★★★★★

Weet je nog dat ik in week 10 zei: "Als je deze situatie niet hebt meegemaakt, geloof me, dan zul je dat wel doen"?

Na zo lang te hebben gediend, heb ik me één ding gerealiseerd - de vijand is niet zo slim - dus gebruikt hij hetzelfde lokaas dat de meeste vrouwen aan de haak slaat.

Geliefd willen worden door een man is iets waar de meeste vrouwen van jongs af aan naar hunkeren. En het is vooral overdreven als hun vader niet van hen houdt zoals hij bedoeld was om te doen.

De Bijbel vertelt ons dat  iedereen op dezelfde manier verleid wordt, en dit geldt ook voor vrouwen. En zelfs als je de zonde van ontrouw (aan een AM of je HM) niet koestert, zal de vijand je schamen en  je  ervan overtuigen dat jij  de oorzaak bent  van wat er is gebeurd door iets dat je deed.

Hoewel dit waar zou kunnen zijn, zal het heel vaak gebeuren (als je ver genoeg bent op je herstelreis en Zijn liefde hebt ervaren) dat je het verlangen naar een andere man koestert. Als je nog niet zo ver bent, en je verlangt nog steeds naar een andere man, zou ik je willen aanmoedigen om te lezen en weer te lezen Wie je minnaar wil zijn in  Vinden van Je Hemelse Man. Nu terug naar het onderwerp van vandaag...

Het was toen ik het gedeelte over "aas en schaamte" schreef en later opnieuw las en vooral - "je ervan te overtuigen dat je het hebt veroorzaakt door iets dat je deed", dat ik meteen terug in de tijd werd getransporteerd. Het was 2005 en ik was op bezoek bij een paar leden van de bediening en vrienden in Colorado.

Een lid dat ik nog nooit had ontmoet, maar dat hersteld was, had me vriendelijk uitgenodigd om hoog in de bergen in een heel klein stadje te blijven. In een huis dat al generaties lang in haar familie was. Mag ik zeggen dat ik nog nooit zo verwend ben geweest en me nog nooit zo ontspannen heb gevoeld? En dit kan ertoe hebben geleid dat ik was waar en wanneer ik voor het eerst met Hem knuffelde. 🙂

Maar mijn beklimming van die bergen ging meer over wat Hij me riep om voor iemand anders te doen dan om me simpelweg te zegenen. Maar ik besefte het pas veel later.

Terwijl ik daar in hun zeer kleine berghut was, kon ik luid water horen stromen en ik stopte om mijn gastvrouw te vragen wat / waar het was. Ze legde uit dat het het stromende water was dat van de berg naar beneden kwam toen de sneeuw smolt, dus ik ging verder en vroeg haar toen of ik het op een of andere manier kon zien. Maar alleen omdat ik wegkeek, kon ik de afschuw die op haar gezicht geschreven moet zijn niet zien, maar ik kon het meteen in haar stem horen. Toen ik haar paniek hoorde, verwierp ik het idee onmiddellijk, maar even later merkte ik dat ik vroeg of ik het nog een keer mocht zien.

Eerlijk gezegd, pas toen ik dit aan de Heer voorlegde nadat ik mezelf had uitgescholden voor mijn domheid door te vragen om het nog eens te zien, begreep ik het. Ik dacht echt dat er iets mis met me moest zijn, want ik bleef erover beginnen. En toen gebeurde het "Aha-moment", en ik besefte dat er een reden moest zijn waarom Hij wilde dat ze daar met mij heen ging.

Dus later, toen ik terugliep van het centrum, zag ik een pad vlak bij het huis, toen ik vroeg of dat naar de rivier leidde. Toen ze knikte en niets zei, voelde ik me gewoon geleid om naar boven te lopen en het pad op te gaan. Ik wist niet zeker of mijn gastvrouw achter me stond of niet, maar ik moet zeggen, het was prachtig en opwindend om op die smalle brug over het stromende water te staan!!

Maar al snel merkte ik mijn gastvrouw op aan de voet van de brug. Een vrouw van wie ik was gaan houden en van wie ik kon zeggen, begon ook van mij te houden omdat we allebei de Heer, onze Echtgenoot, aanbaden. Een paar minuten bleef ze staan ​​nadat ze me had opgemerkt, en toen ik glimlachte en mijn armen opendeed, liep ze naar me toe. Eenmaal op de brug naast me stortte ze in en snikte, bevend, in mijn armen in elkaar zakkend.

Nadat we het hadden uitgeschreeuwd, gingen we terug naar het huis, en daar begon ze zich open te stellen en me te vertellen hoe ze als tiener was verkracht. Het was op die brug dat hij haar naar een afgelegen plek lokte en haar vastgreep en naar zijn auto sleepte. Ik zei niets met kloppend hart, maar bleef aandachtig naar haar luisteren en ook naar de Heer die dingen met mij deelde in mijn hoofd en hart. Dingen die ik nooit eerder had begrepen en wat zo ongelooflijk diepgaand is.

Wat dit slachtoffer en de meeste slachtoffers overhouden, is een schuldgevoel, waardoor de schuld ten onrechte op hen valt en blijft.

Keer op keer vertelde ze me "maar ik had het moeten weten!!" telkens als ik haar probeerde te troosten. Toen ik de gebeurtenissen echter aan haar doorgaf, begon ze langzaamaan te begrijpen dat ze op geen enkele manier had kunnen anticiperen op de val die hij had gezet: iemand vertelde haar dat haar beste vriend daar op haar wachtte en in plaats daarvan zat hij daar te wachten, zich verstoppend. in de bosjes aan de andere kant.

Dus als je schuld op je hebt genomen, is dat niet van jou, hoe groot of hoe klein ook. En als je er tevergeefs niet van verlost bent. Dan zal ik volgende week MEER delen van deze waarheid die zowel verbazingwekkend als diepzinnig is – en  waarom  de vijand in staat is het SLACHTOFFER te blijven kwellen zodat de persoon die gezondigd heeft onaangetast lijkt.

STOP in de tussentijd alsjeblieft nu (of maak een afspraak later) om te  selah  wat je hebt geleerd, met andere woorden, mediteer over alles. EN zorg ervoor dat je gewoon niet  nadenkt  over wat je hebt geleerd, maar dat je een afspraak maakt met je Man om alleen met Hem te zijn en  Hem vraagt  ​​om met je te delen hoe deze boodschap op jou van toepassing is en al het andere dat je nodig hebt om  VRAAG  het hem. Ga dan rustig zitten en  luister  😉 En houd je liefde levend door dagelijks zo te leven.

Plaats UW Lof  of  Journal

De WAARHEID ontketenen