ALSJEBLIEFT KIJK ER DOORHEEN en bid over het aanschaffen van de boeken van de AANBEVOLEN LITERATUUR lijst van onze originele Een Wijze Vrouw en elk boek is gekoppeld aan een link bij Amazon of Bol.com.

Allereerst een waarschuwing: Wij die door moeilijken huwelijken zijn gegaan, scheiding en/of echtscheiding willen je waarschuwen over boeken, ideeën of andere mensen die je ertoe willen brengen de weg van de wereld te gaan, welke altijd in een ramp zal eindigen. Het lijkt de makkelijkste weg, maar uiteindelijk is het de weg naar nog meer verdriet, strijd,  moeilijkheden en hoofdpijnen die je al ervaarde. Alsjeblieft wees voorzichtig met wat je leest! De boeken die hun fundering hebben in filosofie, of degene die geschreven zijn door psychologen of huwelijks therapeuten, zullen je hoofd vullen met vernietigende gedachten. 

Wij bevelen niet aan boeken te lezen die over de volgende onderwerpen gaan: “je huwelijk opfleuren, “moeilijke liefde” en “wederzijdse afhankelijkheid”. We hebben de schade gezien wat deze ideeën hebben gedaan in het vernietigen van huwelijken en de vrouwen die naar ze zoeken in hun wanhoop. 

Kijk naar God en naar gelijkgestemde om je te bemoedigen. Alsjeblieft ga naar de Raadgever (Gods Woord), wat gratis is, en spaar je geld en je huwelijk. Blijf weg van de “professionals”. Als je deze boeken niet kan vinden in jou kerkelijke bibliotheek, vraag of ze ze kunnen bestellen bij je plaatselijke Christelijke boekenwinkel.

Het ISBN nummer zal ze helpen om de juiste boeken te bestellen. Al deze zijn in paperback en de meeste zijn heel goedkoop. 

De Bijbel New Amerikaanse Standaard Bijbel. De eerste vers in dit werkboek is genomen van deze versie. Sommigen hebben mij gevraagd waarom ik de NASB gebruik en niet de King James Version. De reden is dat toen mijn man mij verliet, heeft hij zijn Bijbel achter gelaten, een NASB. Ik heb deze Bijbel voor 20 maanden gebruikt voordat hij het terug vroeg. Ik leefde volgens elke Tekst dat in dit werkboek is. Daarnaast, voordat mijn echtgenoot mij verliet was ik niet onderdanig. Ik had mijn KJV omdat ik een Farizeeër was. Elke vrouw zou de versie moeten gebruiken dat haar echtgenoot gebruikt.

Lees nu Erin die door de bijbel heen leest met Alexander Scourby

Gevangenis van lofprijzing door Merlin R. Carothers is een boek dat ik later ontdekt hebt in mijn Herstel Reis dat mijn manier van kijken op alles. Het was Mr. Carothers getuigenis dat zo een indruk heeft gemaakt waar hij de vers heeft gepakt om zijn vijanden te zegenen dat mij heeft gewezen hoe krachtig Zijn woord is. Ik ben er zeker van dat elke boek van Merlin R. Carothers geweldig zal zijn. 

Stromen in de Woestijn Mrs. Charles Cowman heeft haar gedachten, citaten en spirituele inspiraties die haar hielpen om haar te ondersteunen tijdens haar moeilijke jaren als missionaris en vooral de zes jaar dat ze haar man verzorgde terwijl hij stervende was. Dit is al meer dan zeventig jaar een devotionele klassieker! Een moetje als je leeft in het midden van beproevingen! Ik heb meer dan twee jaar in dit boek geleefd! ISBN 0-310-22420-9

Hij maakt mijn voeten als der Hinden door Hannah Hurburt Deze is beschikbaar in de meeste Christelijke boeken winkel. Het is een verhaal over de karakter “Angst-Beven” en haar reis naar perfecte vrede. Haar worstelingen en angsten zullen ervoor zorgen dat je zal huilen en haar overwinningen zullen je inspireren om je voort te gaan op je moeilijke weg. Ik heb dit vele keren alleen gelezen en aan mijn kinderen. ISBN 8423-1433-4.

Kom Mee Mijn Geliefde De gedichten en korte verhalen zijn geschreven alsof God tot Zichzelf aan het praten was. Een wonderbaarlijk boek voor meditatie en geruststellende gedachten. ISBN 0-932814-02-6

Mijn uiterste  best voor Zijne Hoogheid door Oswald Chambers Dit is een wonderlijke dagelijkse toewijding even als een plaats om je groei in de Heer te loggen. ISBN 1-57748-737-5

Supernatuurlijke Geboorte door Jackie Mize Dit boek is vol Bijbelteksten en is een geweldig en krachtige getuigenis voor het Woord van God en Zijn beloftes. Jackie is als jong meisje vertelt dat ze nooit een baby zou kunnen krijgen, maar toen ze haar man ontmoette die de beloftes van God kende, is hun geweldige getuigenis begonnen. Niet alleen hebben ze ontdekt hoe ze zwanger konden worden en een baby tot het einde konden dragen, samen ontdekten ze het geheim van een volledige PIJN VRIJE geboorte en bevalling.

Auteur Cathy Lechner Deze vrouw heeft een ongelooflijke manier van het bedienen aan vrouwen. Laat haar voorkant je niet voor de gek houden. Je zal lachen, huilen en veroordeeld voelen dat je meer van de Heer nodig hebt in je leven na het lezen van hun. Deze auteur kan gevonden worden in de “Geest-Vervulling” sectie van je plaatselijke boekenwinkel. Laat de “Geest-Vervulling” je niet bang maken in de Baptistiche manier.

Ik? Gehoorzaam Hem? Door Elizabeth Handford gebruikt Gods Woord om te presenteren een vrouw haar onderdanigheid aan haar echtgenoot. Ze deelt al de zegeningen, geluk en privileges dat het leven volgens Gods plan zal brengen. Een boek dat elke vrouw moet lezen! De oudere editie is beter. Haar herziene editie kronkelt om vrouwen die zijn mishandeld. ISBN 0-87398-552-4

De nieuwere versie is aangepast en afgezwakt vanwege de feministische invloed. 

De Weg naar Huis door Mary Pride Beantwoord de vragen: “is een carrière altijd meer bevredigender dat moederschap”? “kan een vrouw haar volle potentieel realiseren door het huis te verlaten en een baan te zoeken”?  Ze praat over waarom vele Christelijke vrouwen en moeders hun rug uit eindelijk toe gekeerd hebben naar “geplande onvruchtbaarheid”,  de “ik” huwelijk, “geen schuld” opvoeding. Carrierisme en een tal van andere niet-Bijbelse, onchristelijke alternatieven.

Wie Zal de Wieg Wiegen? Door Phyllis Schlafly Elk hoofdstuk is geschreven door een verschillende expert op het gebied van kinderopvang, van  kinderartsen tot de feitelijke eigenaren van een veelvoud aan kinderdagverblijven. Verrassend genoeg zijn ze het er allemaal over eens dat het fenomeen kinderopvang onze kinderen en onze samenleving vernietigt. Ik ontdekte dat het boek op dit moment niet meer wordt gedrukt. Grote boeken distributeurs kunnen ze echter nog steeds krijgen.