FAL-FULL-NEW-COVER-768x575

“De dief komt niet dan om te stelen en te slachten en te verdelgen;
Ik ben gekomen, opdat ze LEVEN hebben in OVERVLOED”!!!

“De dief komt niet dan om te stelen en te slachten en te verdelgen; Ik ben gekomen, opdat zij LEVEN hebben en  OVERVLOED ”!!!

Engels • Spaans • Portuguees • Frans • Slowaaks TagalogAfrikaans • Pools

HOOFDSTUKKEN

Hoofdstuk 1 " Wat is het Overvloedige Leven? "   #VOL1
☊  Luister 

Hoofdstuk 2 " Je Leven Vinden " #VOL2 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 3 " De Liefde van mijn Leven " #VOL3 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 4 " Geef het Weg " #VOL4 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 5 " Het is ZO het Wachten Waard! " #VOL5 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 6 " Ze Hebben het Niet " #VOL6 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 7 " Verlangen naar Wie? #VOL7 ☊  Luister 

Hoofdstuk 8 " Naar Wie Luister Jij? " #VOL8 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 9 " Geef "  #VOL9
☊  Luister

Hoofdstuk 10 " Geef je Over " #VOL10 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 11 " Je t'aime Maman ” #VOL11

☊  Luister

 

Hoofdstuk 12 " Uw Beste Bescherming " #VOL12 ☊  Luister

 

Hoofdstuk 13 " Als Je van Mij Houdt " #VOL13

☊  Luister

 

Hoofdstuk 14 " Jij Bent het Enige die Ertoe Doet " #VOL14  

☊  Luister 

Beste bruid,

We zijn erg verheugd om deze levens veranderende cursus, Vinden van het Overvloedige Leven , met jou te delen, waarvan we denken dat je er evenveel baat bij zult hebben als wij allemaal hebben gedaan bij het lezen van de waarheden ervan als onderdeel van onze HHIOU- ministersopleiding. Door het te lezen, kregen we allemaal een nog diepere relatie dan voorheen met onze hemelse Echtgenoot en de vrijheid en vreugde om zijn bruid te zijn.

Als je elk hoofdstuk begint te lezen, zul je veel zien van wat je al in veel van onze cursussen hebt geleerd en wat heeft geholpen om vrouwen aan te moedigen om zich op te concentreren - doordat wat je ziet zich in dit leven begint te ontvouwen - wisselend boek.

Het omarmen van je Hemelse Echtgenoot betekent niet dat je niet langer wilt dat je huwelijk wordt hersteld, vooral als je niet op zoek bent naar een hersteld huwelijk. Wat God Michele gaf, wat Hij jou zal geven, zijn de 💝 verlangens van je hart! Dit is het Overvloedige Leven dat je zult vinden!

Net onder de hoofdstuk links en de Log-link die je zullen helpen, zijn de #Tags die je naar de Bemoedigende-blog brengen die kan fungeren als je Bijeenkomst.

Zorg ervoor dat je van deze tijd GENIET als een speciale huwelijksreis om je geliefde beter te leren kennen. Doe het niet als een cursus, maar als een retraite voor jullie tweeën om als koppel bij te wonen🙂

Moge vandaag een keerpunt in je leven zijn.

Veel liefs voor jullie allemaal!!

Ons HB Ministrie-team

INSTRUCTIES

INSTRUCTIES 

LEES eerst het hoofdstuk en stop dan om na te denken — laat de Heer tot je spreken. Stel Hem vragen, vertel Hem hoe je je voelt, vraag Hem wat Hij je wil leren en wat Hij wil dat je uit het lezen van het hoofdstuk haalt. Stort dan je hart in je  dagboek en ga weg met alles wat Hij voor je heeft - om je te helpen Hem en zijn overvloedige leven ten volle te ervaren!

Als laatste, misschien zelfs de volgende dag, KLIK OP de #VOL onder elk hoofdstuk om te lezen hoe de hoofdstukken andere vrouwen, zoals jij, hielpen!

Om je hart voor te bereiden en om echt te voelen hoe dicht je Hemelse Echtgenoot bij je is, raden we je aan om deze MP3-bestand te downloaden van een lied dat je voor je HM kunt zingen en doe dit elke keer als je binnenkomt om een hoofdstuk of iets anders gedurende de dag. "Iemand helemaal."

Getuigenissen van het ontdekken van HM LIEFDES-liedjes   ★★★★★

 #Liefdesliedjes

Als dit hoofdstuk of het zingen van dit lied voor je HM je tot zegen is geweest, raden we je aan om LOFPrijzing in te sturen om andere vrouwen aan te bemoedigen haar HM ook te ervaren!

 Aangezien deze GRATIS cursus door onze partners werd gegeven ,
vragen we om deze cursus af te sluiten met een kort bedankbriefje:

Dit brengt je dan naar het volgende boek in de serie van het Overvloedig leven -
Leven in Overvloed.