hoe ik Mijn ePartner heb Gevonden dat deze Bediening heeft gelanceerd!

Op een dag in mijn gebed kamer, nadat ik het letterlijk uitgeschreeuwd had naar God, ik had een vrouw voor mijn ogen die ik had gezien maar nooit had ontmoet bij de Bijbel studie die ik had genomen maar had geëindigd.  

Ik had geen idee wat haar naam was of hoe ik in contact zou kunnen komen met haar, maar op de een of andere manier wist ik dat dat dit iemand was die begreep en die de Heer mij had gegeven als een antwoordt op mijn gebed die zou bevestigen dat ik niet gek was om God te geloven dat Hij het onmogelijke kon doen. Toen ik God vroeg om mij te bevestigen dat ik Hem goed hoorde, leidde Hij mij naar mijn oude studie Bijbel notitieboek waar ik het telefoonnummer van mijn Bijbel studie leraar zag. De Heer bleef mij leidden om haar te bellen en toen ik belde stamelde ik terwijl ik probeerde te bedenken hoe ik naar deze vrouw moest vragen wiens naam ik niet eens wist. Ik wist ook niet hoe ik de reden moest uitleggen waarom ik net haar contact wilde opnemen (omdat de Heer me tegen die tijd discretie had geleerd en ik de leraar niet over mijn huwelijksproblemen wilde vertellen). Zonder dat ik nog iets zei, onderbrak mijn leraar mij en zei simpelweg, “Haar naam is Sue en ze heeft al gebeld om te vragen naar jouw telefoonnummer”!! de leraar zei niets meer, maar gaf mij Sue’s nummer. Ik nam snel afscheid en hing snel op om Sue te bellen.    

Sue en ik spraken af om te ontmoeten voor de eerste keer in een leuk, stil restaurant, en hoewel we ons in eerste instantie ons allebei ongemakkelijk voelden, openen we ons al snel en deelden we waarom God ons samengebracht had. Sue vertelde dat haar echtgenoot de afgelopen 5 jaar in een ander staat aan “het werk”  was om slechts om de paar maanden thuis te komen voor een weekendbezoek, maar ze vermoede al vroeg dat er een andere vrouw was. In tegenstelling tot de fout die ik had gemaakt, had Sue wijselijk haar AM nooit geconfronteerd of zelfs maar iets gevraagd over wat er aan de hand was. Dit liet me zien dat ze te vertrouwen was en dat ze mij zou helpen te blijven op de smalle weg te blijven waar ik op geroepen was te reizen.  

Toen ze klaar was deelde ik mijn situatie en maakte er een punt van om ook “op te scheppen” over al mijn blunders en fouten (lees 2 Korinthiërs 12:9 om te zien hoe krachtig deze principe is). Het voelde zo goed om te bekennen aan iemand wie ik kende en mij niet veroordeelde, zou geen dwaas en destructief “advies” uitdelen, maar in plaats daarvan kon ik zien dat ze iemand was die kon begrijpen dat Hij het onmogelijke kon doen. Die nacht stond ik op het punt om  mijn eigen ministrie geboren te laten worden. Die nacht, baden we samen en vroeg ik God om mij een andere vrouw te sturen die ook de bemoediging nodig had die wij handen gevonden.    

Nadat we voor elkaar hadden gebeden (Jacobus 5:16), spraken we daarna af om elke vrijdagavond te ontmoeten. En zoals ik zei, voelde ik mij ook geleid om te bidden dat als er vrouwen waren die bemoediging nodig hadden, om ze alsjeblieft naar mij toe te sturen. *Ik wist niet dat Hij duizenden vrouwen naar me toe zou brengen, wanhopig op zoek naar hulp, maar ik moest nog veel leren voordat Hij nog meer vrouwen in mijn leven zou sturen. Wat je nu hebt en beschikbaar ik voor jou!! 

Dus de volgende vrijdag nacht, begonnen Sue en ik onze eerste samen zijn bijeenkomst in een fast food restaurant. Voor uren zouden we onze vele Bijbel verzen (KJN, Nieuw Amerika Standaard, NIV; uitspreiden. Ik geloof dat we 8 versies van de Bijbel hadden) en daar doken we in Zijn Woord over elke crisis of beproeving waarmee we geconfronteerd werden.

Wat zo geweldig is dat je nu al die bronnen op je computer hebt of telefoon waar je ook in kan gaan om te onderzoeken en vinden elke crisis of beproeving jij of je ePartner mee geconfronteerd word, je hebt ook onze Cursussen om naar te refereren

😎 Leer hoe je je EIGEN Wijze Vrouwen Bijeenkomst start.
🤗 Start door het worden van een Bruggen Bouwer
🤔 Voel je voorbereid door je in te schrijven in RMIOU


Ontdek meer in Onze Samen zijn Bijeenkomst Ontmoetingen Live in Zoom!!

We kozen vrijdagavond, omdat we wisten dat vele stellen dan een “afspraak hadden” en wij maakte een moedige verklaring dat wat we gestart waren een constant event zou worden wanneer we elk waren hersteld. En dat is precies wat er is gebeurd— het werd een traditie we begonnen samen en toen later gingen we verder met onze echtgenoten nadat we elk waren hersteld—het hebben van een vrijdag of zaterdag avond afspraak. Zelfs mijn getrouwde kinderen hebben deze traditie voort gezet. 

Wanneer jouw HM JOUW ePartner heeft geopenbaard nadat je het hebt GEVRAAGD AAN GOD en je ontmoet elkaar voor de eerste keer. Bid dat Hij je meer vrouwen stuurt die hoop nodig hebben. Daarna, maak dezelfde overeenkomst met uw ePartner. Ieder van jullie begint slechts één andere vrouw aan te moedigen. Begin door HopeAtLast.com te delen en vertel alle gekwetste vrouwen die je ontmoet de Huwelijks Evaluatie Vragenlijst in te vullen. Je kunt dit face-to-face doen OF als een online Samen zijn Bijeenkomst - volg gewoon Zijn voorbeeld "Hij leidt mij" Psalm 23:3.

Moedig deze vrouwen aan om slechts een les per dag te doen en ga dan akkoord om een keer in de week te ontmoeten om te delen lofprijzing rapporten en om te zoeken naar antwoorden  over een bepaalde crisis of beproeving waar een van jullie mee geconfronteerd worden. Je kan elkaar “ontmoeten” door naar elkaars huis te gaan (als jullie beiden uit elkaar of gescheiden zijn), of je kan naar een fast food restaurant gaan (als je kinderen hebt) zoals Sue en ik hadden. OF als je niet dichtbij elkaar woont, kan je makkelijk “ontmoeten” met jouw ePartner via een video of Skype of Zoom!


Ontdek meer in Onze Samenbijeenkomsten LIVE in Zoom!!


Wat is belangrijk als jullie elk serieus zijn over het zijn van hersteld door:

1. Focus of discuseer NOOIT over het negatieve, in plaats daarvan, terwijl je je klaar maakt om te ontmoeten, vraag jouw HM om je te herinneren de lofprijzing te delen om elkaar op te bouwen. Als je niks kan bedenken, deel dan wat je hebt gelezen die week op onze Bemoedigende blog.

2. Roddel NOOIT of deel intieme details wat je niet zou willen dat jouw AM zou delen met zijn vriend. In plaats daarvan, deel over wat je geleerd hebt, nieuwe verzen die je hebben bemoedigd of misschien een nieuw Liefdes Lied die de Heer je heeft gegeven die week.

3. Start GEEN ontmoetingen om een zieligheid feestje te geven dat zal jullie beiden vernietigen. In plaats daarvan bepaal dat alle crisissen en liefdesverdriet besproken zullen worden in je eigen gebed kamer, met jouw Hemelse Man, die je diep zal troosten waar het pijn doet. Dan zul je merken dat je het niet nodig hebt om het met iemand te delen en je bent vrij om verder te gaan. 

4. Vraag elkaar NOOIT de antwoorden aan elkaar over iets of elkaar vragen naar details. Elke week zonder te falen, zaten Sue en ik in een ijskoud hokje met te veel airconditioning, onze fouten opbiechtend, buigend over onze vele versies van de Bijbel die we hadden uitgespreid op tafel en begonnen de principe van discretie na te leven.  

Als je elkaar begint te vragen (wanneer geen van jullie weten waar je individuele Herstel Reis naar toe gaat). Dan zal je gauw verdwaalt raken EN waarschijnlijk zal Hij ervoor zorgen dat jullie van elkaar verwijderd worden zoals het staat in Psalm 88:19, “Vriend en metgezel hebt Gij van mij verwijderd; mijn bekenden zijn een en al duisternis. Psalm 88:9 “Mijn bekenden hebt Gij van mij verwijderd, Gij hebt mij tot een gruwel voor hen gemaakt; ik ben ingesloten, ik kan niet ontkomen”. 

Sue en ik verzekerde ons ervan om NOOIT elkaar de antwoorden te vragen op iets of elkaar te vragen naar details dat we voelde dat we niet moesten onthullen aan elkaar (zo de naaktheid van onze mannen te bedekken zie Genesis 9:22-25).

In plaats daarvan gingen we naar de Heer, Hem vragen onze vragen en dan zou Hij ons laten zien het antwoord door ons te leiden naar een passage of Bijbeltekst, dan naar een andere en een andere wanneer we het hardop lazen van al de versies van de Bijbel—totdat we de principe begrepen. DIT is wat we met elkaar deelde, Zijn Antwoorden !

Eenmaal thuis, vulde we elk de ene 3x5 kaart na de ander om de principes herhaaldelijk te lezen. Deze routine en wat we hebben geleerd is wat uiteindelijk Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen en Een Wijze Vrouw is geworden. Nu kan je deze makkelijk toevoegen op je telefoon en ze op dezelfde manier met je meedragen—ze herhaaldelijk lezen. 

En, zoals ik heb gedeeld in Cursus 1 Jouw ePartner, Begonnen Sue en ik elke vrijdagavond te ontmoeten, in de maand van mei en in september, minder dan 4 maanden later, was Sue haar huwelijk eigenlijk HERSTELD!

Het was kort nadat Sue haar huwelijk was hersteld dat God andere vrouwen in mijn leven bracht—wanhopig voor hulp en bemoediging. En, door het succes van mijn relatie met Sue en hoe we dingen hebben gedaan, begon ik de zelfde dingen te delen met hun. 

Hoewel iedereen mijn ePartner wilde zijn of een voor zichzelf wilde hebben, moedigde ik ze aan om hun HR alleen te beginnen met de Heer, totdat ze bij Cursus 3 waren aangekomen —om er zeker van te zijn dat ook zij compleet afhankelijk waren van de Heer en niet naar iemand anders zouden gaan voor hun antwoorden. 

Onthoud, Sue en ik vonden elkaar niet meteen, maar wel in elk van onze Herstel Reis—dus als God jou niet wijst wie je ePartner is—dan wilt Hij jou voor zichzelf voor nu. 

* Ik wist dat er geen manier zou zijn dat ik er voor elke vrouw zelf zou kunnen zijn en jij kan dat ook niet.  Trouwens, wie anders dan God weet waar elke HR naartoe zal leiden of wie hun perfecte ePartner is?

 

Herstel Samenzijn Bijeenkomsten

“Toen de handen van Mozes zwaar werden, namen zij een steen, legden die onder hem neer, zodat hij daarop kon gaan zitten; en Aäron en Chur ondersteunden zijn handen, de een aan de ene en de ander aan de andere zijde, zodat zijn handen onbeweeglijk bleven tot zonsondergang”. —Exodus 17:12 

 

“Want waar twee of drie vergaderd zijn in mijn naam, daar ben Ik in hun midden”. —Mattheus 18:20

Ik heb ontdekt dat het onmogelijk was om iemand te vinden in mijn kerk die geloofde zoals ik deed. En ik ging naar een van de grootste kerken in onze staat! Gauw nadat we hadden ontmoet, vertrouwde Sue mij toe dat ze niet naar de kerk ging waar we elkaar hebben ontmoet en dat ze gestopt was om naar haar kerk te gaan vanwege de roddels en het “advies” dat haar voorganger haar had gegeven. Haar pastoor had Sue vertelt dat haar echtgenoot nooit terug naar huis zou komen EN dat het “onfatsoenlijk” van haar zou zijn om zelfs maar haar ontrouwe echtgenoot thuis te willen hebben!   

Iets vergelijkbaar is er met mij gebeurt, toen mijn pastoor mij stuurde naar de Vrijgezellen Ministrie, voor een tijd, ben ook ik gestopt om naar de kerk te gaan. Het is toen ik mijn eigen Samenzijn Bijeenkomsten begon om andere vrouwen te helpen —wat ervoor zorgde dat een andere lokale pastoor (die hoorde wat ik aan het doen was) mij vroeg om te komen en mijn Ministrie te bouwen voor vrouwen in zijn kerk. Dit, ook, had behoorlijke uitdagingen en waardoor ik je aanbeveel om jouw ontmoetingen thuis te houden of in lokale restaurant. 


Conclusie

Wanneer jouw HM jouw ePartner heeft geopenbaard, zorg er voor dat jouw ePartner begint door de Enge Poort binnen te gaan van HopeAtlast.com tenzij ze geen internet toegang heeft. Als Hij nog niemand heeft geopenbaard, blijf Evangeliseren en gauw zal het gebeuren op een afgesproken tijd.

Word een Bruggen Bouwer

We willen je bemoedigen om te beginnen en voor te bereiden om jouw ePartner te vinden door een Bruggen Bouwer te worden. 

En wanneer je je ePartner hebt gevonden—wees er dan zeker van dat je een Lof Rapport in zend! Deel hoe de Heer je heeft geleid om haar te vinden, gebruikmakend van Erin die Sue vond als een voorbeeld. Bemoedigd andere Bemoedigende blog lezers om hun HM te vragen waar ze hun ePartner kunnen vinden om hun eigen Ministrie te beginnen en om hun race te beëindigen door het starten van hun eigen Ministrie

het is tijd om je Log in te vullen om  vast te leggen wat je hebt geleerd van deze les

LET OP: we willen je OPNIEUW aanmoedigen om echt je hart in elke log uit te storten om jezelf te herinneren aan Wat Ik heb geleerd en dit zal je voorbereiden en je leiden naar je eigen ministrie, waar Hij je voor roept om een bemoedigende vrouw voor te zijn die een hart heeft voor andere en voortdurend wordt geleid en getransformeerd door Hem.  

Als je meer informatie zou willen, bezoek: