NIEUWE LAL Cover 5.26.22

"De dief komt alleen om te stelen, te doden en te vernietigen; ik ben gekomen opdat ze LEVEN zouden hebben, en het OVERVLOEDIG zouden hebben "!!!

Dit is BOEK 2 in het Overvloedige Leven van de 4 boekenreeks! Begint met  Het VINDEN van het Overvloedige Leven.

Beste bruid,

We zijn zo enthousiast dat je doorgaat met ons tweede boek , Leven van het Overvloedige Leven . Als dit je eerste Overvloedige Leven Cursus is, ga dan terug en begin met het vorige boek Vinden van het Overvloedige Leven , om de beste resultaten te krijgen en de basisprincipes te begrijpen. Herinnering...

Het omarmen van je hemelse echtgenoot betekent niet dat je niet langer wilt dat je huwelijk wordt hersteld, vooral als je niet op zoek bent naar een hersteld huwelijk. Wat God Michele gaf, wat Hij jou zal geven, zijn de  💝 verlangens van je hart! Dit is het Overvloedige Leven dat je zult leven!

Veel liefs voor jullie allemaal!!
Ons HB Ministrie-team

ALJ-voorgesteld-niet-gekocht

Overvloedige Levensreis "

Neem Zijn hand en sta Hem toe je langs dit levens veranderende pad te leiden.

Engels  •  Spaans • Portugees • Frans • Slowaaks  • Afrikaans  • Tagalog • Turks • Pools

HOOFDSTUKKEN

Hoofdstuk 2 " Geven is Het Geheim " #LOL2

Hoofdstuk 3 " De Golf van Tegenspoed " #LOL3

Hoofdstuk 4 " Wanneer Geef Ik Op? " #LOL4

Hoofdstuk 5 " Zo Klein als een Mannenvuist " #LOL5

Hoofdstuk 6 " Die Verbazingwekkende Genade "  #LOL6

Hoofdstuk 7 " God Geloven voor Grote Dingen " #LOL7

Hoofdstuk 8 " Je Wordt in de Val Gelokt " #LOL8

Hoofdstuk 9 " Wat is Het Punt? " #LOL9

Hoofdstuk 10 " Van Binnenkant Uit " #LOL10

Hoofdstuk 11 " Schuldig aan Iedereen " #LOL11

Hoofdstuk 12 " Elke Last " #LOL12

Hoofdstuk 13 " Die Stemmen " #LOL13

Hoofdstuk 14 " Je bent Mooi!! " #LOL14

Hoofdstuk 15 " Volkomen Smoorverliefd " #LOL15

Liefdesbrieven

Je relatie met je Hemelse Echtgenoot zou inmiddels heel intiem moeten zijn, dus hoe noem je je HE "Hemelse Echtgenoot?" Begin je Beste Lieverd, Schatje, mijn Lief in je dagboek te typen? Lieve God?

Als je Hem nog steeds aanspreekt als een Godheid, zittend in de hemel en neerkijkend, dan beloof ik je dat Hij zich bij je wil voegen - naast je gaat zitten! Druk jouw liefde voor Hem uit door hoe je een 'echte' echtgenoot zou aanspreken - niet met een formele naam, zelfs niet met de naam die zijn familie hem noemt - maar met een innemende naam, een speciale naam, een naam die intimiteit en liefde uitdrukt. Schrijf in je dagboek woorden van genegenheid, onthoud dat dit je liefdesbrieven zijn aan Hem, aan Degene die je Echtgenoot is.

"Schat, we vertrouwen erop dat je weet hoe je deze bruid de bemoediging kunt geven die ze nodig heeft om je omhelzing te voelen, niet alleen om je voor te stellen." 

INSTRUCTIES 

LEES eerst het hoofdstuk en stop dan om na te denken — laat de Heer tot je spreken. Stel Hem vragen, vertel Hem hoe je je voelt, vraag Hem wat Hij je wil leren en wat Hij wil dat je uit het lezen van het hoofdstuk haalt. Stort dan je hart in je dagboek en ga neem mee alles wat Hij voor je heeft - om je te helpen Hem en zijn overvloedige leven ten volle te ervaren!

Als laatste, misschien zelfs de volgende dag, KLIK OP de #LOL onder elk hoofdstuk om te lezen hoe de hoofdstukken andere vrouwen, zoals jij, hielpen!

Om je hart voor te bereiden en om echt te voelen hoe dicht je Hemelse Echtgenoot bij je is, raden we je aan om deze MP3-bestand te downloaden van een lied dat je kunt zingen voor je Echtgenoot, je HE "I Only Have Eyes For You " . " Doe dit elke keer dat je een hoofdstuk komt lezen en op elk moment van de dag.

Getuigenissen van het ontdekken van HH LIEFDES-Liedjes   ★★★★★