Hij deed een wonder!

Want geen ding zal bij God onmogelijk zijn. Lukas 1:37

Lieve bruiden,

Ik zou graag met jullie willen delen wat mijn Hemelse Man heeft gedaan.

Deze week zijn ze druk bezig met het verbouwen van mijn huis, waardoor de elektriciteit even afgesloten moest worden. Daarna hadden we geen internet meer en was de wifi-router kapot. Donderdag ben ik een tijdje bezig om het probleem met de wifi op te lossen. Ik vroeg Hem om wijsheid en rust, maar ik kon het probleem niet oplossen. Uiteindelijk moest ik de provider bellen. De provider kon het ook niet oplossen, en vertelde me dat de router stuk was en ze nieuwe router gaan leveren, Dit zou 2-3 dagen gaan duren voor dat internet het weer deed.

Zonder internet kan niets voor deze bediening doen op mijn laptop. Ik heb geen inlogcodes op mijn telefoon staat. Op zondag kijk ik altijd een jeugd kerkdienst met de kinderen, dit zou nu ook niet kunnen.
Ik vond het gewoon erg jammer dat ik niets kon doen. Ik had ook nog in gedachten om een film te kijken over het Bijbelboek Hosea, dat ging ook niet lukken. Ik dacht "je moet gewoon geduld hebben, je hebt samen met Hem dit gedaan, er is een een oplossing gevonden, die misschien langer duurt dan dat je eigenlijk had gewild".  Toch dacht ik steeds in mijn hart: 'Bij Hem is niet onmogelijk".  Het kwam in mijn hart om Hem gewoon al mijn verlangens te vertellen. Niets is immers onmogelijk voor Hem!!

Lieve bruiden, het is zo geweldig om te zeggen dat ik gisteravond thuiskwam en mijn dochter vertelde dat we weer internet hadden, alle lampjes op de router branden weer!! Hij is zo geweldig en goed!! Ik voel zo sterk dat Hij er altijd voor ons is! Hij heeft alles in Zijn hand. Hij luistert naar ons als wij onze verlangens aan Hem bekent maken, Hij kent ons hart! Hij zorgde ervoor dat ik de film kon bekijken, wij de jeugddienst konden volgen en dat ik weer op mijn laptop weer voor deze bediening kon werken! Ik ben Hem zo dankbaar!!

Loof de HEERE , mijn ziel, en vergeet niet een van Zijn weldaden. Psalm 103:2 (HSV)

2 opmerkingen over “Hij deed een wonder!”

  1. Liefste Hanna, bedankt dat je deelt hoe onze Geliefde Heer voor je klaarstond. Je lofprijzing deed me denken aan het vers dat Hij me gisteravond gaf:

    ‘God is ons een toevlucht en kracht; Hij is in hoge mate een hulp gebleken in benauwdheden. Daarom zullen wij niet bevreesd zijn, al veranderde de aarde van plaats en werden de bergen verzet naar het hart van de zeeĂ«n. ‘

    Psalm 46:2-3
    https://www.bible.com/af/bible/1990/PSA.46.2-3

  2. Hanna, wat schattig. Hij zorgt gewoon niet voor ons. Wat een mooi wonder!

    Erin gaf me enkele wijze woorden toen ik op een dag tegen haar toegaf dat ik me soms zo gefrustreerd voel als we zonder stroom zitten, terwijl we gisteren weer twaalf uur zonder stroom zaten.

    De natuurlijke reactie voor mij is altijd frustratie, maar ik moet leren het daarna te omarmen en te zeggen: laten we eens kijken wat U kunt doen. Ik begin het nu toe te passen, niet altijd met succes, maar met Zijn hulp kom ik er.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *