Vlucht naar Hem!

Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast zijn, en Ik zal u rust geven. MattheĂŒs 11:28 (HSV)

Lieve Bruiden,

Als wij een huwelijkscrisis meemaken, komen daar veel verschillende emotie bij kijken. Wij voelen ons verlaten, we ervaren diepe pijn in ons hart, we zien ons hele leven in elkaar storten en zien geen uitzicht meer. Mensen in onze omgeving praten over ons en iedereen heeft een mening of weet wel te vertellen wat de reden is van onze huwelijkscrisis.

Toen mij huwelijkscrisis begon ervaarde ik al deze dingen. Toen ik mij hart bij vrienden, familie, kerkenraadsleden of predikant uitstortte gaven ze vaak adviezen, iedereen gaf een ander advies waardoor ik alleen maar onzekerder werd en als ik de adviezen opvolgde werd de situatie thuis alleen maar erger. Ik ben zo dankbaar dat Hij mij geleerd heeft om bij een crisis niet naar andere te vluchten, maar naar mijn binnenkamer te gaan en mijn hart bij Hem uit te storten. Dit gaf mijn echte troost en kracht om weer verder te gaan en heeft ervoor gezorgd, dat als er een crisis, ik altijd naar Hem vlucht omdat dat het enige is wat echt helpt!

Maar u, wanneer u bidt, ga in uw binnenkamer, sluit uw deur en bid tot uw Vader, Die in het verborgene is; en uw Vader, Die in het verborgene ziet, zal het u in het openbaar vergelden. MattheĂŒs 6:6 (HSV)

Ik wil jullie aanmoedigen om elke keer als neerslachtig bent, angst ervaart, geen uitweg ziet of in een plotselinge crisis bent, naar de Crisishoek te gaan. Ik hoop dat deze pagina je zal leren hoe te worden geleid door de “stille waters” waar de Heer “je ziel kan herstellen.”

Crisishoek

1 dacht op “Vlucht naar Hem!”

  1. Bedankt, lieve Hanna, ik heb aan het begin van mijn reis zoveel fouten gemaakt door een gebrek aan kennis. Ik heb met zoveel mensen gepraat in een poging om verlichting van de pijn te vinden, maar niets hielp. Ik kreeg alleen goedbedoelde wereldse adviezen van mensen die het goed bedoelden, maar uiteindelijk leidde het tot meer vernietiging. Ik ben zo dankbaar dat ik de bediening heb gevonden en heb geleerd dat we alles naar Hem kunnen brengen. De troost die Hij geeft is blijvend en het volgen van Zijn wegen leidt tot vrede en vreugde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *