Wees zeker dat JOUW Lof Rapport word gepubliceerd in onze Bemoediger door het simpel volgen van deze richtlijnen.

Onderin zijn de 10 Richtlijnen die onze Bedienings Selectie Team gebruikt om de vele Lof Rapporten die we ontvangen te sorteren.

Door het volgen van deze simpele richtlijnen kan je zeker zijn dat JOUW Lof Rapport geselecteerd zal worden of—of een Bemoedigende vrouw te worden!

Bedieners: Hier zijn belangrijke punten om te onthouden wanneer je een LR selecteer voor onze blog of web pagina:

  1. Het LR houd onze HHIBV leden en Bemoedigende lezers policy, dat het in overeenstemming is met Zijn waarheid dat we hier leren en wat de HHIBV geloven en voor staan.
  2. Het LR focus zich op de Heer als onze Hemelse Man— NIET op onze aardse mannen of ex-mannen
  3. Het LR is NIET een “lof” waarop iemand zich zou kunnen gaan focussen op wat een “verslaving” of “obsessie” zou kunnen zijn— wat in de meeste gevallen hun AM “aardse man”, hun huwelijk en/of hun herstel is. Kijk uit voor het herhalen van de AM in het LR.
  4. Het LR zou gefocust moeten zijn op de HEER: wat HIJ geworden is of aan het worden is voor een vrouw, wat Hij heeft gedaan voor haar op die dag of in de afgelopen weken en wat Hem verhoogt.
  5. De manier om te onderscheiden wanneer een LR perfect is is om te denken aan de vrouwen die Bemoediging krijgen samen met al de andere “spam mail” die ze elke ochtend krijgen; zou dit LR de juiste gemoedstoestand geven in hun gedachten hun dag Bemoedigend te starten om een relatie met Hem te onderhouden?
  6. Wees zeker dat het LR niet in de vorm is van een toewijding is, direct sprekend naar de Heer in hun LR en daarom vallend onder de principe van Mattheus 6.
  7. MAKKELIJK, LICHT en Bemoedigend voor hun om Hem te kennen op een persoonlijke manier is wat we willen posten of gebruiken in onze Bemoedigers.
  8. Het LR moet ook niet te vaag zijn waardoor het de lezers in verwarring laat over waar de persoon over praat. Zoals deze LR geplaatst voor onze Richtlijnen. Heather laat de lezer verwarrend achter: Verlost van de Last door Lofprijs. Hier is een van de vele emails die we hebben ontvangen als resultaat. “Ik vond deze LR niet zo leuk. Het leek erg raar en het voelde ongemakkelijk. Maar de hoofd reden was dat ze nooit heeft gezegd wat het was waar ze gebed voor nodig had, en dit soort LR laten mij verwarrend achter en ik zou (of een ander) er voor zorgen om te stoppen met het lezen van dit. 
  9. Het LR kan niet gebruikt worden als het gevuld is met details, zoals: de hoeveelheid wat er voor iets betaald is, specifieke datums (zodat het LR niet buiten het termijn zal vallen zodat wanneer we het gebruiken twee tot drie maanden later), wat leid tot onze laatste richtlijn.
  10. LET OP: Omdat we vooruit werken om zeker te weten dat onze nieuwsbrieven, de LR die je VANDAAG inzendt niet gebruikt zal worden binnen 2-3 volle MAANDEN later. Als je LR gefocust is op een vakantieperiode, dan zal het bewaard worden en geplaatst worden in het volgende jaar. DANK JE WEL!

“En als Ik van de aarde verhoogd ben, zal Ik allen tot Mij trekken.” John. 12:32

Dank je wel!

Verzend een Lof Rapport