iStock-105937272

Is je huwelijk in de problemen?
Vertelt iedereen je dat het hopeloos is?
Is het al geëindigd in een echtscheiding?
Is er echt Hoop voor mijn huwelijk”

Ja! Er is Eindelijk Hoop

EindelijkHoop.nl

 


Een route KAART voor jouw Herstel Reis

Je hebt naar hulp gezocht, je hebt boeken gelezen, je hebt gesproken met nazorgwerkers, je vrienden, je voorganger, en alles werd alleen maar erger. Dus heb je besloten dat je misschien hulp kan vinden online.

Geloof het of niet, het is niet zomaar of door toeval, dat je onze website hebt gevonden―God heeft je roep om hulp gehoord, en Hij heeft je persoonlijk geleid naar onze ministrie dat begint met het helpen HERSTELLEN van huwelijken die hopeloos eruit zien!

Dit IS jou Goddelijke afspraak
Je leven gaat veranderenvoor altijd!!

Herstel Ministries Internationaal is in 1992 begonnen met het helpen van huwelijken waarvan iedereen zei dat het hopeloos was, en Hij (God) heeft ze HERSTELD. We weten en begrijpen waar je doorheen gaat omdat de ministers die hier zijn om je te helpen, een HERSTEL huwelijk HEBBEN meegemaakt —de rest is nog steeds op hun Herstel Reis—toepassend de zelfde principes.

God herstelt zelfs als er overspel is geweest of een overspelig huwelijk (waar een of beide partners ontrouw zijn geweest), wat een van de situaties kan zijn, waar de meesten het erover eens zullen zijn dat die het hopeloos zijn, God kan het. We weten, na het vullen van acht boeken met herstel huwelijk getuigenissen, dat God elk huwelijk kan herstellen―JA, zelfs die van jou! En, gelukkig, stopt (of begint) God daar niet. God is meer dan in staat om elke gebied van je leven te herstellen als je vertrouwt Hem dat te laten doen.  

“Zie, Ik, de Here, ben de God van al wat leeft; zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?”Jeremia 32:27

Zonder twijfel is er aan je verteld door bijna iedereen dat je moet opgeven en door moet gaan en iemand anders moet gaan zoeken―doe het niet. In plaats daarvan ga met ons akkoord zoals de Psalmist die zei:

“Ach, Here Here, zie, Gij hebt de hemel en de aarde gemaakt door uw grote kracht en uw uitgestrekte arm; niets zou te wonderlijk zijn voor U!” Jeremia 32:17

 

Wonderbaarlijke HERSTELDE Huwelijken die God HERSTELD heeft!

“En zij hebben hem overwonnen door het bloed van het Lam en door het woord van hun getuigenis, en zij hebben hun leven niet liefgehad, tot in de dood”Openbaring 12:11

Herstel en Echtgenoot zijn Redding in Alabama

Ongeveer drie maanden geleden kwam ik erachter dat mijn echtgenoot vreemd ging en in mijn stommiteit heb ik gezegd: “Ga weg!!” Ik wist niet wat ik moest doen, en toen heeft een vriendin de Herstel Je Huwelijk boek voor mij gekocht. Ik heb het in een avond uitgelezen, en het heeft mij zoveel veranderd!!!!!!

Het is toen ik jouw Cursus 1 had genomen realiseerde ik mij dat God mij had geroepen om deze reis te maken om dingen in mij te veranderen Hij kon mijn echtgenoot weer terug laten komen naar huis. Dat begin van mijn transformatie van hoe ik was naar wat mijn echtegenoot en God verdiende dat ik ben.

Slecht een maand later, kwam mijn echtgenoot om het weekend door te brengen met de kinderen en mij. Aan het eind van het weekend, was er zo een verschil in ons allebei wat ons heeft geleid tot verzoening!!!

Sinds dien is ons huwelijk en ons leven is geweldig, en nu bestuderen we Een Wijze Man en Een Wijze Vrouw in jou gratis Echtparen Cursus om andere echtparen te helpen maar vooral om ons zelf voornamelijk gefocust te houden op de Heer in plaats van op elkaar en te praten over onze vroegere problemen!

God zal je gebeden verhoren en heeft een perfecte tijd voor alles – gehoorzaam en laat God het over nemen!!!

~Joe en Mary Lou in Idaho, Hersteld

Beter voor Mij Nu

Ik verwachte en geloofde dat ik dicht bij herstel was zodra ik was gestart met het lezen van jou HJH Boek en vooral toen ik starte met de gratis cursussen. Als “Staander”, heb ik veel geleden door terugvallen en frustraties waar dingen goed leken te gaan, maar dan gebeurde er iets en viel ik elke keer weer in stukken. Je moet weten dat mijn man en ik het goed met elkaar konden vinden―zelf toen hij met de AV “andere vrouw” woonde, we chatten en waren erg bevriend. Maar de ontbrekende links waren de principes die ik heb geleerd door de gratis cursussen, die mijn restauratiereis tot een goed einde bracht!! Ik zou alles aanraden wat HHI aanbied: de boeken. De videos, de Dagelijkse Bemoediging en vooral de Bijbel.

~Atarah, onze Huwelijk Evaluatie, en Herstel Reis Minister

Het Gebeurde voor een Reden God heeft een Plan!!

Mijn echtgenoot is verhuist en woonde met een collega, zei “Ik ben niet gelukkig en voel mij niet welkom in de 20+ huwelijks Jaren”!  Na ongeveer zes weken van scheiding en op weg naar een echtscheiding, realiseerde ik me dat echtscheiding niet het antwoord hoefde te zijn. Ik besloot om “het goede gevecht te vechten. ” Ik deed het alleen met mijn gebeden. Vervolgens verwees een vriend van de pastor die door het hele land ging naar uw website. Ik heb meteen de “Herstel Je Huwelijk” boek bested en heb het binnen een paar dagen uit gelezen. Daarna heb ik jullie Huwelijk Evaluatie ingevuld en kreeg jou gratis cursussen aangeboden.

Toen wist ik dat God ons huwelijk zou herstellen; het was slechts een kwestie van dagen voordat ik de verandering in mezelf begon te zien en stopte met nadenken over wat ik had gedaan om te veranderen. Ik realiseerde me dat ik het niet was ― Het was God die op een machtige manier aan het werk was! De verandering kwam nadat ik mij begon te realiseren de dingen die ik verkeerd had gedaan, tot God heb gebeden om mij te veranderen, en bidden voor ons huwelijk. Ik moest het allemaal overlaten aan God en Hem volledig vertrouwen. 

Net zoals het genoemd is in de HJH boek en Cursus 1, werd ik getest wanneer we spraken. Ik voelde dit op verschillende momenten gebeuren wanneer er iets pijnlijks werd gezegd om te kijken hoe ik zou reageren. Ik reageerde niet zoals ik zou hebben gedaan in het verleden, wat bewees dat ik een nieuw persoon was.

Het was 28 December toen mijn echtgenoot bij de resort langs kwam waar ik met mijn familie was. Ik had dat niet verwacht, en mijn echtgenoot wist niet tot 30 minuten voordat hij onze stad verliet voor de resort dat we HERSTELD zouden zijn. 

Het enige wat ik kan zeggen is om zeker te weten dat je alles aan God over heb gegeven. Ik kwam erachter dat vele dingen zijn gebeurd zoals je zei in je HJH boek hoe het zou gebeuren. Ik heb gevolgdwat het zei te doen in al jouw cursussen, de Bijbel gelezen, en gebeden, en dat is wat mij er door heen heeft gebracht. Aan het eind van de 90 dagen heeft God mijn Huwelijk hersteld! Vertrouw erop dat hetzelfde met jou zal gebeuren.

Als God je daar naar toe leidt, zal Hij je erdoor heen leiden.” Dit alles gebeurd om een reden. God heeft een plan, en nu zijn mijn man en ik zoveel gelukkiger. We leven voor God; we hebben een goed huwelijk, en het word met de dag beter! Dank u, Heer, voor deze ministrie. Het is zo geweldig hoe je zoveel huwelijken helpt, inclusief die van ons! God is zo geweldig, en wat een zegen heeft Hij jullie allemaal gegeven om zoveel aan andere te geven  

~ Lydia en Tom in New Mexico, HERSTELD

Hersteld Aan Hem Al de Glory!

Na zes jaar bidden en vasten, heb ik de Heilige Geest gevraagd om mij te leiden op het internet naar een ministrie die mij zou kunnen helpen. De Heilige Geest leide mij naar de Herstel Ministries! Ik kon niet wachten om het aanbevolen pakket, al de videotapes te bestellen en mij aan te sluiten bij je organisatie met mijn eerste cursus! Zodra dat ik de boeken had gekregen, heb ik ze gelezen en herlezen. Het is zeker een enorme zegen geweest in mijn leven, en zo ook in de levens van andere!

Na de principes te hebben toegepast uit je boek als een doornhaag, is mijn echtgenoot binnen drie weken naar huis gekomen!! Het enige wat ik kan zeggen is, GEEF NIET OP! Ik geloof dat hetgene wat mij het meest heeft geholpen is gehoorzaam te zijn aan Gods woord in alles. Dat heeft het gedaan!

God zegen jou! Gods zegen voor deze ministrie!

~ Kyle en Marsha in North Dakota, HERSTELD

Wonderbaarlijk Herstel Diep in het Hart(en) van Texas!

Ik ontdekte je ministrie toen ik op zoek was naar antwoorden, struikelend over de website. Het bevestigde wat de Heer mij wenkte te doen…….. Ga niet scheiden, laat los, en geloof in je huwelijk. Je cursussen vulden de lege plekken in! Dank je wel!

God heeft mij veranderd voordat mijn situatie veranderde. Ik heb als eerst geleerd om nederig te zijn en om mijn mond dicht te houden. Ik heb geleerd om op de Here te leunen en alleen op de Heer! Ik heb ook geleerd de kracht van het vasten. Ik begon meteen na te denken of ik misschien weer zou bidden, maar zou Hij luisteren? En toen zonder aarzeling, zakte ik op mijn knieën en wijdde mijn leven opnieuw aan de Heer en vroeg God mij te veranderen.

Toen ik bad, heb ik de keuze gemaakt om te blijven in onze huwelijk en het op te lossen, maar ik heb de Heer gevraagd om alstublieft de “gevoelens” voor mijn man terug te geven anders zou ik niet weten hoe het zou gaan werken. Ik bad ook of Hij mijn echtgenoot wilde veranderen en hem terug wilde brengen naar de Heer.

In de daarop volgende weken, terwijl ik de gratis cursussen deed, groeide mijn verlangen naar de Heer onverzadigbaar. Ik begon de bijbel te lezen en heb het voor het eerst in mijn leven uit gelezen. Ik gaf mijn financiën over en ben begonnen met het geven van tiende aan mijn voorraadschuur zoals de Bijbel mij instrueerde. Binnen een maand, waren mijn gevoelens voor mijn echtgenoot terug en ik hield en was “verliefd” op mijn echtgenoot! Het was wonderbaarlijk omdat ik me sinds mijn eerste afspraakje niet meer zo gevoelt had voor mijn echtgenoot. Ik was aan het wachten en bidden dat de Heer hetzelfde zou doen met mijn echtgenoot.

Een paar maanden later, niet alleen nam ons huwelijk een slechte wending, maar ik kwam er eindelijk achter dat er overspel was geweest―dat al een tijdje aan de gang was. Ik was verbaasd, geschokt, leeg, alleen, kapot, en mijn hart en zelfvertrouwen werd verbrijzeld. 

Prijs God, terwijl het tergend pijnlijk was, kwam ik er verfijnd, puur en toegewijd uit! De hele storm duurde meer dan anderhalf jaar. Houd er rekening mee dat uw test in werkelijkheid een leven lang is.

In het begin, had ik Christelijke adviseurs die mij adviseerde om te scheiden van mijn echtgenoot…..kan je dat geloven? Tjonge, wat hebben hun jou boeken nodig om te leren dat God in staat is om een onmogelijke situatie te herstellen!! Hij riep iets dat dood was weer tot leven!!. Het is bijna alweer twee jaar sinds mijn echtgenoot voorgoed naar huis is gekomen. Het heeft zeker een heel jaar geduurd om te helen van de schade die was aangericht, maar het is het waard een nieuw huwelijk in Christus en het verbreken van de echtscheidingsvloek die in beide families heerste.

Mijn echtgenoot vertelt mijn dagelijks “ik hou van je en mis je als ik op het werk ben!” Ik prijd God voor alles dat Hij mijn geleerd heeft tijdens mijn strijd en nu wat een vloek leek was echt een meesterwerk van een zegen van de Heer. Hij maakt alle dingen nieuw!!

~ Kery en John in Texas, HERSTELD

Hersteld na DOOR het Vuur te zijn gegaan!

Wat een geweldige reis! Mijn huwelijk is al 15 JAAR hersteld. Mijn reis startte toen voor de tweede keer mijn man en ik werden uitgedaagd om te scheiden. Ik was het zat en was vastbesloten mijn wandel met God af te leggen met of zonder mijn man. Ik was ervan overtuigt dat mijn man alleen het probleem was en ik was de “goede” vrouw, en ik was klaar met mijn man zijn overspel. Ik heb alles geprobeerd, maar alles mislukte. Mijn pogingen om het huwelijk te “redden” draaide in een oneindige cirkel. Ik voelde mij opgesloten en uiteindelijk verloor ik al de hoop. Ik prijs de Heer voor Erin en haar ministries. De manier hoe de Heer Zich zelfs openbaarde aan mij nadat ik voor de eerste keer hier kwam was geweldig! God is zo genadevol dat ik door de pijn, vrij gezet ben!

Niet alleen is mijn gehele getuigenis gebruikt om andere te helpen en te bemoedigen toen het een hoofdstuk werd van het Woord van Hun Getuigenissen boek 2, maar God heeft mij geroepen om mij aan te sluiten bij het HHI Ministrie Team―om de vestigings directeur van het Spaanse ministrie van Spanje te worden met onze eigen website, onze eigen blog die Spaanssprekende vrouwen over de hele wereld bereikt. Alleen God kon dat doen!

~Lota in Florida onze Spaanse Minister

Onmogelijk Herstel (door God Alleen) en Meer!

Na drie jaar met Herstel Ministries als lid van de gemeenschap, is mijn man niet alleen thuis gekomen naar onze kinderen en―maar hij werd ook gered en werd gedoopt en groeit nu met grote sprongen in zijn geloof!!

De Heer had veel werk aan mij te doen zodat ik kon leren hoe lief te hebben en hoe de juiste vrouw te zijn voor mijn man. Ik moest al de haat en ergenis en pijn, eerst, kwijtraken, net zoals mijn man. We zijn nu allebei verliefd op de Heer en op elkaar en we willen onze eigen huwelijk ministrie. Dus ik ben de training begonnen bij RHIOU.com

Door mijn beproevingen, hebben de prinscipes uit God’s Woord en HHI bronnen mij uithoudingsvermogen geleerd, om nooit op te geven, duldzaamheid, te WETEN dat de heer je gebeden verhoord en dat Hij je persoonlijk wilt leiden langs onze Herstel Reis zodat we een hechte persoonlijke relatie met Hem kunnen ontwikkelen, zodat Hij de eerste in ons leven blijft.  

De bronnen die ik zou aanraden zijn Erins boeken, De Heilige Bijbel en profiteren van de gratis cursussen!

Zelfs als we het niet realiseren, hoort God onze gebeden en blijft Hij werken aan onze harten. Hij is een betrouwbare God Die Zijn beloftes houd aan ons als we hem trouw blijven. Hij is onze lof waard en gaat verder dan aanbidding―bij het ontwikkelen van een echte persoonlijke relatie met Hem!

Op geen enkele manier zou ons huwelijk zijn hersteld als God het niet had gedaan.

~ Michael en Diane in California, HERSTELD

Papa!!

Mijn Herstel reis is begonnen toen ik mij reliseerde dat mijn man een leven ernaast begon te leven. Ik zag dat zijn vrienden alleenstaande mannen waren, en ze hadden altijd een “reden” om uit te gaan om iets te vieren en om laat en dronken terug te komen. Nadat ik deze Ministrie had gevonden (in het Portugees), ben ik begonnen om de principes toe te passen die ik geleerd hebt in elke les en op een dag hoorde ik een geluid in het slot van de voordeur en mijn man kwam naar binnen in het huis! Mijn kinderen rende naar hem toe schreeuwend “Papa!!!!” Ik raad aan om de gratis online lessen te doen en om de dagelijkse bemoediging te lezen – zodat je weet hoe je de dag moet starten, Ik kan niet zonder hen leven.

~ Paula in Rio, onze Portugese Minister

Kan God echt MIJN Huwelijk Herstellen?

Ja! er is geen twijfel dat God je hulp geroep heeft gehoord in uw huwelijksstrijd en nederlagen. Daarom heeft Hij deze Goddelijke Afspraak voorbestemd om je de hulp en hoop te geven die je nu zo hard nodig hebt!

We weten en begrijpen waar je doorheen gaat sinds dat zoveel van ons al een HERSTELD huwelijk hebben ervaren en nu het overvloedige leven leven waar onze Geliefde voor is gestorven.

“Ik ben de deur; als iemand door Mij binnenkomt, zal hij behouden worden; en hij zal ingaan en uitgaan en weide vinden. De dief komt niet dan om te stelen en te slachten en te verdelgen; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed”―Joh 10:9-11

Elk van ons die een herstel huwelijk heeft meegemaakt zal je hetzelfde vertellen―dat het niet uit maakt wat een ander je heeft verteld, JOU huwelijk is niet hopeloos! We hebben bewijs zelf meer dan ons eigen huwelijken―meer dan 7 boeken met herstel huwelijk getuigenissen en nieuwe Herstelde Huwelijks getuigenissen die we elke zaterdag publiceren van de honderden die we ontvangen―dat is bewijs dat God in staat is om elk huwelijk te herstellen―speciaal die van jou!

Je hebt het een keer gelezen toen de Heer zelf zei. “Zie, Ik, de Here, ben de God van al wat leeft; zou voor Mij iets te wonderlijk zijn?” (Jeremia 32:27). Zal je geloven wat je echtgenoot heeft gezegd, dat het hopeloos is? Of een vriend of een vertrouwenspersoon je heeft verteld? Of wil je geloven wat God zegt?!?!

Waarom discusseren over feiten, als we bewijs hebben dat God onze hopeloze huwelijken heeft hersteld. Denk je echt dat jou situatie en huwelijk te moeilijk is voor God om het te veranderen, verbeteren of te herstellen? Dat is het niet! Tegen ons is hetzelfde verteld en ze hadden het verkeerd!!

Als je besluit om het zelfde advies te volgen, dezelfde gekke methodes, dan zal je op dezelfde manier eindigen.

In plaats daarvan, “Gaat in door de enge poort, want wijd is [de poort] en breed de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die daardoor ingaan; want eng is de poort, en smal de weg, die ten leven leidt, en weinigen zijn er, die hem vinden”―Mattheüs 7:13-14

Nu dat je de smalle doorgang heb gevonden, wil je erdoor heen gaan en de wijsheid krijgen, kennis, en begrip die jij (en waaraan bijna iedereen gebrek heeft? Ben je bereid om de leugens en mythen los te laten en je gedachten te vernieuwen met wat God zegt over het huwelijk EN hoe HIJ het kan HERSTELLEN?

Ons doel is zo simpel “verkondig het woord, dring erop aan, gelegen of ongelegen, wederleg, bestraf en bemoedig met alle lankmoedigheid en onderrichting. Want er komt een tijd, dat (de mensen) de gezonde leer niet (meer) zullen verdragen, maar omdat hun gehoor verwend is, naar hun eigen begeerte zich (tal van) leraars zullen bijeenhalen, dat zij hun oor van de waarheid zullen afkeren en zich naar de verdichtsels keren” ―2 Timotheüs 4:2-4

God zegt je huwelijks crisis is gebeurd omdat “Mijn volk gaat te gronde door het gebrek aan kennis. Omdat gij de kennis verworpen hebt, verwerp Ik u, dat gij geen priester meer voor Mij zult zijn; daar gij de wet van uw God vergeten hebt, zal ook Ik uw zonen vergeten”―Hosea 4:6

Doe het voor je kinderen, doe het voor je echtgenoot, doe het voor andere die zullen toe kijken. Verontmoedig je, word een student van Zijn Woord, en zie hoe je leven bijna meteen zal veranderen!!

Laat ons toe om je spiritueel te voeden en je geest te verzorgen met de waarheid.

Je ben uitgehongerd en beroofd van de ware spirituele voeding die je nodig hebt om deze reis te maken.  Je bent altijd op afstand gehouden van de Degene die je heeft gemaakt voor gemeenschap en Degene die je wilt leiden langs en door de dal van diepe duisternis.  

Er nog een ding dat je nu moet begrijpen: als niet alleen jou is verteld dat je huwelijk hopeloos is maar dat zonder je echtgenoots help je huwelijk niet hersteld kan worden, dan zal je je geloof moeten bouwen voor de meest hopeloze huwelijken in Gods verlangen en vermogen voor Herstel. Door de getuigenissen te lezen van vergelijkbare hopeloze huwelijken die nu zijn hersteld en valt het je op dat het is bewezen dat bijna ELKE Getuigenis hersteld was toen slechts EEN echtgeno(te) herstel wilde. Er is maar EEN waarvan je hulp nodig hebt en wij zullen je wijzen hoe―leidend door voorbeelden.

In de loop van meer dan 25 jaar van bediening hebben we gezien hoe God het verlangen naar herstel in het hart van slechts EEN in elke relatie plaatst, en vaak is het degene die niet in de zonde gevangen zit. “Zijn ongerechtigheden vangen de goddeloze, in de strikken zijner zonde raakt hij vast”―Spreuken 5:22

Dus, als slechts EEN van jullie de hulp krijgt en in de opening staat voor de ander, dan zal HERSTEL gaan gebeuren―Hij, niet wij, garandeerd dat het zal gebeuren. “Ik heb onder hen gezocht naar iemand, die een muur zou kunnen optrekken en voor mijn aangezicht op de bres zou kunnen staan ten behoeve van het land, zodat Ik het niet zou verwoesten, maar Ik heb hem niet gevonde” ―Ezechiël 22:30

Besluit vandaag om jou getuigenis toe te voegen binnenkort aan 1 van onze ―Door het Woord van Hun Getuigenis boeken. Vertel je getuigennis, vertel hoe je huwelijk ooit als “hopeloos”werd beschouwd, maar God maakte het onmogelijke mogelijk voor u. Dan zal je je met ons meedoen en juichen…..

“Ach, Here Here, zie, Gij hebt de hemel en de aarde gemaakt door uw grote kracht en uw uitgestrekte arm; niets zou te wonderlijk zijn voor U”! (Jeremia 32:17)

Onze gratis online cursussen zijn ontworpen om je getuigenis te schrijven als je dagelijks je gedachten en gebeden en hoop en dromen logt voor je toekomst.

“Hem nu, die blijkens de kracht, welke in ons werkt, bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij bidden of beseffen―oneidig veel verder dan onze hoogste gebeden; verlangens; gedachten of hoop ”Efeziërs 3:20 NBG51

Al onze cursussen zijn compleet gratis voor vrouwen en mannen. Cursussen die je zullen helpen te steunen op Hem alleen―Kijk naar Hem, praat met Hem, luister naar Hem. Wat wij ellk hebben geleerd is dat niemand dan God precies weet wat je persoonlijk door heen gaat en hoe jou er doorheen te leiden. Leer hoe.

JOUW Wonderbare Raadsman

“en men noemt Hem Wonderbare Raadsman, Sterke God, Eeuwige Vader, Vredevorst”Jesaja 9:6

We zijn onze hulpmiddelen gaan aanbieden (boeken, video’s, eboeken, en cursussen) om vrouwen (en later mannen) te bemoedigen om te vermijden dat ze hetzelfde vernietigende pad zouden volgen. Raadgevers zijn niet alleen kostbaar, ze werken niet, en, wat erger is. Gebasseerd op de emails die we ontvangen, raadgevers kunnen degene zijn die uiteindelijk en compleet de huwelijken kapot maken, omdat het beschamen van je echtgenoot en openbaar maken van persoonlijke geheimen waarover je met niemand over moet  discussiëren, dat is wat raadgevers je aanmoedigen te doen.

In plaats daarvan, bemoedigen we iedereen aan in een huwelijk crisis omgebruik gebruik te maken van onze onuitputtelijke hulpmiddelen om HOOP te vinden en te stabiliseren, welke beter is dan enige raadgever of ondersteuningsgroep. Door onze hulpmiddelen, zullen we je kennis laten maken met de BESTE en meest MACHTIGE Raadsman. Een Raadsman die altijd beschikbaar is. Elke minuut van de dag, die de toekomst kent EN ook wat er gebeurd van binnen bij je echtgenoot hart en gedachten! Als dat niet genoeg is om je te overtuigen om te kiezen voor de smalle weg, luister naar je echtgenoot hoe hij aan de raadgever al je fouten in grote details vertelt, dat is pijnlijk en wat er gezegd word zijn dingen die je je hele leven zal herrineren. Begeleiding werkt niet―het vernietig verder enige hoop op herstel.

Het was nadat iedereen van ons de Wonderbaarlijke en Machtige Raadsman hadden gevonden dat we ook de Prins der Vrede hebben gevonden.

Waar zal ik beginnen?

Hoe kan ik omgaan met de pijn en verwarring die ik ervaar?

Van de auteur van HJH boek en de oprichter van HHI:

Vele mensen verwonderde zich erover dat ik zoveel intense beproevingen in mijn leven heb kunnen doorstaan―en niet gewoon erdoorheen―maar elk met vreugde.

Ik moet toegeven, voor mijzelf, dat ik alleen de eerste grote crisis niet had kunnen doorstaan toen ik ontdekte dat mijn man overspel had gepleegd en voor maanden verdwenen was om daarna van mij te scheiden. Samen met al de pijn en angst die ermee gepaard ging, moest ik ook verdragen de goed bedoelde adviezen die mensen mijn vertelde wat ik moest doen, welke mijn situatie alleen maar erger maakte.

Was het niet door mijn intieme relatie met mijn Redder, van wie ik voor het eerst ontdekte dat Hij er daar echt voor mij was, Ik weet dat Ik het nooit zou hebben gehaald.

Ben je op zoek naar een “vrede” dat ver boven ALLE begrip gaat?

Toen mijn man mij verliet voor een andere vrouw, was ik al een Christen. Maar ik heb Hem nooit echt de Heer van mijn leven gemaakt. Als dit is waar je bent of je hebt nog nooit een persoonlijke relatie met de Heer gehad, dan is dit de perfecte tijd om deze levens veranderde stap te nemen naar een leven gevuld met overlopende vrede.

Wat nog belangrijker is is dat je huwelijks problemen (of elk andere relatie of situatie wat er nu voor zorgt dat je pijn hebt op dit moment), je geestelijk leven verbeterd―wat op elk gebied van je leven zal veranderen.

De meeste van ons die zijn bedrogen of zijn verlaten, gaan alleen en bang door hun crisissen, niet wetende wat ze moeten doen. Wat je echt nodig hebt is iemand die de toekomst kent en de richting van je leven kan veranderen―en WIE je NOOIT zal verlaten of achterlaten―OOIT, NOOIT!

EN niet alleen zal Hij je veranderen EN je troosten. Hij kan echter ook het hart van je echtgenoot of je ouderen kinderen of wie dan ook die betrokken zijn omdraaien. Hij heeft beloofd je te troosten wanneer er niemand aanwezig is, niemand die je begrijpt, en Hij zal je nemen en onder Zijn vleugels verbergen. Hij zal je vullen met de liefde waarvan je alleen maar van kon dromen dat het bestond, (wat uiteindelijk) gebruikt zal worden om je echtgenoot lief te hebben. Hij kan ook je gebroken en pijnlijke lichaam genezen en je financiën zegenen. God is in staat om het onmogelijke te doen in ALLES, zolang we HEM ons hart geven en simpel weg Hem vragen om te helpen.

“Want geen woord, dat van God komt, zal krachteloos wezen”Lucas 1:37

Elk van ons die een herstel huwelijk heeft meegemaakt zal je eerlijk vertellen dat elke keer dat we door enkele van onze slechtste periodes zijn geweest in ons leven (crisissen die uiteindelijk de meeste zouden vernietigen), we allemaal een vrede hadden die alle begrip te boven ging! En hoe meer je van God hebt, hoe meer je zal stralen en uitendelijk zult profiteren van het soort crisissen dat de meeste mensen breekt.     

Wat geweldig is is dat mensen zullen zien waar je doorheen bent gegaan (vooral in het midden van de crisis) ze zullen niet geloven hoe je zo een kalme geest heb en vreugde vol voorkomen―en wanneer nodig vergevend gezindheid!

Wanneer je echt Zijn vergeving heb ervaren, zal Hij je helpen te VERGEVEN iedereen die je pijn of beledigd heeft! Vergeving zal je last verlichten en uw gekwelde ziel genezen.

Misschien zijn er perioden geweest dat je eraan gedacht hebt om te bidden, maar je weet gewoon niet hoe. Geloof het of niet, het beste gebed is gewoon te praten met God. Hij wilt echt geen formele en bloemige gebeden. Hij heeft liever een hartverwarmend gesprek met je.

 

Stop Nu Meteen.

 

  • Vertel God gewoon in je eigen woorden dat je Hem nodig hebt―nu meteen om je te helpen. En als je niet zeker weet of God bestaat, vraag Hem dan om zich kenbaar te maken aan jou.
    .
  • Nu meteen, geef de Heer je leven―een leven dat verknoeid is. Een leven vol met pijn en verwarring, en vraag Hem om alles nieuw te maken! Geef Hem je hart, en begin dan Zijn Liefde te ervaren dat zo echt is en vol met compassie dat je eindelijk VREUGDE zal vinden―iets dat niemand ooit van je af kan nemen!

“Verwonder u niet, dat Ik u gezegd heb: Gijlieden moet wederom geboren worden. Voorwaar, voorwaar, Ik zeg u, tenzij iemand geboren wordt uit water en Geest, kan hij het Koninkrijk Gods niet binnengaan” Johannes 3:7

Als je bent gestopt en je verknoeide leven aan de Heer heb gegeven, dan zal je toekomst vanaf dit moment snel NIEUW gaan lijken – je zult er NIEUW uitzien – alsof je helemaal opnieuw geboren bent!

Je heb geen enig idee hoeveel God van je houd, en hoe de Heer VERLANGD heeft naar dit moment―Om je als zijn eigendom te hebben.

“Daarom verlangt de Here ernaar u genadig te zijn, en daarom zal Hij Zich verheffen om Zich over u te ontfermen, want de Here is een God van recht; welzalig allen die op Hem wachten”―Jesaja 30:18

Is het niet ongelooflijk hoe druk onze levens zijn en gevuld met mensen en dingen dat ons weghoud bij het realiseren van de Heer die daar gewacht heeft, wachtend om ons te kunnen helpen?  Dit is de ENIGE en dan ook de enige reden waarom God deze crisis toestaat (en elke andere crisissen) in onze levens.  

Nu, ELKE keer dat je merkt dat je hulp, liefde en richting nodig hebt bij het nemen van elke beslissing – praat er met de Heer over. Niemand anders.

“Wentel uw weg op de Here en vertrouw op Hem, en Hij zal het maken”Psalm 37:5

Als je stopt en je problemen (klein en groot) aan de Heer geeft, Ik beloof je dat Hij je te hulp zal schieten en je zal redden of je erdoorheen zal leiden. Je zal niet langer het nodig hebben om op je eigen inzicht te steunen of een plan maken. Vanaf nu kan je het simpelweg aan Hem geven zodat Hij kan bewijzen hoeveel Hij van je houd en voor je zorgt door je te leiden of zelfs te dragen door elke crisis!

“Vertrouw op de Here met uw ganse hart en steun op uw eigen inzicht niet. Ken Hem in al uw wegen, dan zal Hij uw paden recht maken”Spreuken 3:5-6

Niet weten wat je moet doen wanneer een crisis toeslaat, niet weten dat Hij degene is waar je naartoe moet rennen, zal de reden zijn dat je zal twijfelen dat God werkelijk van je houd en je wilt leiden EN zal ertoe leiden dat je achter uit gaat of blijft in een crisis.

Neem Zijn Hand
Laat Hem Je Leiden

Ondanks dat je wanhopig bent naar iemand een “echt“ persoon die je helpt. Er is MAAR EEN WEG en EEN Persoon die je eruit kan leiden uit de “dal van diepe duisternis.”

ER is er maar EEN die precies begrijpt wat er gebeurd, aan beide kanten en is in staat om degene die erbij betrokken zijn hun harten te keren. Wij die een herstel huwelijk hebben meegemaakt weten zonder enige twijfel dat je niemand behalve de Heer nodig heb om je te leiden door en uit je crisis.

“Zelfs al ga ik door een dal van diepe duisternis, ik vrees geen kwaad, want Gij zijt bij mij; uw stok en uw staf, die vertroosten mij”―Psalm 23:4 NBG

Het is tijd om alles en iedereen los te laten EN de hand van de Heer vast te pakken en toe te laten om jou persoonlijk te laten leiden.

Laat Hem toe om tegen je te praten en praat alleen tegen Hem.

Neem Zijn hand vast en reis door de Vernieuwing van Je Gedachten met wat Hij zegt, Herbouw je leven met zijn plattegrond, en kijk hoe HIJ alles herstelt!!

In tegenstelling tot het algemene idee dat “counseling” de oplossing is, bieden we NIET aan wat bewezen is NIET werkt. Counseling en Christelijke psychologie heeft juist mijn huwelijk van een crisis naar een complete vernietiging gebracht. Net zoals de honderd mannen en vrouwen die hun weg naar ons hebben gevonden, counseling heeft hun ook niet geholpen―maar uiteindelijk en compleet vernietigd het kleine beetje wat nog over was van hun huwelijken.

We bieden niet de verkeerde soort hulp of ondersteuning. We bieden dat wat WERKT!!!

Nu dat je deze levensverandering beslissing heb genomen, WILLEN we je tijdens je HERSTEL reis bemoedigen door je meer van Gods Woord te geven. Om de principes voor een Herstel Huwelijk te leren. Om je de gelegeheid te geven om wijsheid, kennis en begrip te verwerven.

Marcus 16:15 “En Hij zeide tot hen: Gaat heen in de gehele wereld, verkondigt het evangelie (het GOEDE NIEUWS) aan de ganse schlepping.”

Jesaja 52:7 “Hoe liefelijk zijn op de bergen de voeten van de vreugdebode, die vrede aankondigt, die goede boodschap brengt, die heil verkondigt, die tot Sion spreekt: Uw God is Koning”

Herstel reis

Gratis cursussen

Onze nieuwe online cursussen representeren een evolutie in zelf-studie materialen voor vrouwen en mannen in huwelijk crisissen―zonder kosten, schade of schande of het delen van persoonlijke details met een vertrouwenspersoon.

In de privéomgeving bieden onze cursussen u een schat aan Bijbelse bronnen voor het echtpaar in crisis ― en beter nog, het is bewezen dat het beter werkt wanneer slechts ÉÉN (of de man OF de vrouw) het gebruikt.

Laten we eerlijk zijn, statistiekend gezien is het bewezen dat normaliter EEN uit het huwelijk wilt stappen terwijl de ander probeert vast te houden. De rechtbank gaat mee met degene die eruit wilt stappen, vaststelling van een  “no-fault” echtscheiding wat gewoon betekent dat de echtgenoot die de wil nog heeft om het huwelijk te laten werken zijn / haar rechten kwijt is.

Onze gratis cursussen geven je de mogelijkheid om onze marterialen te bestuderen in je EIGEN ruimte, en tijdens je vrije tijd. We zullen je, echter, aanmoedigen om te streven om vroeg op te staan en Hiermee je dag te beginnen voordat je iets anders gaat doen die dag omdat HERSTEL van een huwelijk dat aan het dood gaan is of dood is een hele moeilijke en smalle weg is.   

Mattheüs 7:13-14―“Gaat in door de enge poort, want wijd is [de poort] en breed de weg, die tot het verderf leidt, en velen zijn er, die daardoor ingaan; want eng is de poort, en smal de weg, die ten leven leidt, en weinigen zijn er, die hem vinden”

Alstublieft sluit je aan

Als je geïnteresseerd bent in onze zelf studie materialen om alleen te werken op je eigen plek, of je bent geïnteresseerd om andere te helpen in een huwelijk crisis, de eerste stap is om onze GRATIS Huwelijk Evaluatie onderin in te vullen om met de gratis cursussen voor mannen en vrouwen te kunnen starten