In Zijn armen

En Hij heeft tot mij gezegd: Mijn genade is u genoeg, want de kracht openbaart zich eerst ten volle in zwakheid Zeer gaarne zal ik dus in zwakheden nog meer roemen,......’ 2C129

Geliefden, ik wil met je delen dat sinds we begonnen met het delen van liefdesliedjes, ik me zo geliefd voelde bij elk ervan. De meeste liedjes zijn liedjes die ik leuk vind en die op mijn lijst met liefdesliedjes staan, maar als die liefde van het Allerhoogste komt, komt er ook vrede voort uit het zingen ervan en de wetenschap dat elk woord waar is en voor ons is.

Een paar dagen geleden was mijn zoon jarig en zijn Hemelse Vader reageerde op zijn verzoek dat zijn vader met hem wilde praten. Hoewel Hij gelukkig was, was ik niet zo gelukkig. In plaats van me te verheugen in het moment en God te danken voor wat Hij aan het doen was, begon ik eerder gedachten op te roepen dat ik niet erg gelukkig was, dat ik de vijand daar binnenliet, dat hij dan weer verdwijnt en het hart van mijn zoon opnieuw breekt. Dat hij nu nog een kind heeft, hoe minder tijd hij voor het mijne zal hebben en hoe het zal zijn als mijn zoon erachter komt…’ en de vragen gingen verder. En ik kan een gevoel voelen dat niet van Hem komt, en ik vraag Hem om elk gevoel weg te nemen dat niet van Hem komt en om mijn hart weer te genezen van alles wat het irriteert, omdat alleen Hij mijn hart kan genezen en kalmeren.

Maar Hij sprak tot mij door middel van een dagelijkse toewijding en herinnerde mij eraan dat Hij de bron is van mijn geluk, mijn liefde en mijn vrede, en dat deze situatie slechts een test is voor mijn geduld en mijn geloof. Ik dankte Hem onmiddellijk voor wat Hij deed en wat ik niet zag. Maar ik ben er zeker van dat in Zijn plan alles ten goede werkt!! En hoewel ik niet weet wat zijn plan voor mij is, vertrouw ik erop dat het beslist beter is dan het mijne. Vroeger had ik elk jaar altijd doelen en plannen, nu laat ik mij door Hem leiden en wil Zijn wil en niet de mijne.

Ondertussen probeer ik bij elke storm, verleiding en beproeving mijn liefdesliedjes van HEM voor mij te zingen en te genieten van de vrede die alleen in Zijn armen gevoeld kan worden.

Mooi, zoek HEM ​​altijd, maar nog meer als je je pijnlijk voelt, gebroken of behoefte hebt aan liefde, Hij is dichtbij en zal je genezen.

Psalmen 34:5 https://www.biblegateway.com/passage/?search=Salmos345&version=NIV

"Zij schouwen naar Hem en stralen van vreugde, en hun aangezicht zal niet schaamrood worden."

~ Juwel Daniel MTR 🇪🇸🇳🇮💖

1 dacht op “In Zijn armen”

  1. Het is heel herkenbaar wat Juwel schijft in haar lofprijs. Ik vindt het ook regelmatig moeilijk om mijn gedachten rustig te houden als de kinderen bij mijn EM en de AV zijn geweest. Als ik van de kinderen hoor hoe ze het gehad hebben, dan ben ik snel geneigd om teleurgesteld te zijn als ze het leuk gehad hebben en blij te zijn als ze het niet zo gezellig gehad hebben. Deze gedachten zijn voor mijn ook een test, ik weet dat ik moet leren om mijn tegenstanders nog meer lief te hebben. En er niet op te letten wat de omstandigheden zijn maar mij vast te houden aan Zijn beloftes en plannen voor Mijn leven. Hij is alles wat ik nodig heb, Hij is mijn Hemelse Man, Hij zorgt ervoor dat ik ECHT gelukkig ben!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *