💒 Herstel Huwelijk Getuigenis “Een slachtoffermoeder van twee kinderen met speciale behoeften, in de steek gelaten door haar wrede echtgenoot” 💒

♕ Belofte van vandaag: Verblijdt u in de Here te allen tijde! Wederom zal ik zeggen: Verblijdt u! Filippenzen 4:4

 

 

Tallysa, hoe is jouw herstelreis eigenlijk begonnen?

Het begon allemaal toen ik zwanger was van ons tweede kind, ik kwam erachter dat mijn man door zijn werk betrokken was bij AV (andere vrouw) . In het begin hechtte ik er niet veel waarde aan, maar de zaken werden veel erger. Ik kende de ernst van de situatie niet, wat er al had plaatsgevonden en besefte pas later dat hij erg bij haar betrokken was. Maar het begon allemaal bij mij! Ik ben van kinds af aan christen geweest, ik had al als fulltime predikant gewerkt. Helaas was ik erg religieus. Als ik niet in de kerk was, kwam dat omdat ik erg ziek was. Ik dacht dat als ik de kerk zou dienen, God mijn gezin zou behouden, maar vandaag weet ik dat ik God niet echt kende, niet persoonlijk. Ik was hypocriet, controversieel en had een sterke wil. Mijn man ging in het begin naar de kerk omdat hij heel veel van mij hield. Maar ik heb voor alles gevochten, ik heb alles gewonnen door te huilen of te vechten. Ik respecteerde hem niet en behandelde hem echt alsof ik zijn moeder was. Ik dacht dat ik een supergelovige was, maar wat een grap was ik.

Hoe heeft God jouw situatie veranderd, Tallysa, terwijl je Hem met heel je hart zocht? 

Ik had een zeer gecompliceerde zwangerschap en daarom moest hij na de geboorte van mijn zoon een operatie ondergaan. Ik kon me niet concentreren op wat er in mijn huwelijk gebeurde. Ik was verdrietig, verloren en door de genade van God had ik geen depressie. Op een dag ging ik met mijn predikant praten en vroeg hem om met mijn man te spreken, maar die dag ging mijn man weg en wilde niets met hem of mij te maken hebben.

Ik heb veel fouten gemaakt. Eén daarvan heb ik aan de hele kerk verteld en ik werd gezien als het arme slachtoffer. De arme moeder van twee kinderen met speciale behoeften, in de steek gelaten door haar wrede echtgenoot. Ik schaam me daarvoor. Ik begon me slecht te voelen over het naar de kerk gaan. Ik hield van de mensen daar, maar ik had geen goed gevoel over hen. 

Alles veranderde op een dag toen ik op internet zocht naar herstelde huwelijken, en ik weet niet eens hoe ik hier terecht ben gekomen. Op dezelfde dag downloadde ik het boek en begon met de eerste cursus . Ik las, huilde en sliep. Ik las en huilde en sliep nog wat. Drie dagen lang liet God mij zien hoe ik er werkelijk uitzag voor Hem en voor mijn AE (aardse echtgenoot) . In het begin deed ik elke dag een les, maar dat was omdat ik wilde dat mijn huwelijk snel hersteld zou worden. Maar mijn geliefden, uiteindelijk kostte mijn reis meer tijd, omdat ik meer tijd met de Heer nodig had om door Hem getransformeerd te worden. In totaal heeft het 2 jaar en 2 maanden geduurd. 

Toen ik eenmaal de eerste cursus had afgerond en de tweede had gevolgd , keerde ik in elke cursus altijd terug naar een aantal van dezelfde lessen – vooral in de les over loslaten . Ik heb veel fouten gemaakt, maar ik vroeg God om vergeving en ging door. In het begin wilde ik, net als velen van jullie, alleen maar mijn herstelde huwelijk. Toen ik wist dat mijn man bij AV (een andere vrouw) was , bleef ik thuis huilend en biddend, en het kwaad verbinden. Maar toen begon ik verliefd te worden op de Heer (de tranen staan ​​in mijn ogen als ik eraan denk wanneer dit gebeurde). Ik begon Hem te vragen om bij mij te zijn, om met mij naar de supermarkt te gaan, om voor mij voor de kinderen te zorgen, om mijn man te wezen. En ik begon de hele tijd met Hem te praten. Ik wilde niet langer bij mensen zijn en was zo blij om gewoon alleen met Hem te zijn, te beginnen met mijn weekenden waarin ik me het meest alleen voelde. Ik begon zelfs wandelingen te maken met de Heer. Oh, het was zo goed, ik merkte dat toen ik alleen was, en Hij en mijn twee kinderen, de kinderen zich ongelooflijk goed gedroegen. Ik kwam op het punt om met Hem te praten terwijl ik alleen op straat was en ontdekte dat Ik danste! Ik werd Zijn bruid met een nieuwe ring en zo. Mijn aardse echtgenoot verliet nooit echt het huis, maar ging gewoon slapen en bracht het weekend door met AV (een andere vrouw). 

Ik begon me eigenlijk verdrietig te voelen toen hij thuiskwam en kwam op het punt dat ik God vroeg of hij niet terug zou komen. Natuurlijk was het soms moeilijk, maar meestal wilde ik mijn man niet thuis hebben. Ik riep zelfs de Heer om met mij naar de sportschool te gaan, en het was grappig, want toen we weggingen, nam niemand de plaats naast mij in, omdat ik wist dat Hij daar was. Ik kon Hem voelen, vroeg Hem om met mij te slapen en mij wakker te maken alsof er echt iemand in mijn bed lag. Ik kreeg het gevoel dat ik de hele tijd bij mijn Liefde was.

Welke principes, uit Gods Woord (of via onze bronnen), Tallysa, heeft de Heer je tijdens deze beproeving geleerd? 

Het waren er veel: ren niet naar de telefoon om met vrienden te praten. Vasten op alle sociale netwerken totdat je klaar bent om te dienen. Praat met niemand over mijn situatie. Blijf intiem met mijn man. Wees aardig voor iedereen. Heb een zachte en rustige geest . Vergeef de betrokkenen. En het moeilijkste voor mij was loslaten .

Wat waren de moeilijkste tijden waar God je doorheen heeft geholpen, Tallysa?

Voor mij waren de moeilijkste tijden toen mijn man onze kinderen meenam om het weekend bij hem door te brengen in het huis van de AV.

Tallysa, wat was het ‘keerpunt’ van je herstel?  

Ik herinner me dat ik een week voordat het gebeurde, op mijn knieën ging en de Heer vroeg om alstublieft een einde te maken aan al het lijden doordat mijn man nog thuis was, maar betrokken was bij de AV (andere vrouw). Dat ik dit soort huwelijk niet meer wilde, om me er alsjeblieft van te bevrijden. God zei altijd dat ik op mijn knieën moest bidden, op die geliefde dag, precies om 18.00 uur, toen ik aan het bidden was, werd mijn man ontslagen van zijn baan. Hij had een heel goede baan en dat was de manier waarop God het gepland had. Ik herinner me dat ik met heel mijn hart zei dat ik alleen de Heer wilde en dat ik dit huwelijk niet meer wilde. Die dag kwam mijn man thuis en vertelde me dat hij was ontslagen, maar hij werkte nog steeds bij de AV, dus ging hij het hele weekend zoals gewoonlijk naar haar huis. Ik bleef thuis bidden en zingen en me verheugen met de Heer. Maandag nam de AV zijn kleren mee naar huis en dumpte ze bij mijn schoonmoeder en zei dat ze niets meer met hem te maken wilde hebben - precies zoals iedereen zei dat het zou gebeuren. Zodra hij het inkomen uit zijn baan verloor, maakte de AV (andere vrouw) het uit met hem. 

Vertel ons HOE het gebeurde, Tallysa? Kwam uw man net de voordeur binnen? Tallysa, had je het vermoeden of kon je vertellen dat je op het punt stond hersteld te worden? 

Aan het eind van de dag werd het nog veel erger en leek alles heel goed met hen te gaan. Maar ik klampte me vast aan God omdat ik van dat huwelijk af wilde, maar ik kon mijn kinderen niet laten gaan. Ik vermoedde dat dit zou gebeuren omdat, zoals ik in de rapporten las, de zaken veel erger werden en mijn hart al helemaal bij de Heer was. Ik wilde het herstel niet meer, dus ik wist dat het dichtbij was.

Zou je een van onze hulpmiddelen in het bijzonder aanbevelen die je hebben geholpen, Tallysa?

Ja, ik raad alle materialen aan.

Zou jij geĂŻnteresseerd zijn om andere vrouwen aan te moedigen, Tallysa?

Ja, ja, en ja!

Hoe dan ook, Tallysa, wat voor soort aanmoediging zou je vrouwen willen nalaten, tot slot?

Geliefden, geef niet op, als alles erger begint te worden, begin dan de Heer te danken. Loof Hem te allen tijde en vraag dat de wil van de Heer gedaan wordt en niet de jouwe. Rust maar uit, dat als je man terugkomt, je die momenten alleen met Hem zult missen, dat kan ik je beloven!

Vind meer begrip en om de hindernissen te overwinnen: #Contentieuze Vrouw , #Loslaten en #Zachte & Rustige Geest, klik eenvoudigweg op de #TAG gekoppeld aan Herstelde Huwelijksgetuigenissen.

Geplaatst onder hashtags#: controversieel , AM ,  zachtaardig en stil ,  HM ,  loslaten ,  AV ,  HHG

Wilt u nog MEER herstelde huwelijksgetuigenissen bestuderen en de daaraan gekoppelde beginselen leren om u te bemoedigen?

Lees MEER met behulp van de  Vertaler  >>  Portugese HHG's  en  Spaanse HHG's


Je vindt dit in  Door het woord van hun getuigenis  (Boek 10) : "Zegeningen zullen komen en je overvallen"

Er zijn zelfs MEER getuigenissen beschikbaar om te lezen in  het Door het Woord van Hun Getuigenis volledige  seriepakket :  10 eBooks  of door ze in paperback te kopen  Door het Woord van Hun Getuigenis Volledige serie COMBO-pakket:  Paperback  en eBooks.

IS JOUW Huwelijk HERSTELD?

Als jij of jouw man naar huis is teruggekeerd,  dient dan jouw getuigenis in  , zodat we je kunnen aanmoedigen om jouw herstelreis voort te zetten. 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *