Thankfulness-TherapyForHer

https://encouragingmen.org/thankfulness-therapy/

https://homegrownministries.com/thankful-therapy/

Elke dag worden mannen en vrouwen EN kinderen, zelfs christenen en gelovigen, overweldigd door stress, depressie en angst – tot het punt waarop het een epidemie is geworden.

“Is er geen balsem, geen medicijn…? Is er geen arts? Waarom is er geen genezing? Waarom is de gezondheid van de dochter van mijn volk niet hersteld?” J822

Is er geen hulp, geen HOOP? Kunnen er alleen medicijnen worden voorgeschreven?

Absoluut niet!

Bovendien zijn alle medicijnen die tegenwoordig worden voorgeschreven feitelijk geformuleerd met een ingebouwde verslaving – dankzij de farmaceutische bedrijven die uiteraard geld moeten verdienen om hun onderzoek te bekostigen. Dus als het verslavend is geformuleerd, betekent het uiteraard meer inkomsten. Hebzucht is helaas de motiverende factor. Niemand komt van zijn medicijnen af; ze zijn bedoeld voor het leven.

Er is hoop!! Over de hele planeet wenden miljoenen mensen zich tot alternatieven, en elk alternatief dat “werkt” komt doordat het gebaseerd is op Gods Woord. In plaats van een andere methode zoals yoga of meditatie te ontdekken, brengt dat zijn eigen extreem gevaarlijke spirituele bijwerkingen met zich mee – we WETEN wat werkt!!

Bewezen door talloze vrouwen die suïcidaal waren – de eerste die contact met ons opnam vanuit haar ziekenhuisbed op Hawaï – nadat ze uit een coma waren ontwaakt (haar vijfde zelfmoordpoging!) omdat haar man haar bleef zeggen dat ze ‘gewoon zelfmoord moest plegen!’ Erin zocht God om te weten HOE deze gebroken vrouw te helpen. Erin zegt dat ze zich totaal niet voorbereid zou voelen op de enorme omvang en verantwoordelijkheid, maar dat ze meteen wist wat God haar liet doen en wat de juiste remedie was: een manier om haar (en anderen) voor eens en voor altijd te genezen.

De resultaten?

Meer dan twintig jaar later is deze vrouw gelukkig, gezond en heeft ze nooit meer aan zelfmoord gedacht!! Toen Erin van haar hoorde, zei ze dat als ze ooit “NIET enthousiast voor het LEVEN is en zich zonder woorden GEZEGEND voelt”, ze haar (wat we nu noemen) Dankbaarheidstherapie opnieuw begint.

Dankbaarheidstherapie staat HIER op deze pagina met MEER verbeteringen!!

Hoe kan het verbeterd worden?

Voordat we het voor iedereen beschikbaar maakten, hebben we alles toegepast met een minister en een vrouw met een gebroken hart, maar we hebben het proces niet helpen groeien om de steeds groter wordende epidemie waarvan we getuige zijn met onze eigen familie, vrienden en familie, te bereiken en in te perken . collega's.

Deze methode, ‘Dankbaarheidstherapie’, werkt niet alleen voor mensen die depressief, wanhopig en zonder hoop zijn – het zal ook helpen JOUW levensstijl te verbeteren wanneer je contact opneemt met iemand anders – waardoor het effect ervan VERMENIGVULDIGD wordt.

Wie weet – God weet het – kan het er wel toe leiden dat je JOUW doel in het leven vindt – door vrouwen over de hele wereld te helpen HOOP te verspreiden in hun levenskring (familie, vrienden en collega’s) om een ​​gelukkig, gezond leven te leiden, verbonden door lof en dankzegging in plaats van problemen en zorgen voort te stuwen en te propageren.

Dankbaarheidstherapie

Dagelijkse dankbaarheidsoefeningen

Dag 1 - 6

  1. Noem 7 dingen waar je dankbaar voor bent. Schrijf ze op jouw tablet of telefoon en neem ze op.
  2. Vraag de Heer om 8 beloften. Schrijf ze op jouw tablet of telefoon en neem ze op.
  3. Lees en/of luister de hele dag door om te voorkomen dat jouw gedachten naar een donkere plek gaan – laat het licht in jouw geest, ziel en ziel schijnen.
  4. Sluit jouw dag af met MUZIEK. Voeg muziek toe die je inspireert en zing mee. Steek jouw hand op, zing luid en huil tranen van vreugde. Maak een afspeellijst om in de auto te zingen en een andere om af te spelen als je wakker wordt.
  5. Belangrijk Bij het posten van JOUW Lof wordt vermeld waar u dankbaar voor bent en jouw 8 dagelijkse beloften. Laat jouw licht schijnen en vraag vrouwen om commentaar te geven op waar ze dankbaar voor zijn en hun 8 beloften.

GOD WEET dat je het leven kunt redden van een vrouw die op het punt staat Gods kostbaarste geschenk weg te gooien – waardoor kinderen en gezinnen vernietigd worden!!

Dag 7 1. Praat met Hem en vraag Hem om jou een familielid of vriend te laten zien die met jou mee kan doen aan jouw Dankbaarheidstherapie, vooral degenen die aanmoediging of genezing kunnen gebruiken.

  1. Stuur ze de link naar jouw bericht.

En hiermee groeit jouw Dankbaarheid Therapie-groep elke week!

Wees getuige van de genezing, vreugde en dankbaarheid door JOUW Lof te posten over jouw groep en de genezing die jij hebt ervaren.

 

Getuigenissen van emotionele pijn en lijden genezen! ★★★★★ Getuigenissen

Getuigenissen van genezing van verslavingen! ★★★★★  Getuigenissen

★★★★★

~ Dena in Alabama

Dankbaarheidstherapie of medicatiegetuigenis

De afgelopen week hoorde ik iets alarmerends dat zeker bevestigt dat we een andere oplossing nodig hebben voor de groeiende epidemie van de lagen die naar dezelfde bron leiden. De christenen hebben op precies dezelfde manier te maken met angst, verdriet en depressie als mensen in de wereld.

De afgelopen twee jaar ben ik geschokt en gealarmeerd door het aantal ‘gelovigen’ waarvan ik heb gehoord dat ze psychotrope medicijnen gebruiken. Ik wist dat het niet goed was, maar tot afgelopen week had ik geen idee hoe vreselijk gevaarlijk en verslavend het bedoeld en ontworpen was.

Mijn zoon vertelde me dat zijn vader sinds het begin van de pandemische lockdown angstmedicatie slikte, maar toen hij daar vanaf probeerde te komen, merkte hij dat hij gewelddadig en boos werd en een overweldigend gevoel ervoer alsof hij gek werd. Terugkeren naar de dokter voor zijn oplossing was om hem over te zetten op iets sterkers en ongetwijfeld net zo verslavend of zelfs nog verslavender.

Is dit een oplossing? Volgen de wegen van de wereld ooit de waarheid en Gods wegen? We hebben ontdekt dat ZIJN weg smal is en dat weinigen hem vinden en nog veel minder mensen volgen Zijn smalle pad. Ik weet bijvoorbeeld dat het geen gemakkelijke beslissing is om tegen de massa in te gaan, maar willen we dat onze kinderen en kleinkinderen, of de uitgebreide familie, en alle andere mensen in onze gemeenschap nooit zullen weten dat er een andere manier IS, een ander pad dat ze kunnen inslaan? ? De enige manier voor hen om die weg te vinden, om de vrede te vinden die alle begrip te boven gaat en die ik heb leren kennen en omarmen, om ZIJN leiding te volgen, is door het voorbeeld voor hen te ZIJN om van te getuigen.

Voor zover ik weet, zijn mijn kinderen die getuige blijven van het pad dat ik heb gevolgd, het pad dat zij ook kiezen te volgen – in plaats van toe te geven aan de keuzes die hun vader heeft gemaakt. Ik hoop dat u wat ik heb gedeeld met uw hemelse Echtgenoot zult delen en Hem zult vragen u dezelfde belofte te doen die Hij mij liefdevol heeft gegeven. Vraag het Hem gewoon. Ga voor alles en nog wat naar Hem toe, volg niet de wegen van de wereld die op het eerste gezicht gemakkelijk lijken, maar tot vernietiging leiden. Kies het smalle pad, wees een van de weinigen en put kracht uit de herinnering aan waar u dit voor doet: uw gezin. Deel dit alstublieft met andere gelovigen om wie u geeft.


★★★★★

Erin Thiele

"Gevraagd om papieren te ondertekenen om mijn zus naar een psychiatrisch ziekenhuis te brengen !!" Getuigenis

Toen mijn oudere zus bij ons in de buurt kwam wonen, vonden we een begeleid wonen voor haar vlakbij. Ze was gelukkig en welvarend, niet langer verdrietig of depressief nadat ze het grootste deel van haar leven alleen had gewoond. Toen ik terugkeerde naar de VS nadat ik in Europa had gediend, kreeg ik een dringend telefoontje van de directeur van Levend Aanwezig, die me vertelde dat ik mijn zus zou moeten opnemen in een psychiatrisch ziekenhuis! Terwijl ik van Kansas City naar Ozark, Missouri terugreed naar ons huis, luisterde ik met bonkend hart naar de regisseur en stelde ik me allerlei gruweldaden voor die we allemaal op het nieuws hebben gezien en die in films worden weergegeven! Dus riep ik tot GOD om wijsheid. Ik vroeg de directrice meteen of mijn zus veranderingen in haar medicatie had, wetende dat ze regelmatig een arts bezocht. Ze zei: 'Ja, ze moest medicijnen tegen depressie toevoegen. “Ik vroeg waarom ze medicijnen tegen depressie kreeg voorgeschreven en ze zei: “Omdat ze zich begon te isoleren van de anderen… Alleen televisie kijken in haar slaapkamer.” Ik vertelde haar dat dat MIJN taak was. Ik zei tegen mijn zus dat ze naar haar natuurshows moest kijken in plaats van naar de gekke live televisieshows met allerlei vreemde uitbuitingen van buitenissig gedrag die haar gedrag beïnvloedden – wat er altijd in de televisiekamer te zien was. Toen ik daartoe werd aangezet, vroeg ik de directrice of zij alstublieft de bijwerkingen kon opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!! “Omdat ze zich begon te isoleren van de anderen… Alleen televisie kijken in haar slaapkamer.” Ik vertelde haar dat dit MIJN taak was. Ik zei tegen mijn zus dat ze naar haar natuurshows moest kijken in plaats van naar de gekke live televisieshows met allerlei vreemde uitbuitingen van buitenissig gedrag die haar gedrag beïnvloedden – wat er altijd in de televisiekamer te zien was. Toen ik daartoe werd aangezet, vroeg ik de directrice of zij alstublieft de bijwerkingen kon opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!! “Omdat ze zich begon te isoleren van de anderen… Alleen televisie kijken in haar slaapkamer.” Ik vertelde haar dat dit MIJN taak was. Ik zei tegen mijn zus dat ze naar haar natuurshows moest kijken in plaats van naar de gekke live televisieshows met allerlei vreemde uitbuitingen van buitenissig gedrag die haar gedrag beïnvloedden – wat er altijd in de televisiekamer te zien was. Toen ik daartoe werd aangezet, vroeg ik de directrice of zij alstublieft de bijwerkingen kon opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!! Ik zei tegen mijn zus dat ze naar haar natuurshows moest kijken in plaats van naar de gekke live televisieshows met allerlei vreemde uitbuitingen van buitenissig gedrag die haar gedrag beïnvloedden – wat er altijd in de televisiekamer te zien was. Toen ik daartoe werd aangezet, vroeg ik de directrice of zij alstublieft de bijwerkingen kon opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!! Ik zei tegen mijn zus dat ze naar haar natuurshows moest kijken in plaats van naar de gekke live televisieshows met allerlei vreemde uitbuitingen van buitenissig gedrag die haar gedrag beïnvloedden – wat er altijd in de televisiekamer te zien was. Toen ik daartoe werd aangezet, vroeg ik de directrice of zij alstublieft de bijwerkingen kon opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!! Ik vroeg de directeur of zij alstublieft de bijwerkingen wilde opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!! Ik vroeg de directeur of zij alstublieft de bijwerkingen wilde opzoeken van de medicijnen die mijn zus zojuist had voorgeschreven voor haar “depressie” (wat overigens helemaal geen depressie was). Ze belde me terug en las de lijst met allerlei werkelijk angstaanjagende bijwerkingen, waarvan er drie de reden waren dat mij werd gevraagd de papieren te ondertekenen om mijn zus in een psychiatrisch ziekenhuis op te nemen!!

De medicatie werd onmiddellijk stopgezet, samen met enkele significante bijwerkingen en onthoudingen, die werden verholpen door in principe dezelfde dankbaarheidstherapie te gebruiken als mijn zus. Ik begon haar elke dag te bellen en haar te vragen mij alle geweldige dingen te vertellen die er elke dag gebeurden. Toen we begonnen had ze NEE, NIETS om dankbaar voor te zijn! Dus begon ik haar VEEL dingen te vertellen waar ze dankbaar voor kon zijn: dat ze bij mij in de buurt woonde in plaats van bij onze andere zuster, zong in het kerkkoor, dat al haar maaltijden voor haar klaarstonden, dat haar was door iemand anders werd gedaan, en nog veel meer zegeningen die ze elke dag begon te reciteren en te tellen – als ze ging slapen en als ze wakker werd. Al snel stond ze weer bekend als de gelukkigste en vriendelijkste bewoner van haar woonzorg centrum!!  

Doodsbang

Mijn man liet me zoeken en ik vond het originele verhaal uit 1988 en wat we aan de webpagina kunnen toevoegen 🥳🥳🥳

De uitdrukking ‘doodsbang’ bevat meer waarheid dan je zou denken.

Er is een verhaal over Nick Sitzman, een sterke, jonge stier van een man, die in een treinpersoneel werkte. Het leek erop dat Nick alles had: een sterk, gezond lichaam, ambitie, een vrouw en twee kinderen, en veel vrienden. Nick had echter één fout. Hij was een beruchte piekeraar. Hij maakte zich overal zorgen over en vreesde meestal het ergste.

In de middag op een zomerdag kreeg het treinpersoneel te horen dat ze een uur eerder mochten vertrekken ter ere van de verjaardag van de voorman. Per ongeluk werd Nick opgesloten in een koelwagen en de rest van de werklieden verliet het terrein. Nick raakte in paniek.

Hij bonkte en schreeuwde tot zijn vuisten bloederig waren en zijn stem hees. Niemand hoorde hem. 'Als ik er niet uit kan, vries ik hier dood,' dacht hij. Omdat hij zijn vrouw en familie precies wilde laten weten wat er met hem was gebeurd, vond Nick een mes en begon woorden op de houten vloer te etsen. Hij schreef: 'Het is zo koud dat mijn lichaam gevoelloos wordt. Als ik maar kon gaan slapen. Dit kunnen mijn laatste woorden zijn.”

De volgende ochtend schoof de bemanning de zware deuren van de gesloten goederenwagen open en trof Nick dood aan. Uit een autopsie bleek dat elk fysiek teken van zijn lichaam erop duidde dat hij doodgevroren was. En toch werkte de koelunit van de auto niet, en de temperatuur binnenin gaf vijfenvijftig graden aan. Nick had zelfmoord gepleegd door de kracht van zorgen.

Er is meer 

Deel

Dankbaarheidstherapie

Crisishoek