Cursus 1 : “Vernieuw” Introductie Chelle’s Getuigenis

Een van ons meest Krachtige Herstel Huwelijk Getuigenis!!

Dit zal je moeten Motiveren en Gereed maken voor Je Reis en ook het mogelijk maken om het te delen en andere vrouwen te helpen!!

Een van ons meest GEWELDIGE HERSTELD Huwelijks Getuigenissen komen van Chelle in Alabama (onderin een foto met Erin Thiele, auteur van Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen, in 2003)

Lees Chelle geweldige Herstel Reis om je te motiveren om de principes te lezen en toe te passen uit het boek dat tot een levens- veranderende koers is gemaakt ― Hoe God Jouw huwelijk Kan en Wilt Herstellen!

Ons HJH boek en de Wees Bemoedigd KLASSIEK video's waren de fundering van Chelle’s herstel toen ze begon met het vernieuwen van haar gedachten met de waarheid. Daarnaast, hebben we nog een ander boek Door het Woord van Hun Getuigenissen opgenomen. Om dagelijkse Getuigenissen van Herstelde Huwelijken toegevoegd, om de principes die je zal leren te bevestigen!

Dit zijn GESCHENKEN aan jou gegeven van onze PARTNERS die willen betalen om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om andere Vrouwen te Dienen die met een huwelijks crisis worden geconfronteerd.

God Hersteld een gezin ― Genezing van een huwelijk van een overlevenden van kanker in Alabama!


Laat mij je voorstellen aan een van mijn dierbaarste en beste vriendin―Chelle!

De beste manier om Chelle te leren kennen is door het lezen van haar getuigenis die ik heb geschreven nadat GOD haar huwelijk had HERSTELD ― toen het “eindelijk” gebeurde.

Het enige wat ik kan zeggen is ― Eindelijk!!!!

Oh, ik heb gebeden en gewacht op dit, constant heb ik de Heer gevraagd om het als gunst voor mij te doen (alsof Hij Mij iets schuldig is!).

Voor degene die niet de hele getuigenis kennen van deze geweldige vrouw uit Alabama die aan mijn rechterkant staat, laat mij haar verhaal met je delen zo snel mogelijk als ik kan.

Op een dag ontving ik een email van deze vrouw die onlangs haar zesde kind had gekregen toen ze ontdekte dat ze borstkanker had. Na een radicale borstamputatie en het verlies van al haar haar, vroeg haar man (die haar tijdens haar kankerbehandelingen had verlaten) op de laatste dag van haar chemotherapie Chelle uit voor een afspraak. Op de weg om haar terug naar huis te brengen, nam hij een andere route terug naar huis en reed naar een prachtige woonwijk. En toen stopte haar man voor een huis met een bord waarop stond: “Verkocht”

Chelle dacht dat haar man haar wilde verrassen, ze geloofde dat dit het nieuwe huis was waar ze een “nieuwe start” zouden gaan maken”!! Maar zijn woorden boorde haar ziel en hart: “Dit is mijn nieuwe huis. Ik verlaat je voorgoed. Ik hou niet van je Chelle. Ik hou van iemand anders.”

Toen ik haar email las brak ik uit in tranen. Ik dacht dat ik alles al had gehoord. Het was zo verwoestend voor mij hart dat ik serieus dacht om niet langer te dienen. Ik kon niet langer verdragen of horen en ervaren de pijnen van de ene vrouw na de vrouw die deelde wat er met haar is gebeurd.

Niettemin, Chelle werd niet ontmoedigd! In plaats daarvan, ontvingen wij CONSTANT lof prijs rapporten van haar, die zonder twijfel een OFFER waren van prijs. Er kwamen voortdurend offensieve aanvallen op haar af maar ze zou niet buigen maar de Heer prijzen met een hart van vreugde en GELACH. Chelle hield haar gevoel voor humor door haar hele beproeving, niets minder dan het leven van een nachtmerrie waar maar weinig mensen mee te maken zouden kunnen krijgen.

Toch, geloofde mijn man en ik allebei dat haar huwelijk hersteld zou worden. Vanaf dat ze dagelijks  zichzelf verzadigde in de boeken en onze video’s. Ze heeft ons verteld dat ze in slaap viel toen Ik tegen haar “sprak” in de Wees Bemoedigd video’s.

Nadat Chelle haar Herstel Huwelijk Getuigenis had verzonden, ontvingen wij een dringende mail om het niet te plaatsen. Ze schreef dat haar echtgenoot was “gestopt” om zijn dingen terug te verhuizen naar huis. Ze vermoede dat er iets aan de hand was want hij was verrassend “koel” in zijn affecties en gesprekken de afgelopen paar weken. Dus liet zij los en focuste zich op haar kinderen en het in orde brengen van haar huis. (bij de brief toevoegend, zei ze, “Je werkers@thuis boek” haar huis klaar maken voor zijn terugkeer.)

Vervolgens ontving ze op de ochtend van haar e-mail terwijl ze zich van wat rommel ontdeed een verrassingsbezoek van een man die haar vertelde dat zijn vrouw en Chelle’s man samen weg waren! Chelle zegt dat op het moment dat ze hoorde wat hij zei, heeft ze beleefd gevraagd of hij weg wilde gaan en heeft hem verteld dat zij niks kon bespreken zonder haar man. OVER EEN TEST GESPROKEN!!!!!! Chelle heeft geen vragen gesteld, noch bleef ze luisteren naar de dingen wat GEEN “goed nieuws”, was, ondanks dat ze wist dat alles wat hij haar wilde zeggen de waarheid was.

De volgende dag belde Chelle’s haar echtgenoot en zei, “Ik heb gehoord dat je een ‘interessante’ bezoeker heb gehad gisteren aan huis. “Met een zachte en stille geest” ( wat ze herinnerde geleerd te hebben 1 Petrus 3:1-5) Vertelde ze rustig, “Laat me denken, nee, ik kan mij niemand in bijzonder bedenken.”

DAT IS HET WAT HET GEDAAN HEEFT!!!

Chelle’s haar man kwam die dag voorgoed naar huis ― GLORIE AAN GOD!!!! Dat was in 2002 dames!!!! En ik heb nog steeds contact met hun―met allebei. Chelle’s man werd na zijn terugkeer een man van God en nu is hij ook een goede vriend van de ministrie!!

Laat, Chelle nu uit eerste hand vertellen wat God voor haar heeft gedaan in haar eigen woorden…..


Chelle Eerste Email aan Ons.

Toen ik voor het eerst naar jou website kwam en las over de dame met de 6 kinderen die woonde in Alabama, vertelde Ik de Heer dat er gauw een ander zou volgen!!

Dus vanavond — Prijs God, heeft hij besloten om naar huis te komen!!!! Slechts 8 maanden geleden was dit huwelijk voorbij! Hij wilde los gelaten worden ‘voor de resterende tijd,’ maar gebaseerd op Gods Woord die ik gevonden heb in je boeken en video’s, Ik ben een nieuwe schepping!!!

Hij vroeg mij eindelijk financieel te besluiten (Ik ben een gecertificeerde publieke accountant) of we zijn huis zouden houden. We gingen namelijk vaak weg in het weekend (6 kinderen) en hij dacht dat zijn huis goedkoper en leuker is dan hotels. Ik zal “beslissen” langzaam en biddend dat hij het uit zichzelf op zal geven.

Ik ben zo blij dat ik die video koos om gisteravond te kijken ― God heeft zeker zijn hand op mij! Toen hij mij zijn besluit vertelde, schreeuwde ik niet of werd nietmelig; Ik lachte alleen en luisterde terwijl hij mij zijn ‘redenen’ vertelde. Geen van de redenen waren dat hij er spijt van had of dat hij van mij hield ― maar het maakte niet uit want ze zijn niet belangrijk. Ik wandel door geloof en niet in aanschouwen.

Dank je wel, HHI, voor het zijn van een gebruiksvoorwerp voor God. Ik hou jullie op de hoogte op de verhuisdag ― wanneer zijn dingen daadwerkelijk thuis komen.


Chelle’s tweede email “Hallelujah!”

Dames, alstublieft wordt stil en denk er stil over na om te bidden en het TE DOEN. Hij zal het doen!!! Mijn situatie is zodanig dat ik het de wereld niet niet kan vertellen over mijn beantwoorde gebeden, maar ik kan het jullie vertellen. Mijn echtgenoot heeft mij verlaten en was weg voor 14 maanden. Ja, er WAS iemand anders. Ja, er waren advocaten erbij betrokken. Ja, het was hopeloos. Ja, ik heb alles gedaan wat verkeerd was. Toen ik Gods Woord begon te bestuderen door de banden en boeken van HHI ― en uiteindelijk begon om de principes toe te passen ― ontving ik en ontving en ontving ― toen gaf ik aan andere en hielp hun.   

Je moet dit allemaal doen…geef het daarna aan God om namens jou te vechten. Hij heeft de vijand reeds verslagen. Ik ben zo enthousiast over wat God voor mij heeft gedaan en hoop dat ik je kan bemoedigen om je aan het werk te krijgen en te stoppen met klagen en te starten met gehoorzamen.

Mijn man kwam thuis, niet omdat hij niet zonder mij kon leven, maar omdat hij financieel ontmanteld was. Toch prijs ik God omdat dat is wat Hij zei dat er zou gebeuren. Spreuken 6:26 zegt “Want ter wille van een hoer (vervalt men) tot een schamel stuk brood, en eens anders vrouw maakt jacht op een kostbaar leven."

Ik bleef gewoon geloven. En gauw begon hij mij te vertellen dat hij van mij hield (Ik heb gepland om een officiële huwelijks herstel getuigenis te sturen maar ik vond het nodig om mijn lof nu te verzenden!!). Hij is ook reeds 4 keer naar de kerk geweest, jippie!!!!!!!!! Hij is nog niet klaar voor Zondag school ― dus heb ik de kinderen vertelt om naar buiten te komen voor onze gewoonlijke Zondag school. Toen vroeg  mijn man of wij op hem wilde wachten. Toen ik mijzelf van de vloer  raapte, probeerde ik niet al te opvallend te grijnzen. Hij heeft mij het gewoonlijke laten doen terwijl hij luisterde naar mijn gebeden de verhalen en uit de bijbel las. En toen zei hij, ‘Oké, nu moeten we voor Papa bidden.’ Met mijn kinderen erbij, heeft hij het zondaars gebed gebeden en heeft de Heer gevraagd om in zijn leven te komen en heeft Hem gevraagd om hem te leiden in de aankomende dagen. Ik heb hiervoor zo lang gebeden!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik wilde dat hij terug kwam naar de Heer, maar als eerst, wilde ik heel egoïstisch dat hij terug kwam naar mij. Hij was al 2 maanden thuis en nog was hij nog niet klaar om mijn echtgenoot weer te zijn. En toen op mijn verjaardag, wist ik dat hij niet de tijd had gekregen om mij een geschenk te geven. Na het eten, dat ik heb klaar gemaakt is hij in slaap gevallen. Dus automatisch ging ik naar mijn gebed kamer om even goed te huilen en te bidden. Toen ik naar mijn bed ging werd mijn man wakker, klaar wakker, en vroeg hij of ik mijn geschenk wilde hebben. Hij stond op en deed zijn trouwring aan. God is zo GOED. Ik had hiervoor gebeden sinds dat hij weg was gegaan.

Je kan niet weten van hoever we zijn gekomen behalve dat je situatie veel erger kan zijn ― maar met God is alles mogelijk!!!!!!!!!!!!!

Wat de duivel van ons ook steelt ― God kan het zevenmaal vervangen als het niet meer is!!!!!!! Geef je je tiende aan je voorraadschuur dames? Om terug te krijgen wat jou toebehoort!!

Ik zal OVERWINNING blijven claimen voor al de huwelijken die verstoort zijn, die naar deze site zijn gekomen en bidden dat degene die niet weten over deze wonderbare plaats hierna toe geleid zullen worden.

Liefs,
Chelle


ER IS MEER, VEEL MEER!!

Nu zouden wij willen dat je Chelle’s, eerste persoon, Huwelijks Herstel Getuigenis leest. “Hij Noemde Mij Mooi” die gepubliceerd is in het eerste Herstel Huwelijk Internationaal, Door het Woord van Hun Getuigenis boek.

Mijn Echtgenoot Noemde Mij Mooi!!

Door Chelle

Het begon Kerst avond, 2000, toen mijn man mij mee uit nam voor een etentje. Ik herinner mij de toch die nacht over de landwegen bezaaid met Kerst verlichting en ik wenste dat de kinderen ze konden zien. Voor vele jaren daarna wilde ik alleen al overgeven bij het zien van Kerstverlichting.

Mijn man vertelde mij dat hij mij iets wilde laten zien voordat we zouden gaan eten en reed door een woonwijk waarna hij stopte voor een huis. Mijn hart sloeg even over―Ik dacht dat hij “ons” nieuwe huis zou laten zien waar we op hadden gehoopt. In plaats daarvan, draaide hij zich naar mij om en zei, “We hebben 20 wondervolle jaren met elkaar gehad, maar….”Dus ik lachte en zei, “Maak je het met mij uit?”

Hij vervolgde door mij te vertellen dat er niemand anders was maar dat hij niet meer van mij hield (ik had alle liefde vermoord), en hij wilde “weer verliefd zijn”!

Dit huis waar hij naar toe zou verhuizen―was 1 uur rijden van mij en de kinderen. Hij zei dat ik mijn hartenwens had met al de kinderen (we hadden zes), en dat ik het wel zou redden. Ik liep regelrecht naar het huis en viel in een bal in de badkamer en was heel ziek. Op de een of andere manier wist ik uit de badkamer te komen en vroeg hem of het uit zou maken of we een aantal van de kinderen zouden opgeven voor adoptie. Ik huiver nog steeds bij die gedachten―maar ik weet dat God mij heeft vergeven. Op de een of ander manier hebben we het avondeten gehaald en ik vroeg hem of het mogelijk kon zijn met mij dat hij “weer verliefd kon worden”? Hij was aan het flippen , maar hij zei, “Met God is alles mogelijk!” God heeft mij hoop gegeven in de woorden van mijn echtgenoot! Die avond, herinnerde de duivel mij eraan dat jaren geleden mijn man had gezegd dat wanneer ik veertig zou zijn geworden, hij mij zou inruilen voor een 20-jarige. Dit was meer dan de waarheid dan ik had gedacht.

Hij had in de avond gewerkt en was veel buiten de stad. Het was niet ongewoon voor de kinderen om hem soms voor weken niet te zien. Hij is verhuisd in de nacht, en ik heb hem alles aangeboden wat hij nodig had. De kinderen waren allemaal erg jong en waren gewend dat ik dingen weg gaf of dat  vrienden meubelen konden lenen―zodat ze niet door hadden dat hij weg was. Ik herinner mij niet veel van de zes weken daarna. Ik herinner mij veel alcohol en voorgeschreven drugs. Ik moet in de christelijke boekwinkel minstens 40 boeken hebben gekocht over huwelijk en echtscheiding. Ik wilde de kinderen onwetend houden, en ik schaamde mij zo. Ik heb weinig mensen vertelt wat er was gebeurd.

Ik had geen verlangen om wraak te nemen―ik wilde simpelweg dat mijn echtgenoot weer van mijn hield. Ik heb goed naakt naar mijzelf gekeken. Ik was kaal (van de chemo), verzorgde mijn uiterlijk niet, ik dronk te veel, ik had veel overgewicht en ik zat midden in een reconstructie operatie voor kanker.

Ik kon alleen maar bedenken wat mijn vrienden zouden denken als ze zouden horen dat mijn echtgenoot mij en de kinderen had verlaten.

Toen nam ik een diepere kijk en zag wat de wereld en mijn vrienden NIET wisten―dat ik niet had toegestaan dat mijn man meer dan een jaar intiem met mij was geweest. Ik nooit meeging toen hij mij uitnodigde om iets leuks te gaan doen (mijn kinderen hadden mij nodig), En ik  ontdeed hem voor mijn kinderen. Ik was geworden waarover ik later leerde hoe God NIET wilde dat een vrouw zou moeten zijn. Ik was ruzieachtig, trots, een grote leugenaar, een arrogante Farizeeër, en zoveel meer. Geen wonder dat hij mij heeft verlaten―Ik was een DOMOOR! Ik schreef hem een brief met al deze dingen―wat ik zeker NIET aanraad, omdat het alleen de “haatmuur” versterkte.” ( het was pas maanden later toen ik hem deze dingen in zijn gezicht kon vertellen dat hij echt zag dat ik veranderd was.)

Na ongeveer zes weken dat hij weg was, heeft hij gebeld om toe te geven dat hij inderdaad verliefd was geworden op iemand (maanden daarvoor), maar zij kon haar man niet verlaten zoals mijn man had gehoopt, en zij heeft zijn hart gebroken. Ik heb nooit geweten wie deze persoon was totdat hij besloot om naar huis te komen. Geloof me―ik heb geprobeerd het uit te zoeken. Ik herinner mij een nacht dat ik door twee  vuilnisbakken van 55 liter op zoek ben gegaan naar bonnetjes van een creditcard, maar God beschermde me door mijn eigen man te gebruiken―Hij had de bonnetjes met hem meegenomen die avond nadat hij de kinderen gedag had gezegd! Jaren later, heeft hij mij verteld dat hij te veel van mij hield om onze familie te verwoesten.

Gedurende deze tijd, denk ik dat ik 13,5 kilo ben afgevallen met het “ontrouw dieet” (later, met de juiste oefeningen, bidden, en vasten, ben ik in totaal 38,5 kilo kwijt geraakt). Ik had een paar nieuwe kleren en een pruik gekocht. Ik heb ook in een van de boeken die ik had gekocht gevonden,  dat ik therapie kon krijgen van de auteur van het boek voor 150 $ per uur. Ik heb mijn echtgenoot misleid om met mij mee te doen aan een sessie om “mij te helpen” en hij ging akkoord. Toen het de beurt was aan voor mijn man in de sessie om privé te praten, natuurlijk, zette ik mijn oor tegen de deur en hoorde dingen wat niet de bedoeling was dat mijn hart dat zou horen.

Enkele duizenden dollars later realiseerde ik me dat deze “expert” niet had meegemaakt wat ik doormaakte – dus hoe kon hij mij in hemelsnaam leiden? Ik ging naar zijn chat box en zocht naar hulp en zag een link naar HHI in een notitie aan iemand anders. De volgende avond ging ik terug in de hoop dat het daar nog steeds was en logde meteen in op HHI. Prijs God! Ik moet tot mijn spijt zeggen dat ik die avond niks op de website heb gelezen―maar, ik ging meteen naar de bestel afdeling en zag iets dat heette “Voorgesteld Pakket.” Ik weet niet wie het heeft voorgesteld, maar ik had iets nodig! Prijs God voor Zijn hand op mijn leven!!

Toen ik het materiaal ontvangen had, heb Ik de “Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen “ boek gelezen―en overtuiging overviel mij. Ik bad tot God om mij te veranderen en bood mijn excuses aan de mensen die naar mij geluisterd hebben toen ik mijn echtgenoot beschaamde. Mijn voorganger en ik waren het met elkaar eens dat we het oneens met elkaar waren over het onderwerp van de herstel principes. Nu krijgt hij de grootste glimlach op zijn gezicht als wij onze “thuis gemeente” bezoeken en mijn man kan zitten op de voorste rij zonder schaamte, omdat zijn vrouw de Waarheid heeft gevonden in Gods Woord door HHI!

Toen ik luisterde naar de “Wees Bemoedigd” video’s, vond ik hoop. Toen ik het boek de Wijze Vrouw las, had ik een geschreven routekaart om mij te helpen door Gods Woord voor mijn eigen herstel! Op een dag, kwam er een speciaal pakketje van een advocaten kantoor, en ik was vleselijk in paniek. Ik bracht de mail naar waar mijn man aan het werk was (omdat hij mij die dag dat had gevraagd om te doen),  en het enige wat ik kon bedenken was: “Mijn genade is genoeg!” Ik herhaalde het de hele weg naar zijn werkplek. Mijn man verwierp het snel als werk gerelateerd, en ik glimlachte en slaakte een enorme zucht van verlichting en zwijgende lofprijzing aan God. (Ik, natuurlijk was bang dat het de scheidingspapieren waren.)

Die dag toen ik thuis aan kwam, begon ik met het maken van 3x5 kaarten met Bijbel teksten die speciaal voor mij waren. Als je de Wijze Vrouw heb gelezen dan weet je dat HHI ons aanmoedigt om dit te doen. Ik was begonnen met het lezen van dit boek maar had deze instructie genegeerd. Nu weet ik waarom we deze kleine “geestelijke zwaarden” nodig hebben! Ik heb nog steeds mijn originele stapel kaarten, en op dit moment terwijl ik mijn getuigenis schrijf gebruik ik ze. Sommige zijn gevouwen en gedragen vanaf het moment dat ik ze in mijn achterzak droeg.

Mijn eerste gebed voor herstel kwam van deze kaarten met Bijbelteksten. Ik zei simpel, “Lieve Heer―Bijbeltekst―in Uw’ naam, amen.” Toen ik deze simpele gebeden bad, zag ik dat de haat muur afbrak!

“Hij zeide tot hen: Vanwege uw klein geloof. Want voorwaar, Ik zeg u, indien gij een geloof hebt als een mosterdzaad, zult gij tot deze berg zeggen: Verplaats u vanhier daarheen en hij zal zich verplaatsen en niets zal u onmogelijk zijn” (Matt. 17:20 NBG-51).

Mijn volgende sprong in gebed kwam in de vorm van zang. Ik speelde prijs en aanbidding liederen wanneer ik maar kon en zong alleen of met de kinderen. De woorden van mijn herstel liederen zijn nog steeds verborgen vandaag de dag in mijn hart. Ik merkte dat hoe meer de vreugde liederen toenamen zo ook de bezoekjes van mijn echtgenoot vermeerderde! Als hij de kinderen kwam bezoeken, dan liet ik hem alleen met de kinderen―en dan volgde hij mij om het huis!

Met mijn vertrouwde stapel van 3x5 kaarten, begon ik aan andere te evangeliseren die in nood zaten. Toen ik voor andere begon te bidden begon mij echtgenoot mij mee uit te vragen.

Toen startte ik ook nog mijn gebed log pagina voor mijzelf, voor mijn echtgenoot, de andere vrouw (en) en voor elk van mijn kinderen. Zo vaak als ik kon, als de kinderen naar bed waren gegaan,  Bad ik vurig de gebeden van elke pagina. Dit betekende geen tv, wat echt een grote presentatie was voor mij! Al gauw werd mij kleine gebeden log ook een prijs log. Ik was in staat om veel van deze gebeden dagelijks door te strepen. Ik kon mijn echtgenoot dingen letterlijk woord voor woord horen zeggen als ik ze had gebeden. Prijs God!  Soms, moest ik mijn hoofd omdraaien om niet melig te worden over Gods barmhartigheid en goedheid voor mij.

Ik zou graag met liefde willen zeggen dat vanaf het moment dat HHI in mijn leven kwam, mijn echtgenoot thuis gekomen is en we leven nog lang en gelukkig―maar dat was niet meteen het geval. Ik werd steeds aantrekkelijker voor mijn man aan de buitenkant, en mijn man merkte ook een verandering aan de binnenkant. Hij was nog niet, helemaal, heel zeker dat het echt was―en eerlijk gezegd, ik ook niet.

Ik viel al snel in het gat van de “echtgenoot behager” in plaats van de weg te volgen of “onderwerpen aan hem zoals aan de Heer.” Grote fout!! Op een avond, tijdens een afspraak, nam hij mij meer naar een nieuwe plek, en ik volgde hem onmiddellijk nadat hij mij het had gevraagd. Het was een strip club. Ik ging zitten, en hij begon uit te leggen dat hij daar zijn vrije tijd had doorgebracht (en heel veel geld) omdat hij dan “lief” kon hebben zonder de complicaties betrokken te zijn. (Hij heeft mij toestemming gegeven om dit deel van het verhaal te delen en weet dat hij op dit punt in zijn leven diep in zonde was en tegen demonen vocht.)

Ik begon meteen te bidden nadat we waren gaan zitten en snel kwamen al de vrouwen naar mij toe en prijsde mijn echtgenoot. Ze zeiden dat hij “een echte heer was” en altijd de tijd nam om naar hun problemen te luisteren. Ik werd tegelijkertijd getroost en ziek. Toen een van de meisjes hoorde dat ik kanker had overleeft, nam ze mij mee naar de kleedkamer en het ene jonge meisje na de ander kwamen naar mij voor gebed. Ik denk niet dat ik erg goed was voor de zaak die avond.

Ik hoopte dat ik had kunnen zeggen dat ik nooit meer naar die plek ben geweest, maar zoals ik zij, ik ben in de put gevallen van een echtgenoot behager, en ik volgde hem willens en wetens vele malen terug. God voorzag voor een uitweg omdat mijn echtgenoot zou vragen of ik het erg vond om te gaan, maar ik zei nooit nee.  Daar schaam ik mij voor en het is mij al lang vergeven.

Ik merkte dat als ik de nacht in het huist van mijn echtgenoot had doorgebracht na een afspraak, dan ontbrak er liefde tijdens de intimiteit en ik voelde mij “gebruikt” net zoals ik zeker wist dat de meisjes zich voelde als ze die avond aan het werk gingen. Ik bleef God continue prijzend dat ik was gezegend met alleen tijd met mijn echtgenoot en met intimiteit ondanks de omstandigheden. 

Ik weet dat ik nog een stap moest nemen in mijn gebed leven, en met de bemoedigingen van de woorden in de videos, heb ik dat gedaan. Ik heb gebeden en gekregen de doop in de Heilige Geest. Nu was ik compleet uitgerust en vervuld met de vrijmoedigheid die alleen door de Heilige Geest voorzien kan worden. Op dat moment, “Wist” ik dat mijn echtgenoot thuis zou komen en alles wat daarvoor was gebeurd niet de “Waarheid” was.

Wanneer mijn man zei dat hij thuis zou komen (wat verschillende keren is gebeurd) en dan een aantal weken later met mij wilde “praten”, kon ik met een zachte en stille geest naar zijn afwijzing luisteren en stil in de geest bidden. In feite, vond ik uit dat ik in staat was om de hele dag in gebed te blijven. Ik ontdekte dat ik in het huis rondliep en gewoon aan het praten was met mijn beste vriend, mijn Hemelse Man.

Hoe meer ik tijd bestede aan het praten met mijn Hemelse man, hoe meer tijd mijn echtgenoot koos om tijd thuis te spenderen, totdat hij voorgoed thuis kwam. Ik was bedekt met Zijn Bloed, en ik wist dat ik de kracht had om al het kwaad te overwinnen!!

“Zie, Ik heb u macht gegeven om op slangen en schorpioenen te treden en tegen de gehele legermacht van de vijand; en niets zal u enig kwaad doen” (Lukas 10:19 NBG-51).

In januari 2002, bracht mijn man een week thuis door. We hebben genoten van een wonderlijke Kerst week met de kinderen en zijn familie (die niet wisten van de omstandigheden). Op een ochtend werd ik om vier uur in de ochtend wakker, en ik zag mijn echtgenoot met zijn gym tas (het was voor hem niet ongewoon om op te staan en om te gaan sporten) dus ik kuste hem gedag, en hij zei dat hij een paar dagen zou gaan doorbrengen bij hem thuis, en hij zou mij later bellen.  

De volgende dag, stopte een vriend van hem in zijn truck, en ik ging naar buiten om te vertellen dat mijn echtgenoot niet thuis was. Hij vertelde mij dat zijn vrouw en mijn man samen zijn weggegaan en hij begon dingen te zeggen over mijn echtgenoot die ik niet wilde horen. Snel vertelde ik hem dat hij naar huis moest gaan om te wachten op zijn vrouw en dat hij de dingen met haar moest bespreken. Prijs God dat hij snel wegging, en dat de kinderen nooit hebben geweten dat hij er was. 

Mijn man belde die avond en zei, “ik heb gehoord dat je thuis wat opwinding heb gehad.” Ik vertelde hem dat het “niet meer dan normaal” was, niet verwijzend naar de omvang van het bezoek. “ Hij vertelde mij dat hij de volgende dag weer terug zou zijn in de stad, en dat hij in zijn eigen huis zou blijven. Hij verscheen de volgende dag op weg naar zijn werk. Ik bleef stil toen hij zei dat hij niet langer twee huizen kon veroorloven en dat hij gauw terug zou zijn. Hij had dit al een keer gezegd ( dus deze keer sprong ik niet op en neer) maar lachte simpel en vroeg hem of hij wilde dat wij hem eten zouden brengen vanavond op het werk.

Na zijn schift is hij in de morgen thuis gekomen en ontving een belletje toen ik onder de douche stond. Het was zijn broer, en hij beschreef hoe het weekend was geweest met de AV en nog meer dat ik niet wilde horen. Ik wist niet wat ik moest doen, dus verliet ik de badkamer op het moment dat het mogelijk was en ik wist dat hij mij had gehoord. Hij sliep die dag in ons bed, en toen ik kwam om hem wakker te maken voor zijn volgende shift, hield hij mij zacht vast en vertelde mij dat hij geen idee had waarom hij met haar weg was gegaan nadat hij haar voor een jaar niet gezien had―maar dat ik degene was met wie hij wilde zijn. Prijs God!

In februari is hij thuisgekomen, en in April, heeft hij zijn trouwring weer omgedaan―maar ik had nog steeds niet zijn hart. Ik heb vele maanden op eieren gelopen. De duivel heeft geprobeerd om mij te overtuigen dat hij niet zou blijven. Hij was ontslagen van zijn werk; we zijn ons huis kwijtgeraakt, een auto, en vielen in een financiële ruïne die groter was dan ik ooit heb gezien (en ik was vele jaren gecertificeerde publieke accountant).

God werkt nog steeds aan mij, maar de grootste vreugde komt van beantwoorde gebeden die ik in mijn kostbare gebed log heb gezet jaren geleden in de nachten toen mijn Heer alleen mijn Echtgenoot was. God is ons herstel aan het volmaken. Het is drie jaar sinds dat mijn echtgenoot zijn trouwring weer om heeft gedaan, en de afgelopen maanden, Ik ben het posterkind geweest voor het NIET zijn van een wijze vrouw. Ik weet dat mijn vlees in strijd is nu mijn man zijn rechtmatige plek als hoofd van ons huis inneemt en onze spirituele leider aan het worden is. Ik heb deze rollen zo lang dat het erg ongemakkelijk is om ze op te geven.

Nu gebruikt God mijn eigen man om mij dichter bij Hem te brengen. (God is zo grappig). Hoe meer twistend ik werd, hoe meer mijn echtgenoot mij knuffelt en zegt dat hij van mij houd en nooit zoveel van mij heeft gehouden, en alles waardeert wat ik doe. Ik bedank God voor de beantwoorde gebeden. Hoe meer ik een Farizeeër word, hoe meer mijn echtgenoot Bijbel teksten citeert of zingt over de liefde van God voor ons. Zonder schaamte doet hij zijn armen omhoog in de kerk, en mijn kinderen volgen zijn voorbeeld.

Hij stond erop dat de kinderen met ons meegingen naar de “grote kerk”. Ik prijs God voor nog meer beantwoorde gebeden. De geest van depressie overviel mij op een morgen, en mijn echtgenoot kwam en zong voor mij, “God is de kracht van mijn hart!” Ik heb gehuild voor de beantwoording van dit gebed. Toen ik boos en angstig was omdat zijn salaris weer was gehalveerd, zei mijn echtgenoot, “God heeft ons dagelijks ‘brood’ beloofd―Hij zal ons niet verlaten!” Prijs Hem weer voor een beantwoord gebed. Toen de kinderen zich misdroegen, begon mijn echtgenoot ze te disciplineren―maar heel stevig. Ik leer op God te vertrouwen en ook voor dit prijs ik Hem.

Toen ik een medelijden feestje had over mijn extreme gewichtstoename, zei mijn echtgenoot, “We moeten weer ‘uitgaan’, “ en we kregen een cadeaubon van een restaurant. Die avond heeft mijn echtgenoot mijn mooi genoemd. God is zo vol van genade. Ik zal Hem continue prijzen zolang dat ik adem heb.

Ik heb nooit een echte ‘ePartner” gehad, maar ik heb een speciale vriend die mij constant eraan herinnert dat ik niets verdien wat God mij ooit heeft gegeven (inclusief mijn echtgenoot en herstel)―maar door Zijn genade alleen wil en zal Hij mij continue zegenen!!  

Ik zal mijn geschenk van herstel niet weggooien―en ik zal de goede strijd van het geloof strijden en zal toe staan dat Hij mij blijft vormen tot de vrouw en moeder die Hij voor mij bedoeld heeft. Ik ben Zijn kind, en Hij trekt niemand voor. Wat hij voor mij heeft gedaan―Het is voor Hem meer dan mogelijk om dat voor jou te doen.


Chelle in Alabama―HERSTELD!!


Chelle vertelt iedereen die ze ontmoet als vrouwen simpelweg het eerste hoofdstuk lezen en toepassen van HJH (foto aan de linkerkant) dat zullen hun huwelijk hersteld worden.

Morgen zal je de gelegenheid krijgen om alles wat je hebt geleerd te bestuderen en te loggen, wat Chelle en Erin allebei hebben gedaan tijdens hun herstel reis! Dat is waarom ze geloven dat hun huwelijk zo snel is herstelt. EN wat jij ook kan doen!

Als je huwelijk niet door een huwelijks crisis gaat―dat zal je vast wel weten van wie wel! Dus begin je HHIOU training door andere vrouw te helpen! Ook als je het niet zeker weet, het is GRATIS.

* Wees gewoon zeker dat je iedere les leest, stort je hart uit in de Dagelijkse Log boeken (Wees zeker dat je je email kopie bewaart) En als je door blijft gaan met voelen dat je wilt helpen met de epidemie van falende huwelijken, leren hoe je moet dienen, dan kan je door blijven gaan en in slechts 6 maanden kan je je eigen online Ministrie hebben!


Mijn Last is Makkelijk & Ligt”

Op basis wat we gezien hebben dat God voor Chelle heeft gedaan, met haar hulp en de hulp van vele andere vrouwen die een HERSTEL huwelijk hebben ervaren, in de afgelopen maanden is de Heer begonnen ons allemaal dingen te laten zien dat alles mogelijk is toen Hij begon met het herstellen van huwelijken waarvan WIJ dachten dat die hopeloos waren.

Daarom begon Hij met ons te praten om IEDEREEN de mogelijkheid te geven om de cursus te volgen, het GRATIS te voorzien en om vrouwen te bemoedigen die andere vrouwen kennen die in een huwelijks crisis zitten om de cursussen te volgen en de vrouwen om hen heen te helpen!

Wat je zal leren in de Ministrie is simpel weg genoeg te geven om iemand te helpen in een crisis. Wij zijn niet de gene die genezen en de huwelijken herstellen. Wij zijn niet geroepen om raadgevers te zijn, maar in plaats daarvan, zijn we meer een Spirituele Coach en helpen om de vrouwen te bemoedigen om te blijven reizen tijdens hun Herstelreis―op de zelfde manier dat Erin Chelle bemoedigde! Onthoud, elke vrouw moet haar herstel reis maken met de HEER, niet met jou of met ons. Wat wij kunnen doen, alles wat jij kan doen, is om vrouwen te Bemoedigen om Zijn hand te pakken en voorwaarts te blijven gaan. 

Om op te noemen, of deze cursus voor jezelf is of om andere vrouwen te helpen. Of je er zeker van bent dat Hij je roept om andere te DIENEN of niet. Wees zeker dat je elke dag LOGT, elke dag nadat je de les hebt gelezen. Stort je hart uit terwijl je de les formulieren invult, hou in gedachten dat deze aan de Heer worden geschreven, niet aan ons. Of je hart nou breekt voor je vriend of familielid of collega of voor jezelf of je eigen huwelijk― wees zeker dat je ALLE les formulieren invult zodat je dagboek je zal helpen de cursus af te maken en je een toekomst zal geven in het helpen van andere vrouwen!  

“Ik heb de goede strijd gestreden, ik heb mijn loop ten einde gebracht, ik heb het geloof behouden; voorts ligt voor mij gereed de krans der rechtvaardigheid”—2 Timoteüs 4:7-8 

“Daarom dan, laten ook wij, nu wij zulk een grote wolk van getuigen rondom ons hebben, afleggen alle last en de zonde, die ons zo licht in de weg staat, en met volharding de wedloop lopen, die vóór ons ligt. Laat ons oog daarbij (alleen) gericht zijn op Jezus, de leidsman en voleinder des geloofs”―Hebreeën 12:1-2

“Weet gij niet, dat zij, die in de renbaan lopen, allen wel lopen, doch dat slechts één de prijs kan ontvangen? Loopt dan zó, dat gij die behaalt”—1 Korinthiërs 9:24

 

Veel liefde voor jou,

 

Onze Huwelijk Ministrie Team