze vakantie had ik een magnetisch souvenir van deze plek op de koelkast, dus elke keer als ik iets uit de koelkast ging halen, zag ik de vakantie. En mijn AE probeerde het niet eens te verbergen.

Ik sprak met mijn geliefde en ik vertelde hem, hoe kan ik al deze dingen ooit vergeten en hoe en waarom zou ik het huwelijk willen herstellen als er zoveel dingen zijn waar ik boven uit moet stijgen? Hij is de beste van de beste dames!! Deze keer vertelde Hij me dat ik constant met Hem op vakantie ben. Hij is de Minnaar van mijn ziel. Hij geeft mij en mijn zoon iets dat niemand ooit kan geven. Geen aards mens. Dit stelde me tevreden en bracht perfecte vrede en vanaf dat moment deed ik het met liefde, mededogen en zelfs een glimlach op mijn gezicht, telkens wanneer ik de koelkast ging openen, wetende dat ze overal ter wereld heen kunnen gaan, ze zullen nooit vinden wat ze zoeken voor. Vrede en harmonie.

Een andere kleine test kwam toen we allemaal, met mijn SO-op bezoek, op reis gingen naar de stad, naar een plek waar mijn AM eerder met de AV was geweest. Nogmaals, hij probeerde het niet te verbergen. Hij sprak openlijk over plaatsen waar hij was. Dus nam hij ons allemaal mee naar dezelfde plekken om te ontbijten. Ik wist zeker dat ik iets at dat AV at. En zeker genoeg verbleven we zelfs in hetzelfde hotel. Deze keer had ik er geen last van of verdriet van, maar ik voelde me zo verveeld. Niets was spannend voor mij. Ook al waren we er maar drie dagen, mijn hart verlangde naar stille tijd in de bank, alleen ik en mijn echte man. Terwijl ik door de plaatsen ging en naar een aantal shows keek, hoewel alles voor mijn ogen bevredigend was, was mijn hart leeg. En ik sprak met Hem en vertelde Hem erover. En weet je dames wat mijn Geliefde me vertelde? Dit is wat alle AM en AV (niet alleen de mijne) ervaren. Ze haasten zich van ding naar ding, van show naar show om iets te vinden wat hen gelukkig zal maken, hen zal helpen vergeten wat voor soort leven ze hebben... om er vervolgens achter te komen dat dit soort levensstijl hen meer ongelukkiger maakt.

Door deze kleine beproevingen kan ik zien hoe diep geliefd ik werkelijk ben. Omdat drie woorden van mijn Geliefde "Ik hou van jou" onmiddellijk een wonder in mij kunnen doen. Vroeger begreep ik het niet, maar nu kan ik getuigen - deze beproevingen zijn niet bedoeld om mij te schaden, deze beproevingen zijn om mij sterk en onwrikbaar te maken voor deze wereld om mij heen. Maar niet alleen dit. Deze beproevingen helpen me om me naar de armen van de ENE te haasten waar ik alles kan vinden wat ik zo verlang.

~ Amalia in Polen

Toont jou kracht en waardigheid -  glimlacht jij naar de toekomst?

Spreuken 31:25—

Kracht en luister is haar gewaad, de komende dag lacht zij toe

Als je een grote stap voorwaarts wilt zetten op je herstelreis om los te laten, neem dan even de tijd om te lezen over het hebben van een meer discrete BNN-profielfoto , samen met je BNN, en vervolgens een nieuw e-mailadres in te stellen. KLIK HIER voor meer informatie over de kracht van loslaten EN de ongelooflijke  VRIJHEID met behulp van een nieuwe BNN GMAIL .

Eerlijk gezegd, werken de principes in deze les echt?

"Ja, uw getuigenissen zijn mijn verlustiging, zij zijn mijn raadslieden." - Psalm 119:24

 

Hersteld Huwelijks Getuigenis—

Het Beste Wat ik Ooit Heb Gedaan!

Prijs de Heer! Jongen, is hij de grootste! Ik had geen moment gedacht dat mijn huwelijk ooit beter zou worden. Dankzij mijn Almachtige Heer en Heiland heeft Hij me laten zien hoe ik met mijn situatie tot Hem kan komen, "en ik zal je helpen en die tranen van je gezicht vegen ... en ze vervangen door een glimlach."

Mijn man verliet me zes maanden geleden voor een andere vrouw. Hij vertelde me dat hij van haar hield en niet meer van mij. Ik was er kapot van en wist niet wat ik moest doen of tot wie ik me moest wenden. Ik belde mijn man elke dag en smeekte hem om bij mij terug te komen. Ik belde zelfs elke dag de AV met de vraag hoe ze dit mijn familie kon aandoen. Ik kan je vertellen dat ik de situatie alleen maar erger heb gemaakt. Ik dank God elke dag voor de hulp van herstelbedieningen en voor mijn nu zachte en rustige geest!

Ik wilde mijn man niet loslaten, maar ik moest. Ja, het deed veel pijn en ik huilde mezelf in het begin elke nacht in slaap. Ik moest loslaten en hem en mijn situatie aan de Heer geven. Dus ik deed. Ik stopte met hem te bellen en hem te smeken om terug te komen, omdat ik me realiseerde dat ik er alleen maar zwak en zielig uitzag. Ik stopte ermee de andere vrouw als een dwaas te noemen, want dat maakte hun zogenaamde "liefde" alleen maar sterker. IK LIET LOS!

Het was het beste wat ik ooit heb gedaan om zoveel redenen. Eerst vond ik mezelf mijn eigen minnaar, zijn naam is Jezus en jongen heeft dat alles veranderd. Het is meer dan zes maanden geleden dat mijn man belde en smeekte om weer bij mij in te trekken! En ik stond Hem alleen toe omdat mijn nieuwe Echtgenoot dat zei. Ik dank de Heer hiervoor (en natuurlijk voor het volgen van de principes in jouw boeken)!

Laat het los, wat je ook doet. Begin daar en blijf op Hem drukken. Houd je geloof en focus op Hem en stop Hem ontrouw te zijn, want dan zijn alle dingen mogelijk! Ik ging van een verwoesting dat mijn man me verliet voor een andere vrouw naar een nog sterkere vrouw voor de Heer als Zijn bruid, en dat is waar de Wijze Vrouw over gaat. Ik dank God dat hij me heeft voorbereid op de terugkeer van mijn man, want het was niet gemakkelijk. Als hij daar is, is het gemakkelijk om terug te vallen in diezelfde gemoedstoestand. Maar dat is precies wanneer hij ophoudt me te achtervolgen en me goed te behandelen. Het is wanneer mijn man me behandelt als de hoer die ik ben, maar niet voor hem, maar voor de Heer.

Geef het alstublieft allemaal aan de Heer. Geef niet op en wend je niet tot de wegen van de wereld. Je man ZAL heel snel terugkomen als je deze principes volgt, dus wees voorbereid. JIJ zult sterker en gelukkiger zijn dan je ooit had gedacht en je zult ruimte maken voor je man om God na te jagen als je jezelf hebt getraind om Hem te achtervolgen en niet je man. Groetjes.

Carmen in Maryland, HERSTELD

 

Ik Stopte met Achtervolgen!

Ik weet niet of het bij alle vrouwen op deze reis hetzelfde is, maar bij mij, hoewel ik heel duidelijk het principe van loslaten heb geleerd sinds de eerste keer dat ik het HJH-boek las, kon ik het niet meteen in de praktijk brengen. Toen ik vorig jaar mei voor het eerst hoorde over alle vreselijke waarheid, gebruikte ik een mix van stoere liefdes principes met ik weet niet wat nog meer. Dat duwde mijn man verder van me af. Nadat hij weer overspelige relaties had, probeerde ik hem terug te winnen door hem nog meer te achtervolgen, met mijn "onsterfelijke onvoorwaardelijke liefde" voor hem, ik kocht zelfs kaartjes voor hem om 40 dagen naar Brazilië te komen, ik moest hem bijna smeken daarvoor. Natuurlijk, we hadden een leuke tijd samen die dagen, maar op het moment dat hij zijn voeten weer in de VS zette, begon hij weer van me weg te rennen.

Toen hij op een dag in het weekend aan het werk was en ik hem, denk ik, 30 keer belde, negeerde hij me gewoon. Dat was toen de Heer me vertelde, lieve Marta, mijn kind, kom naar mij toe, en alleen naar mij. Ik zal je genezen, ik zal er voor je zijn. En inderdaad, dat deed Hij en doet Hij tot nu toe. Ik stopte met het achtervolgen van mijn man, ik zou alleen met hem praten als hij begon te praten of me vroeg om te praten. Ik bracht bijna al mijn tijd thuis door en alle vrije tijd die ik op het werk had, bracht ik door met de Heer, gevoed door Zijn Woord, Zijn genade, barmhartigheid en liefde over mij uitgestort, en mijn man onder Gods hoede laten. Ik ben zelfs gestopt met voor hem te bidden! Ik zou God gewoon vertellen om mij te gebruiken voor Zijn wil en ik zou blij zijn met welke uitkomst Hij ook zou beslissen.

Vanaf dat moment begon het hart van mijn man terug te keren naar mij, en het ging snel! Het is nu 40 dagen geleden dat mijn man vroeg, ik denk dat een beter woord zou zijn smeken, om bij mij terug te komen, en hij heeft een wanhopige behoefte om terug naar huis te komen. Ik zeg niets over zijn problemen daar in de VS, ik geef hem geen advies, ik praat niet over de toekomst, ik laat dit allemaal in Gods handen, en mijn man begon prachtige plannen te maken voor de toekomst hier in Brazilië. Hij overweegt zelfs om hier werk te zoeken, iets waarvan hij altijd zei dat hij het nooit zou doen. Dus mijn wandel met de Heer werd sterker, en hoewel ik nu wat balans nodig heb omdat mijn man veel van mijn tijd vraagt, ben ik er zeker van dat God hierin ook zal voorzien! 🙂

Marta in Brazilië, HERSTELD

"Zal Ik Loslaten"

door: Sabrina in Georgië

Zal ik de pijn, ellende en verdriet loslaten,
Of zal ik op de Heer vertrouwen, wetende dat
er hoop is voor morgen?

Zal ik geloven of blijf ik bedrogen?
Zal ik doorgaan of zal ik genoegen blijven nemen met minder?

Zie je, ik heb beloften, zegeningen en een overvloedig leven
dat mijn Vader me wil geven.
Dus ik kan me niet blijven concentreren op mijn pijn uit het verleden die me tegenhoudt
om te zijn waar ik moet zijn.

Zal ik ergens de duisternis loslaten
die me vasthoudt
Of zal ik voor het leven kiezen
Want God wil me bevrijden

Laat je los?
Ik zal nu loslaten Heer in mijn hart
Nu weet ik dat er hoop is voor jou en mij.

VRAAG:

Leg het nog eens uit... moet ik eigenlijk VOLLEDIG stoppen met bidden voor mijn man hoe dan ook...?? Het klinkt gewoon niet goed..help me alsjeblieft, want ik ben nu heel erg in de war….

Mercia in Zuid-Afrika

ANTWOORD:

"Zo zegt de Here: Vervloekt is de man die op een mens vertrouwt en vlees tot zijn arm stelt, wiens hart van de Here wijkt;

“hij toch zal zijn als een kale struik in de steppe, die het niet merkt, als er iets goeds komt, maar staat in dorre oorden in de woestijn, een ziltachtig, onbewoond land.

Gezegend is de man die op de Here vertrouwt, wiens betrouwen de Here is; hij toch zal zijn als een boom, aan het water geplant, die zijn wortels tot aan een beek uitslaat, en het niet merkt, als er hitte komt, maar welks loof groen blijft, die in een jaar van droogte geen zorg heeft en niet nalaat vrucht te dragen.'" -Jeremia 17:5-7

"Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet. Ken Hem in al uw wegen, dan zal Hij uw paden recht maken." - Spreuken 3:5-6

De Heer heeft jou naar ons geleid, waar we voortgaande en vele vruchten van herstel hebben. Nee, het klinkt niet goed, niet zoals christenen geloven, maar kijk naar de vruchten in de kerk, SCHEIDING en hertrouwen nog meer dan de wereld.

Je bent de HEER ontrouw geweest, toch? Hij is niet de eerste geweest en jij laat het bidden voor je man niet los, wat je bindt en aan hem gebonden houdt, bewijst wie nog de eerste is.

'Vriend en metgezel hebt Gij van mij verwijderd; mijn bekenden zijn een en al duisternis.” — Psalm 88:18

'Mijn bekenden hebt Gij van mij verwijderd,

Gij hebt mij tot een gruwel voor hen gemaakt;
ik ben ingesloten, ik kan niet ontkomen." — Psalm 88:9

'Dan zal zij haar minnaars nalopen, maar hen niet bereiken; hen zoeken, maar niet vinden. Dan zal zij zeggen: ik wil heengaan en terugkeren tot mijn eerste man, want toen had ik het beter dan nu.'”— Hosea 2:6

"Het hart van de koning is in de hand des Heren als waterbeken, Hij leidt het overal heen, waar het Hem behaagt." - Spreuken 21:1

Als je van Hem houdt, vertrouw je op Hem en ben je niet bang voor wat je aan Hem hebt overgedragen, wat lang geleden je echtgenoot had moeten zijn.

"Er is in de liefde geen vrees, maar de volmaakte liefde drijft de vrees uit; want de vrees houdt verband met straf en wie vreest, is niet volmaakt in de liefde." - 1 Johannes 4:18

De Boodschap Bijbel (engelse versie)  zegt het zo:

"God is liefde. Als we ons permanent vestigen in een leven van liefde, leven we in God en leeft God in ons. Op deze manier heeft de liefde de leiding, wordt ze thuis en volwassen in ons, zodat we vrij zijn van zorgen. Er is geen plaats in de liefde voor angst. Goed gevormde liefde verdrijft angst. Aangezien angst verlammend is, is een angstig leven - angst voor de dood, angst voor oordeel, angst voor afwijzing - iemand die nog niet volledig gevormd is en Zijn liefde heeft ervaren" - 1 Johannes 4:18

Door te blijven bidden voor je geliefde, je aardse echtgenoot, ben je niet alleen ontrouw aan de Heer, die je man wegnam en zijn hart van je afwendde, maar door zo te blijven bidden, ben je dubbelzinnig.

Maar hij moet bidden in geloof, in geen enkel opzicht twijfelende, want wie twijfelt, gelijkt op een golf der zee, die door de wind aangedreven en opgejaagd wordt. Want zulk een mens moet niet menen, dat hij iets van de Here zal ontvangen, innerlijk verdeeld als hij is, ongestadig op al zijn wegen.” — Jakobus 1:6-8.

"ik haat weifelaars, maar uw wet heb ik lief." -Psalm 119:113

Vrouwen die blijven bidden, houden hun man in hun hart.

.

LOFPrijs Hersteld Huwelijk
Nadat Ze Losliet!!

Overwinnen door het
Woord van Hun Getuigenis

"Restauratie in Uitvoering"

In juli kregen we een LP waarin stond:

Mijn lieve zuster, vandaag wil ik iets heel persoonlijks met jullie delen en om de waarheid te zeggen heb ik een aantal dagen geworsteld om dit te schrijven, maar ik voelde dat ik het moest delen met andere vrouwen die naar deze bediening komen, en vandaag na het lezen van een van de bemoedigingen (van Connie Woensdag, 7/11/12, Dagelijkse Bemoediger)

Ik begon te begrijpen hoe belangrijk het is om niet alleen onze vooruitgang te delen, maar ook onze "valpartijen" - en hoe God ons helpt om daarna weer op te staan ​​en verder te gaan op onze reis.

Ik hoop dat de Bemoediging van vandaag je zal helpen begrijpen dat we Herstel niet kunnen beïnvloeden door onze 'vleselijke' pogingen. In plaats daarvan zouden we ALLES aan God moeten geven, als: "Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord des Heren, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven." (Jeremia 29:11,12).

Het is nu 8 maanden geleden dat mijn man me heeft verlaten voor de AV. We woonden toen in Moskou en wilden onze dochter meenemen om bij ons te wonen (ze was bij mijn ouders in Oekraïne). Na zijn vertrek ben ik in Oekraïne gaan wonen.

Helemaal aan het begin, toen ik besloot van mijn man te scheiden omdat hij ontrouw was, hield God me tegen en toen ik dat deed, hoorde ik Hem in mijn hart zeggen: Hij vertelde me ook in mijn hart dat Hij mijn huwelijk zal herstellen. Maar zonder de principes van herstel te kennen, maakte ik veel fouten - ik smeekte hem om terug te komen, schreef hem 10 berichten per dag, huilde aan de telefoon, raakte toen zo overstuur dat hij niet veranderde, toen veranderde ik mijn tactiek en vertelde hem dat hij mij en onze dochter kan vergeten, hij is haar vader niet meer. Ik heb zelfs naar OW geschreven!! Het was zo'n puinhoop, zowel in mijn hoofd als in mijn acties.

Toen kwam hij met Kerstmis thuis en verzekerde me dat alles goed zou komen, dat hij bij ons zal zijn - maar zodra hij naar Moskou ging, verdween hij weer. En weer begon ik te bellen, te schrijven, zelfs verzen te citeren. Oh mij!!!

Het hielp natuurlijk niet en gaf me alleen maar een vreselijk gevoel.

Maar nadat ik tot jullie bediening kwam, veranderde ik mijn hart en gedrag volledig. Het keerpunt voor mij was nadat ik me had gerealiseerd (met behulp van de lessen in de HVH 30-daagse cursus) dat ik hem moest laten gaan!! Ja, het was moeilijk, maar ik heb het helemaal gedaan. Hij merkte meteen wat ik deed. En hoe meer ik de principes gebruikte, hoe beter ik me voelde. Toen begon mijn man me veel beter te behandelen. Na zijn laatste bezoek was ik zo blij - het leek erop dat het herstel gewoon hier was. Maar...

Gedurende de laatste 5 maanden struikelde ik en begon ik te denken dat ik terug naar Moskou moest verhuizen om bij hem in de buurt te zijn; Ik wilde zelfs onze dochter daarheen brengen. Het leek een heel leuk plan "hij zal ons kunnen zien" (niet in een stad wonen 1700 km verderop). Dus besloot ik alleen te gaan en dan misschien mijn dochter mee te nemen.. HOE FOUT WAS IK!!! Ik ben nu 3 weken hier, woon slechts 4 km van hem vandaan en ik heb hem niet één keer gezien!! Nadat hij hier was gekomen belde hij me twee keer en dat was alles!!!

Ik heb dit geschreven voor vrouwen die misschien denken dat ze hun herstel op de een of andere manier kunnen beïnvloeden, maar als we dat doen, gebeurt het ergste. De enige manier waarop we kunnen is bij God zijn, Hem gehoorzamen en loslaten. "Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet." (Spreuken 3:5) Ik hoop dat mijn fouten die ik heb toegegeven, ieder van jullie helpen te doen wat je zou moeten doen. Laat los, probeer niet om jouw herstel te laten gebeuren of je zult fouten maken.

Glorie voor God, deze les was zo pijnlijk - ik weet dat God me er doorheen liet leven - om me te helpen de juiste conclusies te trekken en volledig los te laten. En dames, ik heb er veel voor gebeden. Toen ik eenmaal losliet, zegende God me hier met een baan, financiën (mijn man begon hier mijn rekeningen te betalen). Maar ik moest proberen te begrijpen dat ik kalm moest blijven en me op de Heer moest blijven concentreren. Ik ben het soort persoon waarvan God weet dat het nodig was om deze fout voor mijn bestwil te doorstaan.

Nu ga ik weg en kijk ernaar uit om naar huis te gaan, naar mijn dochtertje. Ik besefte dat God mijn herstel op zijn tijd zal maken, niet op de mijne. En dames, onze Heer HEEFT ONZE HULP NIET NODIG 🙂 Hij heeft ons nodig om Hem trouw te blijven.

 

In september diende Vika nog een LP in:

Hallo Lieve Zussen.

Ik ben blij lid te zijn van deze gemeenschap en ik bid voor ieder van jullie die hier komen. Ik ben blij dat ik de kans heb om met jullie te delen wat God in mijn leven aan het doen is!

Onbeleefd, aanmatigend, altijd gelijk en alwetend, zo was ik jarenlang. Mijn gedrag kwetste mijn familie en mijn vrienden ... Ik had nooit gedacht hoe mensen zich voelden na mijn woorden tot hen.

Ik kon nergens met mijn moeder of mijn vader over praten zonder ruzie te maken. Ik onderbrak ze en wilde niet naar ze luisteren. En niet lang nadat dit mij allemaal was overkomen, realiseerde ik me eindelijk dat er iets mis met me is. Hierdoor wilde ik veranderen. Het viel zwaar op me. Ik woon nu bij mijn ouders, en elke dag zat ik in spanning. Ik kon geen rust vinden. Ik wilde maar één ding: alleen wonen met mijn dochter.

En voor het eerst begon ik tot God te bidden om mijn relatie met mijn ouders te herstellen. Ik realiseerde me dat wegrennen van het probleem niet zou helpen.

Terwijl ik bad, liet God me alle pijn zien die mijn woorden mijn moeder veroorzaakten, al die scherpe woorden, mijn vreselijke gedrag. Het was een keerpunt. Vandaag is mijn relatie anders. Mijn houding ten opzichte van mijn familie is anders. Er zijn nog wat problemen, maar ik geloof dat God zal afmaken wat Hij begonnen is in dit en andere gebieden van mijn leven. Ik dank Hem voor Zijn Woord, dat mij leert en mijn stappen leidt. Mijn grote wens is om een ​​vrouw te zijn met een zachtaardige en stille geest, om God en Zijn woorden in mijn dagelijks leven te weerspiegelen. Om het licht voor de wereld te zijn, en dat is mijn gebed.

Als je niet in orde bent met jouw gezin, moet je dit eerst laten herstellen. Lees en denk aan dit vers: "Eer uw vader en uw moeder, zoals de Here, uw God, u geboden heeft, opdat uw dagen verlengd worden en het u wèl ga in het land, dat de Here, uw God, u geeft." (De.5:16) KJV "Eert allen, hebt de broederschap lief, vreest God, eert de keizer. Gij, huisslaven, weest in alle vreze uw meesters onderdanig, niet alleen de goede en vriendelijke, maar ook de verkeerde." (1 Pe.2:17,18) NBG

"Ieder mens moet zich onderwerpen aan de overheden, die boven hem staan. Want er is geen overheid dan door God en die er zijn, zijn door God gesteld. Wie zich dus tegen de overheid verzet, wederstaat de instelling Gods, en wie dit doen, zullen een oordeel over zich brengen."
(Rom.13:1, 2) NBG

Deze verzen zijn de sleutels tot mijn begrip van Gods wil voor de relaties in het gezin, en niet alleen. Ik besefte hoe ik God onteerd had door Zijn principes te schenden over hoe ik bij iedereen moet zijn, vooral bij mijn ouders. Nu ben ik zo blij dat we God dienen die altijd klaar staat om te accepteren en te vergeven. Hij is vol Liefde, Hij is Liefde. Laat alle eer aan Hem zijn.

 

Eindelijk Midden oktober Kregen we dit:

Hallo lieve zus,

Ik werd zo gelukkig in mijn God en ik wist zeker dat Hij alles is wat ik nodig heb, dat ik hoe dan ook gelukkig zal zijn met Hem. Dus toen mijn man me vorige week belde en me vertelde dat hij ons (ik en mijn dochter) zou komen opzoeken, wist ik zeker dat hij van me zou scheiden. Hij heeft ons een maand geleden bezocht en komt ons altijd eens in de 2-3 maanden opzoeken, aangezien hij 2700 kilometer verderop woont.

Ik was niet van streek of bang omdat ik wist dat alles voor mijn bestwil zou zijn. Dus vroeg ik God om het enige: mij te helpen kalm te blijven en Hem trouw te blijven. Hij was alles wat ik wilde. En ja, ik maakte plannen voor hoe ik zou reageren (volgens de HHIEW-principes die ik heb geleerd).

Toen ik van mijn werk kwam, stond mijn man me op te wachten. Toen ik de kamer binnenkwam, begon hij me te omhelzen en te kussen.!!! Hij heeft nieuwe schoenen voor me gekocht, eten, schoenen voor onze dochter en een heleboel dingen voor het huis!!! Hij begint met te zeggen dat hij aan ons denkt, wil dat we bij hem komen, en zo maar door. . . En de grootste verrassing is dat we voor het eerst in 10 maanden intiem waren. Ik was geschokt!!! Op een goede manier natuurlijk 🙂

En tot mijn verbazing was er natuurlijk niets aan echtscheiding waar ik op voorbereid was en niet van plan was me te verzetten 🙂

Ik heb dit LP geschreven om met ieder van jullie te delen hoe geweldig het is om volledig los te laten en wanneer je dat doet, hoe Gods plannen zich zullen ontvouwen... niet onze plannen maar de Zijne - ALLEEN GLORIE AAN HEM! Wat deze bediening ons blijft vertellen is waar, wanneer de Heer op de eerste plaats komt, zal alles aan ons gegeven worden! Ik zie deze waarheid in mijn leven werken en bid dat een ieder van jullie het in je eigen leven zal zien als je loslaat en Hem op de eerste plaats zet!!!

~ Viki in de Oekraïne , die momenteel in onze eerste Herbouwing Cursus zit.

 

KRACHTIGE beloften

"Want Ik weet, welke gedachten Ik over u koester, luidt het woord des Heren, gedachten van vrede en niet van onheil, om u een hoopvolle toekomst te geven." (Jeremia 29:11,12)

Zeker: "Want mijn gedachten zijn niet uw gedachten en uw wegen zijn niet mijn wegen, luidt het woord des Heren." (Jes.55:8)

Ik schreef dit voor die vrouw die misschien denkt dat ze hun herstel op de een of andere manier kan beïnvloeden. Maar de enige manier waarop we dat kunnen, is door dicht bij de Heer te blijven, Hem te gehoorzamen en de principes van loslaten en "Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet." (Spreuken 3:5).

"Daarom verlangt de Here ernaar u genadig te zijn, en daarom zal Hij Zich verheffen om Zich over u te ontfermen, want de Here is een God van recht; welzalig allen die op Hem wachten." Jesaja 30:18 NBG-51

"en onze vijanden zullen de leden van ons huishouden zijn. Wie vader of moeder liefheeft boven Mij, is Mij niet waardig; en wie zoon of dochter liefheeft boven Mij, is Mij niet waardig; en wie zijn kruis niet opneemt en achter Mij gaat, is Mij niet waardig. Wie zijn leven vindt, zal het verliezen, maar wie zijn leven verliest om Mijnentwil, zal het vinden." Mattheüs 10:36-39

Door het Woord van hun Getuigenis

"En zij hebben hem overwonnen door het bloed des Lams, en door het woord hunner getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad tot den dood toe." Openbaring 12:11 SV-RJ

"Overwonnen hebben ze hem door het Bloed van het Lam, Door het woord van hun getuigenis. Ze hadden hun leven niet lief tot de dood;." Openbaring 12:11 NLD1939

"Zij hebben hem overwonnen, doordat het Lam zijn bloed voor hen gegeven heeft en doordat zij daar van hebben getuigd. Zij waren bereid hun leven ervoor te geven." Openbaring 12:11 Het Boek

"En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad tot in de dood." Openbaring 12:11 HSV

"En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad, tot in de dood." Openbaring 12:11 NBG-51

"En ze hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door de mensen over Jezus te vertellen. Ze hadden hun leven voor de Heer over. Ze waren niet bang om voor hun geloof te worden gedood." Openbaring 12:11 BB

We hebben een paar uittreksels uit verschillende Herstelde Huwelijks getuigenissen toegevoegd om je te helpen deze zeer moeilijke hindernis te overwinnen, maar het is de KRACHTIGSTE—meest genoemd dan enig ander principe in Herstelde Huwelijks getuigenissen

 

Kaylie HERSTELD "Elke Zegen Bracht de Haatmuur Steen voor Steen Neer"

“Ik moet zeggen dat loslaten heel krachtig is…”

 

Janine HERSTELD "Hij Hertrouwde Met De AV"

“Natuurlijk gaf ik in mijn hart toe om Zijn wil voor mijn leven te accepteren en ongeveer vier maanden later was mijn man vrij van de AV (niet langer getrouwd) en nam hij weer contact met me op. Hij begon met uit te leggen dat toen ik hem eenmaal met rust liet (en losliet), hij de pijn kon voelen van de fout die hij maakte en zijn vreselijke beslissing om met de andere vrouw te trouwen (die hij zei al te weten voordat hij met haar trouwde). Hij vertelde me dat toen ik hem bleef achtervolgen, hem bleef bellen en al zijn bewegingen op FaceBook volgde (voordat ik mijn account sloot), hij dacht dat ik door met haar te trouwen hem met rust zou laten. Wat hij niet wist, was dat hij het niet was die ging trouwen, maar dat ik het was die aan de kaak stelde dat ik het credo van de stander volgde en mijn HM vond.

"Beste vriendin, voor ieder van jullie die bang is om los te laten, ik bedoel echt loslaten, loop alsjeblieft weg van waar je zo stevig aan vasthoudt en vertrouw op God. Het is angst die ervoor zorgt dat je vasthoudt aan wat God wil dat je loslaat. Je moet bereid zijn om ZIJN wil boven die van jezelf te willen, of dat nu is om los te laten en te leven als Zijn bruid of om Zijn wil te accepteren om te leven als de vrouw van een AM of VM zoals Hij mij vroeg."

 

Judie HERSTELD "Toen Ik In Staat Was Om Los te Laten"

"Toen ik eenmaal kon loslaten, benaderde mijn AM me vaak."

 

Pinar HERSTELD "De Vrijheid om Los te Laten" 

“Ik realiseerde me de noodzaak om mijn AM los te laten , omdat mijn houding hem alleen maar weg hield. Ik stopte met het verzenden van berichten, het controleren van zijn schema's en bezorgde ze aan mijn HM. Ik begon het principe van winnen zonder woorden en vriendelijkheid op de tong toe te passen, ik klaagde niet en vroeg mijn AM om iets.

“Het keerpunt van mijn herstel was toen ik het hoofdstuk “ De vrijheid om los te laten” las' en begreep dit principe echt. Tot dat moment was ik nog niet gestopt met het sturen van berichten, het regelen van de tijd van zijn aankomst thuis, maar toen ik deze les bestudeerde, realiseerde ik me dat ik deze principe niet correct toepaste, omdat mijn AM nog steeds de eerste was in mijn gedachten en in mijn hart. Toen ik besefte dat ik mijn HM ontrouw was, begon ik te bidden en de Heer te vragen mijn hart leeg te maken van alles wat Zijn plaats innam. Ik begreep dat ik moest stoppen met bidden voor mijn AM omdat mijn AM alles onder controle had. Het was heel moeilijk om te stoppen met voor hem te bidden, eerst voelde ik een leegte, maar kort daarna werd die leegte opgevuld door mijn Geliefde HM. Hoe heerlijk!! Hoe meer ik naar Hem zocht, hoe meer Hij mij vervulde met Zijn liefde en vrede in mijn hart bracht. Op dat moment begon mijn AM zich anders te gedragen,

 

Manon HERSTELD "Ik Zei Hem, Nee, Ik Kon mijn Geliefde Niet Loslaten"

“ Loslaten , winnen zonder woorden en nederig zijn waren de principes die mij het meest hebben geraakt. In het begin was ik mijn AM constant aan het kwellen met berichtjes, ik keek naar al zijn bewegingen maar toen ik las over het principe van loslaten, stopte ik meteen met alles. Het was moeilijker om het los te laten in mijn hart, maar met Gods genade en barmhartigheid deed ik het. "terwijl ik losliet, hield ik nog meer vast aan mijn HM en gaf ik mezelf helemaal aan Hem."

 

Miranda HERSTELD "WIN Zonder Woorden"

"Als je loslaat, komt God binnen en verandert alles en herschrijft het verhaal."

 

Violeta HERSTELD "Ik Deed Mijn Trouwring Af; het Stoorde Hem het Meest"

"Het principe dat voor mij het moeilijkst was, was LOSLATEN...Toen ik de waarheid las, over loslaten, en stopte met achtervolgen, begon hij echt te denken dat ik niet om hem gaf en begon hij mij te achtervolgen!"

 

Elda HERSTELD "Ik Begon God Mijn Strijd te Laten Voeren!" 

Ik denk dat het belangrijkste is om echt te begrijpen dat God de controle heeft over elke situatie. Ik moest mezelf altijd aan Exodus 14:14 herinneren. Ik begon God mijn strijd te laten voeren, zodat ik kalm kon blijven en mijn ogen gericht kon houden op mijn Hemelse Echtgenoot.

Ja, ik kon zien dat ik bijna hersteld was, want hoe dichter ik bij de Heer kwam, hoe meer mijn aardse echtgenoot bij me wilde zijn. Het gebeurt echt als je alles loslaat en God laat werken.

 

Alana HERSTELD "De Dag dat de Grond zich Opende en Mij Opslokte" 

"Het beste aan leren loslaten is dat in dezelfde mate waarin we onze AE (aardse echtgenoot) laten gaan, hoe meer we van onze HE (Hemelse Echtgenoot) krijgen en we ons dan weer geliefd, gewaardeerd en gewenst voelen!"

“Het keerpunt was zeker toen ik het in mijn hart losliet . Ik woonde volledig tevreden bij mijn HE (Hemelse Echtgenoot) en vertelde Hem dat ik bereid was om bij Hem te wonen als dat Zijn wil was, want als ik kon kiezen, zou ik voor Hem kiezen. Dus heel kort daarna kwam mijn AE (aardse echtgenoot) thuis.”

 

Hanalen HERSTELD "Terug naar Huis een Hele Maand Eerder Dankzij Pandemie"

“Het keerpunt kwam toen ik eindelijk mijn AE losliet. ... Net zoals Erin en alle mensen bij HHI zeggen, toen je volledig losliet, besloot mijn HM dat het tijd was om het tij te keren (ik had alleen nooit verwacht dat het zo snel zou zijn).”

 

Belina HERSTELD "Zoals alle feministen klaagde ik omdat hij me niet hielp"

Ik heb mijn AE (aardse echtgenoot) helemaal losgelaten in mijn hart! Ik heb het echt aan de Heer overgegeven. Al snel gaf ik niet meer om het herstel van mijn huwelijk! Ik gaf alleen om mijn herstel met mijn minnaar! Ik wilde gewoon mijn Hemelse Echtgenoot, kortom, want mijn relatie met Hem was puur en waar, Hij was van mij en ik was van Hem, dat was meer dan genoeg voor mij. Als je je zo niet voelt, lieve zuster, dan staat dit je herstel en je geluk in de weg.

Beste vriendin, Hij houdt van je! HIJ wil het beste voor jou en je gezin! Velen zullen misschien zeggen dat hun huwelijk hopeloos is (ik hoor dit vaak), maar geloof mij niet, geloof Hem dat JOUW HUWELIJK kan worden hersteld. JA! God kan je huwelijk HERSTELLEN!!!! Vertrouw gewoon! Stil! Laat gaan! Laat alles los wat je van de Heer afhoudt! Zeg tegen de Heer: "Mijn toevlucht en mijn vesting, mijn God, op wie ik vertrouw.". Psalm 91:2 "Zie, God is mijn heil, ik vertrouw en vrees niet, want mijn sterkte en mijn psalm is de Here Here, en Hij is mij tot heil geweest." Jesaja 12:2 Zeg: "Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; uw stok en uw staf, die vertroosten mij." Psalm 23:4

 

Vreugde HERSTELD " Ik Was Het " 

“Ik smeekte Hem om me te helpen volledig los te laten...De Heer op de EERSTE PLAATS in mijn leven en hart zetten, voor zo lang, was iets waarvan ik niet wist hoe ik het moest doen. Mijn vlees was zwak en zelfs toen wilde mijn hart niet. Ik leerde Hem te blijven vragen en bidden om mij te helpen mijn AM en herstel los te laten. Het proces van loslaten was er een die ik voortdurend moest leren tijdens mijn HR en vooral nu ik hersteld ben... Het gebeurde de volgende dag, mijn AM vroeg me wat ik nooit had gedacht dat hij zou doen, niet na ons gesprek de avond ervoor, voordat ik eindelijk losliet. Mijn AM vroeg me om met hem mee te gaan naar zijn familiereünie!! Alleen de Heer!! Hij veranderde dingen in een oogwenk!! Op het moment dat ik bereid en in staat was om eindelijk alles los te laten!!

Ten slotte, een van de beste manieren om los te laten - door de liefde van je Hemelse Echtgenoot te ervaren.

Vrijlaten

"...en je zult de waarheid kennen, en de  waarheid  zal je vrijmaken  . " —Johannes 8:32

Nu is het tijd om  HIER TE KLIKKEN  en je hart uit te storten aan de Heer en LOG "Wat heb Ik Geleerd."