"Morning Glory, lentezonsopgang."

Beste bruid,

Dit boek is een van mijn favorieten aller tijden. Ik kan je niet vertellen hoe vaak ik per dag of week over de beloften en beginselen nadenk die Hij mij heeft geopenbaard en die in dit ene boek staan. Al jaren wil ik het op onze website delen en daarom deel ik het nu met grote opwinding met jullie.

Erin en

"Morning Glory, lentezonsopgang."

Gebaseerd op de bestseller Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen: Van IemandDie daar is Geweest komt dit verbazingwekkende levensveranderende boek Vertrouw God om Jouw Relaties te Herstellen

Jaren na haar eigen herstelde huwelijk, leidde God Erin Thiele om de reis van herstel te verbreden om elke mogelijke relatie te omvatten die GOD meer dan kan herstellen! Erin zegt: "Het is bijna vier decennia geleden dat ik Hem begon te geloven voor mijn allereerste herstel - ik wilde meer dan wat ook ter wereld dat mijn ouders bij elkaar waren, zodat mijn eerstgeborene, een zoon (en alle vele kinderen die ik hoopte dat Hij mij zou zegenen) hun grootouders samen zouden hebben. En dat deed hij!!

Na zoveel jaren van bediening heb ik heel veel dingen geleerd. Maar Gods R828, "En we weten dat God ervoor zorgt dat alle dingen ten goede samenwerken voor hen die God liefhebben, voor hen die geroepen zijn volgens Zijn doel", is de sleutel. Deze enige waarheid, één belofte, is in staat om het geheim van een overvloedig leven te ontsluiten. Ongeacht of/wanneer een relatie wordt hersteld, de lezer zal in dit boek leren dat hun Geliefde elke "minnaar en vriend" - een zoon of dochter, man of vrouw, zus of broer - uit hun leven heeft verwijderd voor hun bestwil om volledig te leven het overvloedige leven waarvoor hun Heiland stierf om ze te geven.”

GETUIGENISSEN

“Mijn beste bruiden, de Heer heeft een plan om elke relatie in ons leven te herstellen. Zijn plannen zijn groter dan de onze!! en ook al beginnen we met het willen herstellen van ons huis, Hij wil ook jou herstellen met iedereen in je leven!!! Isabella HERSTELD in Costa Rica Volg mij #TGM_HJR- video's

“Beste bruiden, ik moedig jullie aan om je spirituele ogen te openen voor een wereld van het onmogelijke, MOGELIJK te worden als we leren Zijn Woord te nemen en ons GELOOF in HEM op te bouwen!! Open je hart stap voor stap voor alle geweldige zegeningen die Hij voor je in petto heeft. Neem de tijd om te genieten van en te rusten in ZIJN Woord dat je zult vinden in dit geweldige boek dat voedsel voor je geest zal brengen en kijk hoe Hij namens jou beweegt.” ~ Lota HERSTELD in Florida, VS

“Mooie bruiden, toen ik alleen het eerste hoofdstuk las, besefte ik dat we ons ervan bewust moeten zijn dat al onze relaties belangrijk zijn voor God, en dat Hij ons heeft geroepen om Zijn onvoorwaardelijke liefde te tonen, niet alleen aan onze echtgenoten en naaste familieleden, maar aan iedereen om ons heen. ons." ~ Anastasia HERSTELD in Colombia

Vertrouw op God om je relaties te herstellen

Ervan uitgaande dat je hebt gelezen Hoe God je huwelijk kan en zal herstellen  zul je merken dat ik met dat boek begon als basis - daarna begon Hij het herstel uit te breiden tot elke mogelijke relatie die Hij meer dan kan herstellen! Het is bijna vier decennia geleden dat ik Hem begon te geloven voor mijn eerste herstel - ik wilde meer dan wat ook ter wereld dat mijn ouders bij elkaar waren, zodat mijn zoon (en alle vele kinderen waarmee ik had gehoopt dat Hij me zou zegenen) zouden hun grootouders samen hebben. En dat deed hij!!

Het was kijken naar dit wonder dat gebeurde, samen met de eerste vers dat ik aannam als zijn belofte aan mij uit Lukas 1:37 - "Want niets zal onmogelijk zijn bij GOD" waarop deze hele bediening was gebaseerd. Lang voordat Zijn vastgestelde tijd om mijn huwelijksrelatie te herstellen, begon Hij met het herstellen van verschillende andere – en Hij herstelt nog steeds.

Gedurende zoveel jaren van bediening heb ik heel veel dingen geleerd. Maar een die volgens mij duidelijk het niveau van volwassenheid van zijn gelovige onderscheidt, is wanneer hun leven en hart uitdrukking geven aan Romeinen 8:28: volgens Zijn voornemen.” Dus als een relatie niet wordt hersteld, zijn deze volwassen gelovigen buitengewoon dankbaar. Ze weten dat hun Geliefde die "minnaar en vriend": zoon of dochter, man of vrouw, zus of broer uit hun leven heeft verwijderd voor hun bestwil om hun Overvloedige Leven ten volle te laten leven.

Als predikant die het voorrecht heeft gehad om velen te leiden, vereist het dat ik niet al mijn relaties herstel, maar leef met velen die niet hersteld zijn, als bewijs dat je een leven kunt leiden dat zo vol vreugde en overvloed is dat je hart sneller klopt - en je vreugde stroomt over als een plas aan de voeten van iedereen die in je buurt komt.

Toen ik Hem vroeg om mij te helpen deze belofte aan jou uit te spreken, stelde Hij me een beker voor en vroeg: "Is jouw beker halfleeg of halfvol?" toen de vijand me uitdaagde omdat ik uitgesloten was van een familiebijeenkomst. Ik dacht even na en stelde me toen een groot glas water voor dat over de zijkanten stroomde, langs mijn hand liep en op de vloer terechtkwam - als een bron die uit de grond opstijgt en nooit stopt. Mijn ogen traanden (zoals ze nu doen), omdat, zoals ik Hem lang, lang geleden vertelde: "Als ik Jouw heb, heb ik alles."

Veel liefs voor jullie allemaal!!
~ Erin

Onze  partners, want zoals Hij zegt: "Waar je schat is, daar 💖 is ook je hart"!

Open de Ramen van de Hemel  over je leven, geef tienden en word partner !

*Als je geïnteresseerd bent om een ​​PRM of OLC " Overvloedige Levens Coach " of ZPC " Zijn Prinses Coach " te worden, kun je meer te weten komen op HMIOU !

Heb je het gevoel dat je "alles hebt"? Heb je Hem echt zover dat als Hij alles en iedereen zou verwijderen, je hart nog steeds zou barsten van vreugde? Zo niet, lees dan zeker elk van de boeken Van het Overvloedig leven .

"Hem nu, die blijkens de kracht, welke in ons werkt, bij machte is oneindig veel meer te doen dan wij bidden of beseffen,..." Efeziërs 3:20

“De dief komt niet dan om te stelen en te slachten en te verdelgen; Ik ben gekomen, opdat zij leven hebben en overvloed .” Johannes 10:10