Zoals een kind Geloven in gebed

‘Hoe vriendelijk is de HEER! Wat is hij goed! Zo barmhartig, deze God van ons! 6 De HEER beschermt degenen die geloven als een kind; Ik werd geconfronteerd met de dood en hij heeft mij gered. Moge mijn ziel weer rusten, want de Heer is goed voor mij geweest.’ Psalmen 116:5-7

Lieve mensen, vandaag wil ik een zegen en een prachtige lering met jullie delen die mijn Geliefde mij via mijn dochter heeft gegeven. Hij laat mij opnieuw de liefde en zorg zien die hij voor mij heeft, niet alleen op het gebied van mijn gezondheid, maar vooral op het gebied van mijn gezondheid zorg voor mijn wandel in Hem, omdat Hij mij via mijn dochter een “klap op de pols” gaf om rekening te houden met wat Hij mij gedurende deze tijd heeft geleerd.
Ik schrijf deze getuigenis enkele dagen na wat er is gebeurd, omdat ik begrijp dat mijn Geliefde mij voor het eerst heeft begeleid bij het bestuderen van de les die voor deze week gepland staat in de Restoration Fellowship Les 11 “Shake Yourself ” zodat ik in mijn dochter de kracht van het gebed kan zien en meer. allemaal van geloof.

Een paar dagen geleden kreeg ik een aandoening aan de luchtwegen, eerst begon ik met pijn in mijn keel, een jeukend en droog gevoel in dat gebied; Toen ik twee dagen later plotseling wakker werd zonder stem, was het de eerste keer dat ik me herinner dat zoiets mij overkwam, ik probeerde letterlijk te praten, maar er kwam geen stem uit, eerlijk gezegd was ik niet bang, maar het bezorgde mij eerder een zekere mate van plezier om zoiets mee te maken. Toen ik mijn dochter ophaalde om zich klaar te maken voor school, moest ik haar verplaatsen en al mijn instructies opschrijven, zodat ze kon begrijpen wat ze moest doen, en hoewel ik het enigszins grappig vond, werd mijn dochter erg ongerust. 8 jaar oud en ze kon niet anders dan een klein gebedje zeggen voordat ze vertrok, omdat we te laat kwamen.

Toen ik toen alleen thuis was, hervatte ik mijn tijd met de Heer, en hoewel ik erg licht was door mijn stemverlies, liet ik het gewoon in de handen van mijn Geliefde en ging verder met mijn dag.

Toen verscheen mijn stem ongeveer 4 uur na het opstaan, wat van het ene op het andere moment was, ik glimlachte alleen maar, bedankte en ging verder met mijn activiteiten. Toen mijn dochter uit school kwam, was het eerste wat ik deed haar begroeten met een knuffel en haar laten zien dat ze nu kon praten.
Ze was erg blij en ze vertelde me: ik vertel je dat ik op school heb gebeden zodat de Heer je je stem terug zou geven en je zou genezen. Ik vroeg hem hoe hij het deed en hij vertelde me dat, tijdens fysieke activiteit, hij keek even en knielde in een hoek en bad daar voor mijn genezing, daarna keerde hij terug naar de klas omdat hij wist dat hij mij had genezen, dus hij maakte zich geen zorgen meer. Het grappige is dat als ik naar zijn schema kijk, ik zie dat het uur fysieke activiteit de gemiddelde tijd was waarop mijn stem terugkeerde.
Het gaf mij een grote tederheid om haar zo te horen spreken, om te zien hoe het voorbeeld onze kinderen beĂŻnvloedt en zaait, maar bovenal liet mijn Geliefde mij zien hoe waardevol het is om te geloven met de onschuld van een kind: “Jezus zei: “Laat de kinderen komen naar mijn; Houd ze niet tegen, want het koninkrijk der hemelen behoort toe aan degenen die op hen lijken. 15 Nadat hij hen de handen had opgelegd, vertrok hij daar.’ MatteĂŒs 19:13-15
Ik dank mijn Geliefde voor deze les, voor het belang van het bewaken van ons hart in geloof, van het aanmoedigen van mij om mijn ogen op Hem gericht te houden, en het afschudden van elke hindernis of twijfel die mij een ongemakkelijk gevoel wil geven; maar bovenal laat Hij mij zien hoe Hij het hart van mijn dochter beetje bij beetje en vanaf jonge leeftijd verovert.

‘Niets brengt mij meer vreugde dan te horen dat mijn kinderen in de waarheid leven.’ 3 Johannes 1:4

~ Perla Isaias MTI đŸ‡Ș🇾 đŸ‡Ș🇹💖

2 opmerkingen over “Zoals een kind Geloven in gebed”

  1. Bedankt voor het delen van deze lof van Perla. Het is verbazingwekkend om te zien hoe kinderen zoveel vertrouwen hebben in hun hemelse Vader! Ze wist gewoon dat Hij haar moeder zou genezen en voor haar zou zorgen als ze het Hem zou vragen.

  2. Het is zo mooi om in deze lof te lezen dat je dochter op Hem vertrouwt en weet dat ze alles aan Hem mag vragen. Het ontroert mijn hart om te lezen dat onze Hemelse Man gebeden van kinderen verhoord. Hoe bemoedigend is dat voor ons als moeders.

    Psalm 8:3 (HSV)
    Uit de mond van kleine kinderen en zuigelingen hebt U een sterk fundament gelegd, omwille van Uw tegenstanders, om de vijand en wraakzuchtige te laten ophouden.
    https://www.bible.com/search/bible?query=Psalm%208%3A3

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *