ThuisOPGROEI_HRZ

HomeGrownMINISTRIES.com "ThuisOpgroei Ministries" is een Tak van HHI • HERSTEL MINISTRIES INTERNATIONAAL • Een WERELDWIJDE ONLINE MINISTRIE

"Ik ben de wijnstok, gij zijt de ranken. Wie in Mij blijft, gelijk Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt gij niets doen." J155

🪴 TGM ThuisGroei MINISTRIES begon toen we begonnen te zien de vruchten van een tweede generatie die begonnen te geloven dat een kind die thuis opgevoed is veel meer GEZEGEND is dan wanneer je de onderwijzing overlaat aan de staat of iemand anders. Dat het GODS plan was voor ieder kind om geestelijk en emotioneel sterk op te groeien in de rijke grond van de FAMILIE, in hun eigen HUIS.

Wij geloven dat het bemoedigen van vrouwen met alles wat de Heer ons heeft laten zien en waar Hij ons mee heeft gezegend, was waarvoor Hij ons geroepen heeft. Dit was het moment waarop een nieuwe Tak van HHI is begonnen een geweldige manier om Vrouwen te Bemoedigen die jongere moeders waren—velen die gekozen hadden om hun kinderen zelf thuis te onderwijzen.

Thuis@Werkers
.
Maak het Meeste van Jouw Tijd!!
.

RMIEW Missie: "Oudere vrouwen, moedigen de jongere vrouwen aan om andere lief te hebben met de onvergankelijke kwaliteit van een zachte en stille geest, wat kostbaar is in de ogen van God."

User-for-Round