Liefde, wat een grote liefde

“De jonge leeuwen zijn behoeftig en hongerig, maar degenen die de Heer zoeken, zal niets tekort komen.” Psalm 34:11

Ik zeg je, op een dag was voelde ik mij slecht =,(...Echt heel slecht, nou ik denk niet dat je weet waar ik het over heb, maar ik weet dat je het voor de helft kunt voorstellen, want de meesten van ons komen niet in de beste staat, duidelijk de enige. Degene die echt de dimensie van pijn kent, is hoe dan ook onze Geliefde..., op dat moment keek ik uit mijn raam en begon met Hem te praten, ik stelde hem vragen, eigenlijk vertelde ik hem in Ă©Ă©n woord dat ik een wonder nodig had, om te bekennen dat ik niet de beste ben geweest, ik heb zoveel fouten gemaakt, maar vanwege Zijn vriendelijkheid ben ik hier naar Hem toe gekomen en heb ik hem letterlijk genomen zoals ik in een van de lessen las. Als mijn alles. Hij is alles wat ik nodig heb, als ik Hem heb, heb ik alles en hij bracht me een vers in gedachten. Wees stil..., aangezien ik me niet goed herinnerde hoe het eindigde, zocht ik het op op mijn mobiele telefoon en ik kreeg 2 verzen: Wees stil, erken dat ik God ben en Blijf stil, weet dat de Heer voor je zal vechten, ik ga je niet vertellen dat ik meteen vrede begon te voelen en zo, want zo was het niet, ik wist het nu en er was iets dat me zei stil te blijven, maar er was een veldslag in mijn hoofd, mijn hele situatie overweldigde me, het indrukwekkende was toen ik een RMI-les aan het lezen was en nou ja, lezen en proberen te zoeken, dat doe ik niet. Ik wist iets en daar was Psalm 46:10 Wees stil, erken dat ik God ben, en ik dacht: wacht, wat? Heb je met mij gesproken? Ik bedoel, mooi, ik ben eerlijk, dat is mij nog nooit overkomen, of niet dat ik me herinner, maar geloof me, het is het mooiste in ons leven als wat we in getuigenissen lezen eindelijk gebeurt. In de lessen die we lezen, lees je dat God met hen praat en je vraagt je dan af, nou ja, maar hij praat niet met mij hahahaha, kun je je de vreugde in mijn hart voorstellen, letterlijk zo mooi, het is waar, ik glimlachte, en ik glimlach terwijl ik dit schrijf, ik vertel je dit, omdat velen zijn zoals ik. Ze voelen zich nergens waardig en de waarheid is dat ik dat in mijn geval niet ben, maar toch hield Hij eerst van ons, Hij werd niet geĂŻntimideerd door hoe ik bij Hem kwam, maar Hij nam me, Hij reinigde me, Hij nam mijn hart, en ik gaf Hem elke pijn, het gaf me iets waar ik de hoop op had verloren, en nu, vertel me of dat geen liefde is.

~ Viera Dill

2 opmerkingen over “Liefde, wat een grote liefde”

  1. Bedankt voor deze PR van Viera. De eerste keer dat ik die twee verzen las, had ik moeite om op een plek te komen waar ik stil kon zijn. Maar op mijn reis, en via vele paden, heb ik geleerd stil te zijn. Ik doe het niet altijd de eerste keer goed, maar mijn geliefde Heer helpt me om beter te worden.

    Ik ontdekte ook dat de lessen, zelfs als ik het voor de tweede of derde keer las, over mijn huidige situatie spraken, of iets bevestigden wat mijn geliefde Heer me al had verteld.

  2. Wat een mooie lofprijs van Viera! Ik ben zo dankbaar dat Viera ook ervaren heeft dat Hij tot Zijn Bruiden spreek als we Hem met heel ons hart zoeken. De woorden die Hij tot ons spreek zijn dan zo waardevol omdat ze ons laten zien hoe groot Zijn liefde voor ons is. Deze woorden geven ons kracht om verder te gaan op reis met Hem. Ik kan me de eerste keer dat Hij tot mijn hart sprak ook nog goed herinneren (ook ik voelde me toen zo slecht) het was een zelfde soort tekst:

    De HEERE zal voor u strijden, en Ăș moet stil zijn. Exodus 14:14 https://www.bible.com/bible/1990/exo.14.14

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *