Hij is mijn Kracht

.........Wees niet bedroefd, want de vreugde van de HEERE, dat is uw kracht Nehemia 8:11 HSV

Mijn oudste dochter heeft het moeilijk op dit moment. Ze ervaar problemen met de omgang met haar vader en ervaart stress op school.
Ze is een paar keer bij mijn tante en nicht geweest om rust te krijgen. Deze week heeft mijn tante gebeld omdat ze samen met mijn dochter heeft besproken dat ze voorlopig de weekenden bij hun gaat logeren om rust te krijgen. Ze vroeg of ik dat goed vind.

Lieve Bruiden, het ging gelijk door mijn hart, als mijn dochter het moeilijk heeft, blijft ze bij mij, ik wil er voor 100% voor haar wezen! Ik had het gevoel dat ik als moeder tekort ben geschoten omdat ze nu rust zoek en vindt bij een ander in huis.

Wat ben ik dankbaar dat ik bij mijn Hemelse Man terecht kan en bij Hem mijn tranen en hart kan uitstorten. Hij liet mij zien dat Hij alles in de hand heeft en dat dit eigenlijk een verhoring van mijn gebed is.

Het was al weer een tijd geleden dat ik een zondag alleen met Hem had doorgebracht, ik had aan Hem gevraagd om weer een zondag met Hem te zijn. Hij heeft mijn gebed gehoord en nu kan ik weer uitzien naar een aantal zondagen met Hem.

Mijn dochter vertelde mij hoe fijn ze het vind om er even tussenuit te zijn en ik merk hoe mijn tante en nicht liefdevol om haar heen staan.

Lieve bruiden, ik wil jullie aanmoedigen om de tegenslagen onder ogen te zien en naar Hem te gaan. Hij is de bron van onze kracht en Hij zal zorgen dat je ondanks tegenslagen blijdschap en zegeningen zal ervaren. Lees ook Levens Lessen 22

 

1 dacht op “Hij is mijn Kracht”

  1. Beste Hanna, ik kan begrijpen dat dit misschien je hart heeft geraakt, want als moeder willen we er altijd voor onze kinderen zijn. Toen ik in een weekend voor het eerst mijn kinderen moest loslaten, was mijn hart gebroken, maar zoals je vertelde, hebben we onze HH om naar toe te rennen en op wiens schouder we kunnen huilen. Nu houd ik van mijn weekends alleen, het geeft me tijd om uit te rusten en gewoon stil te zijn bij mijn HH.

    Alles gebeurt met een reden en onze man zal dit voorgoed omkeren.

    ‘En Hij zei tot hen: Komt hier en gaat (met Mij) alleen naar een eenzame plaatsen en roest een weinig. Want er waren velen, die kwamen en gingen, en zij hadden zelfs geen tijd om te eten. ‘

    Het Evangelie komt uit Marcus 6:31
    https://www.bible.com/af/bible/328/MRK.6.31

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *