💖🙌 Dankbaarheid Zaterdag 🙌💖

Dierbare, liefste bruid, ik wil je aanmoedigen om hier elke zaterdag te komen en drie dingen te delen waar je dankbaar voor bent, gerelateerd aan de afgelopen week. Dit is hoe we er een gewoonte van maken om dankbaar te zijn, wat natuurlijk levens veranderend is en hoe we onze dierbare lieve Heer eren, die alle glorie verdient.

Wees ook altijd blij. Bid onophoudelijk. Wat er ook gebeurt, dank altijd God, want Hij wil dat u als christenen zo leeft. 1T16-18

Wie Mij eert, brengt het ware offer. Aan wie die weg gaat zal Ik laten zien wat mijn heil inhoudt.’ Wie lof offert, eert Mij, en baant de weg, dat Ik hem Gods heil doe zien. P50:23

Volhardt in het gebed, weest daarbij waakzaam en dankt. Dank God. K4:2 

En laat de vrede van Christus in jullie hart regeren. Want dáárvoor zijn jullie geroepen, als leden van één lichaam. Wees ook dankbaar. K3:15

Lees ook: Dankbaarheid Therapie

 

 

 

Bedankt

Start met het geestelijk voeden van je ziel.

 

 LEES een serie van Psalmen en Spreuken - wat je zal helpen ze ELKE maand te lezen!

 

youversion

Lees door de Bijbel heen:

 

Morning Devotional cropped

Lees de dagelijkse Toe Wijdingen:

5 opmerkingen over “💖🙌 Dankbaarheid Zaterdag 🙌💖”

  1. Ik ben dankbaar voor het nieuwe levensjaar dat mijn dochter heeft gekregen. Ik ben dankbaar voor het extra levensjaar dat mijn oudste zoon heeft gegeven. Ik kan niet bij hem zijn, maar deze pijn zal voor mijn bestwil zijn. Ik ben dankbaar voor het Woord van mijn hemelse Geliefde 💞 dat mijn gedachten vernieuwt. Ik ben dankbaar voor de goede zorgen die ik deze week weer heb mogen ontvangen. Ik ben dankbaar voor de komende vakantieweek in een luxe resort. Ik ben dankbaar dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. Ik ben dankbaar dat ik altijd door Hem geliefd ben Ik ben dankbaar voor de geweldige tijd die ik dit weekend met Hem zal hebben 🤩

  2. Ik ben dankbaar dat ik afgelopen week zoveel tijd had om dicht bij Hem te zijn. Ik ben dankbaar dat ik zoveel leuke dingen met de kinderen heb kunnen doen. Ik ben dankbaar dat Hij mij dagelijks nieuwe dingen leert. Ik verlang ernaar om in alles Zijn wil te doen. Ik ben dankbaar dat Hij zoveel van mijn houdt en Zijn liefde veel groter is dan ik ooit had kunnen denken.
    Ik ben dankbaar dat we aangekomen ben op ons vakantie adres in Duitsland, we mogen genieten van de mooie omgeving en de twee fijne christelijke gezinnen waar we het huis mee delen.

  3. Ik ben dankbaar voor alle voorzieningen, liefde en barmhartigheid van mijn geliefde Heer in mijn leven.
    Ik ben dankbaar dat mijn geliefde Heer mij van mijn verleden heeft bevrijd.
    Ik ben dankbaar dat de Heer de hele tijd bij mij is en dat Hij voorspoedige plannen voor mij heeft.
    Ik ben dankbaar dat mijn toekomst in de handen van de Heer ligt en dat ik me daar helemaal geen zorgen meer over hoef te maken.
    Ik ben dankbaar voor elke dierbare vrouw die de Heer naar UIteindelikhoop.com leidt en voor wat onze dierbare, geliefde Heer in hun leven doet.
    Ik ben zo dankbaar voor wat de Heer mij door RMI leert en dat Hij mijn leven zo compleet heeft veranderd.
    Ik ben dankbaar dat mijn zoon zich vandaag verlooft met zo’n braaf meisje.
    Ik ben dankbaar voor mijn beide zonen en dat ze zulke goede manieren hebben en dat hun hemelse Vader hun toekomst in zijn handen heeft.

  4. Vanoggend het my Geliefde vir my die vers gegee:

    ‘En gij, mijn zoon Salomo, ken den God uws vaders, en dien Hem met een volkomen hart en met een willige ziel; want de HEERE doorzoekt alle harten, en Hij verstaat al het gedichtsel der gedachten; indien gij Hem zoekt, Hij zal van u gevonden worden; maar indien gij Hem verlaat, Hij zal u tot in eeuwigheid verstoten. ‘

    Het Eerste Boek der Kronieken 28:9
    https://www.bible.com/bible/165/1CH.28.9

    Ek is dankbaar dat Hy my hart ken en verstaan.
    Ek is dankbaar dat Hy nie ver verwyderd is van ons nie, Hy is nie ‘n afwesige God nie. As ons Hom soek, sal ons Hom vind.

    1. Lieve Adina, bedankt voor het delen van de bijbel vers. Deze week heb ik het boek Kronieken gelezen, volgens het bijbel lees plan dat ik vol. Zeer bemoedigende verzen heb ik gekregen. Gelukkig ben ik dat ik hem gevonden ben en nog dieper in relatie met Hem ga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *