Voor altijd De beste Vader voor iedereen

‘De Heer beschermt de vreemdeling en steunt de wees en de weduwe, maar Hij frustreert de plannen van de goddelozen. “Psalm 146:9

Hallo mijn dierbaren, moge God jullie te allen tijde zegenen. 💕

Vandaag wil ik een getuigenis geven dat mijn hart deed schudden. Sinds ik heel klein was, had ik een schild opgezet om niet te lijden. Sinds mijn moeder stierf toen ik op het punt stond acht jaar oud te worden, probeerde ik mezelf zo hard te beschermen tegen de pijn waarvan ik me niet eens kan herinneren dat ik haar heb gevraagd of God heb gevraagd naar de reden voor die gebeurtenis, misschien heb ik dat ooit wel gedaan, maar ik kan het me echt niet herinneren.

Ik schrijf deze getuigenis voor de rechtbanken van mijn land, ik begeleid de grootmoeder van mijn zoon die een lang en moeilijk scheidingsproces doormaakt (ik vraag God om diepgaand met haar om te gaan, ik weet dat hij het doet en dat hij zijn werk zal doen erin, maar dit is een andere TA) kom hierop terug, sinds ik hier aankwam heb ik vanuit mijn ooghoek alle mensen gezien die de plaats binnenkomen en verlaten, (de kamer was echt vol) even ademde ik gewoon in en mezelf mentaal overgeplaatst naar mijn gebedsruimte en ik zei tegen hem: Geliefden, ik vraag jullie om mij te allen tijde te dekken als ik door zo’n moeilijke situatie ga waarin ik naar de rechtbank moet, wat de rechtszaak ook mag zijn, en als dat zo is, dek mij dan. te allen tijde.

Opeens hoorde ik dat ze een vrouw naar een andere rechtbank begeleidden heel ver van waar we waren, er viel een stilte en ik hoorde duidelijk de reden van haar bezoek: ze was daar met een kind van niet ouder dan 8 jaar oud, toen de gerechtsdeurwaarders haar ernaar vroegen waar ze waren. Haar ouders gaven met bordjes aan (zodat het kind het niet zou horen) dat de moeder van het kind was overleden en dat de vader er was! Ze was zijn grootmoeder van moederskant en om het kind te laten voltooien, moest ze alle juridische procedures doorlopen die dit met zich meebrengt; Dit, geliefden, raakte mij in het diepst van mijn hart, het deed mij denken aan mijn jeugd waarin ik zoveel moeilijke momenten moest doormaken, de stilte in de kamer werd steeds groter, alleen Hij (mijn Geliefde) en ik waren daar! Ik zal niet ontkennen dat het zien van dat schilderij me echt schokte, mijn ogen vulden zich met tranen, ik voelde me zo kwetsbaar, ik voelde dat ik dat 8-jarige kind was met een verdwaalde blik zonder iets te begrijpen van wat er gebeurde, ik kon voelen het verdriet van die moeder die een dochter had verloren en die nu alleen was en probeerde de toekomst van haar kleinzoon op te lossen, en dit allemaal samen!

Even hoorde ik een stem die tegen me zei: maar ik heb je nooit alleen gelaten! 😭 zelfs nu kan ik mijn tranen niet bedwingen en ik begreep dat dat kind dat ook niet was, God is een geweldige vader , hij is perfect in elk detail en hij zorgt met zoveel liefde voor ons en geloof me, dat is hij echt heel liefdevol herinnerde hij me eraan dat ik nooit enige macht nodig had omdat Hij mijn verdediger was. Ik kon zelfs mijn hele land doorkruisen met een reisvergunning die ze zonder enige tegenslag wisten te verkrijgen, aangezien mijn families van het ene eind naar het andere leefden, en ik was nooit alleen. Hij stond aan mijn zijde als de grote en dappere krijger, dat wil zeggen: mijn vader, mijn vriend, mijn kostwinner! Ik zorg voor mezelf op elke reis en waar ik ook ga! Ja, ik ben een vreemdeling geweest, zonder een vast huis (elke keer als ik me op mijn gemak voel, moet ik vertrekken). Ik heb nooit een eigen plek gehad, maar het heeft je liefde en zorg nooit ontbroken! De tijd van mijn moeder was erg kort in mijn leven, alleen hij kent de redenen, maar hij zegende me met nog 3 moeders, met een grote familie die, hoewel niet hetzelfde bloed door onze aderen stroomt, me verwelkomde en me de zuiverste en meest zuivere gaf. meest oprechte liefde, en ik heb me nooit afgewezen of buitengesloten gevoeld, ik was weer een van dat mooie en warme huis. Op dat moment kon ik begrijpen hoe geliefd en gezegend ik ben geweest en ik kon begrijpen dat die kleine ook de beste Vader aan zijn zijde had. Plotseling onderbrak een stem ons gesprek, we moesten gaan! Ik glimlachte alleen maar en in mijn hart zei ik: Dank je wel!

Geliefden, ik wil jullie vragen om even de tijd te nemen om voor dat kleintje en alle kinderen van de wereld te bidden, zodat God hen met zijn beschermende hand zal vasthouden en hen altijd op hun pad zal leiden. Zorg voor hen Heer van de vijand, geef hem de troost en kracht om verder te gaan en heb de zekerheid dat als hij jou heeft, hij altijd veilig zal zijn. Amen en amen!

🌈 “De Heer beschermt de vreemdeling en steunt de wees en de weduwe, maar frustreert de plannen van de goddelozen.” Psalm 146:9

~ Aminta Matthews MTA đŸ‡ȘđŸ‡žđŸ‡»đŸ‡Ș💖

2 opmerkingen over “Voor altijd De beste Vader voor iedereen”

  1. Wat mooi dat je deze lof deelt van Aminta! Ik ben dankbaar dat ze op zo’n bijzonder manier heeft ervaren dat Hij altijd bij haar is geweest en haar met Zijn Liefde gedragen heeft.
    Het is ook mijn wens dat al de kinderen, vooral de kinderen die pijn ervaren van hun aardse vader, de Hemelse Vader leren kennen. Ik vertrouw er ook op dat Hij ook mijn kinderen zal dragen en voor hun een Vader wil zijn.

  2. Dank u voor deze mooie lof. Na de scheiding vond ik het echt zo erg voor mijn kinderen dat ik hun aardse vader niet altijd bij zich had. Maar mijn geliefde Heer herinnerde me eraan dat Hij hun hemelse Vader is en dat Hij altijd bij hen is, zelfs meer dan hun aardse vader, omdat Hij 24/7 bij hen is. Hij zal hen nooit verlaten of verlaten. Het is bevrijdend om te weten dat onze kinderen veilig zijn in de handen van hun hemelse Vader en beste vriend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *