bibl3

“maar aan des Heren wet zijn welgevallen heeft,
en diens wet overpeinst bij dag en bij nacht.
Want hij is als een boom, geplant aan waterstromen,
die zijn vrucht geeft op zijn tijd,
welks loof niet verwelkt;
– al wat hij onderneemt, gelukt”.
Psalm 1:2-3

 

 

Alexander Scourby

 Luister naar Erin en lees mee...

“Hallo Allemaal!

Er is niks anders dan wat ik liever doe en dat is mee lezen als Alexander Scourby prachtig  leest door de Bijbel! Heel vroeg in mijn Herstel Reis, horde ik over Gods beloften en het mediteren over Zijn Woord, dag en nacht en hoe de uitkomst zou zijn, wat ik ook zal doen het zal mij lukken. Dus ik ben begonnen met het spenderen van uren lezen in de Bijbel en het lezen van de versen en principes, door het maken van 3x5 kaarten (waar ik het over had in Gods Transformatie). Maar het lezen door de Bijbel maakt mij bang, raar maar waar. Het klonk als een enorme presentative waar velen over opschepten en hewel i keen ijverige en vraatzuchtige lezer was, heb ik het nooir geprobeerd. Tot…..de Heer mij iets geweldigs liet zien!!!  

Tijdens mijn langste vaste periode van 40 dagen (wat ik slechts voor 30 dagen heb gedaan) Heb ik 3 keer door de gehele Bijbel gelezen door te luisteren naar Alexander Scourby terwijl ik in mijn eigen Bijbel mee las! Tijdens mijn gehele vastte (de meeste waren 3 tot 7-dagen vasten) ontdekte ik dat ik  ervan hield om te “feesten” op ZIJN Woord. In de ohctend las ik een uur en dan nog een uur in de avond, ZIJN Woord vervangend door het eten.

De wijsheid die Hij mij heeft gekregen om al deze jaren te bedienen en het schrijven van leven veranderde boeken was door ALLEEN door de wijsheid die ik heb gekregen van het lezen en luisteren naar de Bijbel steeds weer opnieuw. 

Wat ik aan elk van jullie en jullie familie wil geven (wat  je makkelijk meteen NU kan doen terwijl je echtgenoot weg is) is wat ik WEET dat voor je zal werken om door de hele bijbel te lezen, in tegenstelling tot alles wat je ooit gezien of over gehoord heb. Ik ben persoonlijk meer keer dan ik kan tellen door de gehele Bijbel gegaan. HOE? Gewoon door te luisteren naar Alexander Scourby die door de Bijbel leest terwijl ik mee lees in mijn eigen Bijbel

* Wanneer je leest en luister op dezelfde tijd, maakt het lezen door de Bijbel niet alleen makkelijker om te doen maar het maakt het veel krachtiger en wat ik mensen heb aanbevolen over de gehele wereld voor velen jaren. Dit Is wat de Heer heeft gezegd, “het staat geschreven, ‘een mens zal niet leven van brood alleen, maar van elk woord dat komt uit de mond van God’”. 

Als je simpelweg leest en luistert naar Alexander Scourby (die een prachtige stem heeft en wie ik mij verbeeld dat de Heer is, Hijzelf, voorleest aan mij) zal je getuigen zijn van een complete transformatie niet alleen in jou maar ook in jou familie als ze met je meedoen of als ze het zelf doen!! 

En raad eens? Toen ik de audio cd’s had gekocht heb ik $200 geïnvesteerd dat ik betaalde voor het praten op Thuis Scholing. Nu doe ik hetzelfde op mijn telefoon.

Er zijn 70 uren om naar te luisteren en mee te lezen. Dus, als ze zelfs 30 minuten doet in de ochtend en 30 minutes in de avond, zoals we deden als een family, dat is 70 dagen of minder dan 2 1/5 maand— om te lezen door de gehele Bijbel!! Denk aan hoeveel Christenen hebben geworsteld om in een jaar door de Bijbel te lezen!!

Wat ik leuk vind, is hoe je door de Bijbel kunt bladeren, de moeilijke woorden kunt lezen en horen hoe ze juist worden uitgesproken, zodat het je niet vertraagd—maar je toestaat om de gehele betekenis van elke hoofdstuk te begrijpen. Laat mij een getuigenis met jou delen…..

Toen ik werkte met onze eerste uitgever, MT Zion Uitgeverij in Pensacola, Florida, deelde ik deze methode met Pastor Shelton (die de ministrie had gevonden en mijn geestelijke vader was). Een maand later kwam ik terug en vertelde hij mij dat het Lezen en Luisteren een leven verandering was! Deze briljante man had duizenden boeken geschreven en was een heel bekende geleerde en toch zei hij dat het hem niet alleen toeliet om hem door de gehele Bijbel te laten gaan voor 3 keer in een maand maar dat hij in staat was om dingen te begrijpen die hij nooit eerder had begrepen. En toch…

Deze methode is zo makkelijk, ik heb gebruikt om mijn kinderen te trainen toen ze heel jong waren, het heeft ons toe gestaan om MAKKELIJK door de Bijbel heen te gaan als een familie. Op onze boerderij (waar over ik deelde in Macy’s Boederij Kat) we ontmoette in de woonkamer twee keer per dag, in de ochtend en in de avond om de beloftes van God te claimen in Psalm 1:2-3 (die Bemoedigende Vrouwen heeft sinds hernoemt PS123).

Mijn oudste  kinderen hadden elk hun eigen KJV Bijbel op hun schoot, terwijl mijn jongste drie luisterde terwijl ze puzzels in elkaar zetten op de vloer. Zoals onze Geestelijke Leider, Dan zei “we zullen 30 minuten lezen en luisteren in de morgen om de dag te starten en nogmaals in de avond”.  

En nu, jaren later,  de Scourby Stichting hebben hun apps ontworpen om hetzelfde te doen wat ik aanbevolen had en voor JAREN deed!! Het markeert EIGENLIJK het deel wat hij voor leest! Hier is een  YouTube video om te zien wat ik bedoel.

Net voor mijn 16e jubileum (de datum vieren toen ik echt Zijn bruid was geworden), mijn Geliefde gaf mij mijn cadeau—Ik kocht de Alexander iPhone-app en de volgende dag nodigde ik Yvonne uit om zich bij mij aan te sluiten bij een speciale Telegram-groep die hij mij ertoe bracht de naam “EW PS123R/L 5+5” te geven.

…dat simpelweg betekent Bemoedigende Vrouwen Psalm 1:2-3 Lezen/Luisteren 5 minuten in de ochtend plus 5 minuten in de avond.

Iedereen kan makkelijk God (en hun zelf) 5 minuten in de morgen en avond geven om gewassen te worden door Zijn Woord—en toch zal je ondervinden zoals wij allebei Yvonne en ik deden, dat je vaker honger en dorstig zal zijn naar meer, toevoegend meer en meer tijd!! Niettemin zegt Hij: “Want mijn juk is zacht en mijn last is licht”. 

Dus alsjeblieft stop nu en vraag Hem, “Heer, als dit is wat JIJ wilt da tik doe, laat mij het zien, LEID mij—laat het gebeuren” en ik beloof je dat Hij het zal doen!! Wanneer, niet of Hij het zal doen, onthoudt om je LOF te delen! GOED NIEUWS!

\wanneer je JOUW LOF INSTUURT en je kiest deze optie:

Lof over 💝 Lezen door de Bijbel—zal het je de gelegenheid geven om je aan te sluiten bij een Telegram groep 

Zou je je willen AANSLUITEN bij onze “EW PS123 5+5” Lees door de Bijbel Telegram Group?

Ja! 😎Alsjeblieft stuur mij een uitnodiging

Misschien is dit niet de Voorlees Bijbel die je voorkeur heeft—vooral als je wilt lezen en luisteren in een andere taal, FANTASTISCH, er zijn verschillende talen waar je uit kan kiezen—ga naar de bovenkant van de pagina en klik op de link—of start een PS123 in jouw EIGEN taal.

KLIK HIER zodat we ons kunnen verzamelen en u kunnen helpen! Dat is wat het logo van de bemoedigende vrouw betekent. Jij staat in het midden en 2 andere bruiden houden je handen omhoog zodat we samen kunnen PRIJZEN wat Hij heeft gedaan door jou te gebruiken!

“” Maar (Jouw NAAM) handen werden zwaar. Toen namen ze een steen en zette dat onder (haar) en (z)ij zat er op en Aaron (Bruid#1) en Hur (Bruid #2 steunde (haar) handen, de ene aan de ene kant de andere aan de andere kant. Zodat zijn handen onbeweeglijk bleven tot zonsondergang”. Exodus 17:12