★★★★★

Begin augustus zei ik dat ik hoopte meer te schrijven over het vervallen in de greppel van te vaag en overdreven discreet te zijn. Uitleggen dat het de compleet tegenovergestelde sloot is van waar we bijna allemaal rondhingen - de sloot van het tonen van een gebrek aan discretie.

Spreuken 11:22— "Als een gouden ring in de snuit van een varken, zo is een mooie vrouw die geen discretie heeft."

Diezelfde week vertelde ik je gewoon dat als de vijand je niet in de linker greppel kan houden waar de meeste vrouwen met een gebrek aan discretie leven, hij je zeker niet zomaar vrolijk over de smalle weg zal laten reizen als je eenmaal hebt geleerd en paste het principe toe op je leven.

In plaats daarvan  zal hij  je er valselijk  van beschuldigen dat je niet discreet genoeg bent  totdat je achteruit en omhoog gaat - steeds dichter bij de andere rand komt totdat je met een klein duwtje in de tegenoverliggende greppel glijdt.

De greppel waar wat je zegt of schrijft zo 'discreet' is dat het geheimzinnig of zo zwaar verborgen is geworden dat het frustrerend is om te lezen. Dus wat je te zeggen hebt, wordt nutteloos en irritant voor de lezer.

Onlangs schreef ik een van onze geweldige predikanten die een lofrapport indiende dat zo vaag was dat het me eigenlijk deed denken dat er iets geestelijk gevaarlijkers aan de hand was dat ze probeerde te delen. Er waren eigenlijk meer dan één poging voor nodig om haar lang genoeg uit de in geheimhouding geklede sloot te laten kruipen om te vertellen wat er werkelijk aan de hand was.

Aangezien deze specifieke valse beschuldiging een plan is dat de vijand vaak gebruikt, laten we bespreken wanneer je het gevoel hebt dat je in de verleiding komt, maar met het soort verleiding dat we bespraken op Dag 8 "Verleidingen".

Weet je nog, wanneer de vijand je verleidt, zijn best doet om je aandacht te trekken, maar je zijn pogingen negeert, niet amuseert met wat er voor je neus wordt gepronkt? Dit is wat ik uiteindelijk terugkreeg nadat ik het had gevraagd, en gelukkig  was ik opgelucht toen  ik las wat ze te zeggen had.

Om u volledig te begrijpen en misschien enkele van uw vragen te beantwoorden, zou ik u details moeten geven, aangezien er echt geen andere manier is. De vijand zei me verder te gaan, op te geven en toe te geven. Toen vertelde hij me hoe er een andere persoon voor me was en dat dingen gemakkelijker zouden zijn, hij hielp zelfs een vriend om het zaadje te planten dat er "iemand" geïnteresseerd was . Ik wist en weet nog steeds dat dit allemaal leugens zijn, soms kom ik er niet op tijd achter en komen ze voorbij mijn verdediging ;( maar elke keer als ik het naar Hem breng en ik hoor hetzelfde, is dit mijn "test". In in het begin zou ik proberen het in mijn eentje te bestrijden, maar het indienen van de PR was het moment waarop ik de hele situatie aan Hem overgaf, wetende dat mijn eigen situatie me nergens toe bracht en sindsdien heb ik een lange weg afgelegd;).

Deze "iemand" zie ik twee keer per week en soms helemaal niet, afhankelijk van de week. Ik weet dat hij plannen heeft om mij uit mijn huidige werkpositie te verwijderen, zodat ik hem niet langer regelmatig hoef te zien. Ik heb geprobeerd onbeleefd te zijn, hem te negeren en zelfs geprobeerd weg te springen (terwijl ik daar had moeten zijn) zodat ik niet bij hem in de buurt hoefde te zijn, maar het mocht niet baten, wat naar ik weet betekent dat Hij degene zal zijn die het zal doen. De pijn in de PR was de pijn dat ik weg wilde rennen, letterlijk, ik overwoog naar een andere staat te verhuizen, maar toen hoorde ik Hem zeggen dat ik moest blijven en dat ik het moest doorstaan. Het goede nieuws is,

Ik ben niet geïnteresseerd in deze man, of in het herstellen van mijn eigen huwelijk. Ik wil Hem gewoon en meer van Hem dan ik ooit tevoren heb gehad. Het spijt me, maar ik moet eerlijk tegen je zijn en als dit je op enigerlei wijze pijn doet, spijt het me oprecht. Ik begrijp dat je naar SG moet en wat Hij je ook leidt, accepteer ik, ik wil alleen zijn wil, bedankt voor het vragen, want ik weet dat Hij het was die wilde dat je het wist.

Als je deze situatie nog niet bent tegengekomen, geloof me dan maar. De vijand is niet zo slim, hij gebruikt hetzelfde aas dat de meeste vrouwen krijgt. Geliefd willen worden door een man, zelfs als je de man van je dromen hebt gevonden, de Heer.

De vijand verleidt ons allemaal op dezelfde manier, maar als je niet in het aas grijpt en het amuseert, zal de vijand je beschaamd maken en je ervan overtuigen dat jij het hebt veroorzaakt door iets dat je wel of niet hebt gedaan. Hoewel dat waar zou kunnen zijn, heel vaak (als je ver genoeg bent op je herstelreis en Zijn liefde hebt ervaren), zal het koesteren van het idee van een andere man niet gebeuren.

Je ziet in de voorbeeld-e-mail hoe Hij het uiteindelijk voorgoed gebruikte, maar  alleen  omdat ze bereid was zich  in  de Heer te dringen in plaats van voor Hem weg te lopen.

Laat me ook zeggen dat toen ik antwoordde, ik haar er ook aan herinnerde dat het verlangen om te rennen ook niet slecht was, en iets waar ze over moest blijven SG. Omdat er maar ÉÉN situatie is die de Bijbel ons vertelt te vluchten - ontvlucht immoraliteit ( 1 Korintiërs 6:18 . Ik zou u willen aanmoedigen om de verschillende versies te lezen, voor een groter en blijvend inzicht. Vooral de laatste versie uit de Message Bible die worden gebruikt om te delen met degenen van wie je liefde hebt uitgesproken en die openstaan ​​voor het horen van de waarheid. Hierover volgende week meer).

Hopelijk begin je te merken dat dit wekelijkse bericht en alle andere een rode draad hebben. Dat alles wat je scheelt, elke worsteling waar je in zit, verlicht en genezen kan worden door  simpelweg  naar Hem toe te gaan: met Hem te praten en dan naar Hem te luisteren.

Ten tweede heb je je gerealiseerd dat de vijand je niet zomaar op de smalle weg zal laten als je eenmaal uit een greppel bent geklommen. In plaats daarvan zal hij je valselijk beschuldigen totdat je je terugtrekt uit de vertrouwde greppel waar je bang voor bent om in terug te vallen. Dan kom je steeds dichterbij totdat je in de tegenoverliggende greppel valt. Denk eraan, de smalle weg is waar je vooruitgang zult boeken en de Enige die je kan helpen op deze smalle weg te navigeren, is Degene die je ook in de goede richting zal houden terwijl je dichtbij genoeg bent om Zijn hand vast te houden.

Of het nu een alledaagse, alledaagse taak is of een moeilijk dal waarin je merkt dat je in het donker probeert te manoeuvreren, je zult niet alleen kunnen bereiken wat je hoopt te doen als je Zijn hand vasthoudt, maar tijdens het proces zul je Zijn hand voelen en ervaren. liefde, die ik ook in de les van volgende week wil bespreken.

STOP in de tussentijd alsjeblieft nu (of maak een afspraak later) om te  selah  wat je hebt geleerd, met andere woorden, mediteer over alles. EN zorg ervoor dat je gewoon niet  nadenkt  over wat je hebt geleerd, maar dat je een afspraak maakt met je man om alleen met hem te zijn en  hem VRAAGt  om met je te delen hoe deze boodschap op jou van toepassing is en al het andere dat je kunt  VRAGEN  Hem. Ga dan rustig zitten en  luister  😉 En houd je liefde levend door dagelijks zo te leven.

Plaats UW Lof  of  Journal

De WAARHEID ontketenen