Zijn liefde

Gisterenmorgen had in zo'n fijne tijd met mijn Hemelse Man. Hij was dicht bij mij en voelde me zo gelukkig met Hem. Hij vertelde mij met zijn zachte stem hoeveel Hij van mijn houd. Ik was aan het luisteren naar een liefdesliedje en ik voelde de Zijn Liefde voor Mij. Hij bracht deze tekst in mij hart.

Jeremia 31:3 
Van verre tijden af is de HEERE aan mij verschenen: Met eeuwige liefde heb Ik u liefgehad, daarom heb Ik u getrokken met goedertierenheid.

Ik had me een paar jaar geleden nooit kunnen bedenken dat Gods liefde voor mij zo groot is. Ik ben met het geloof opgegroeid, maar de focus lag vooral op religieuze regels. Toen ik door een pijnlijke scheiding ging heeft Hij mijn geroep om hulp gehoord en mij bij deze bediening gebracht. Daar heb ik veel nieuwe dingen geleerd. Het is nu zoveel beter. Hij is mijn eerste liefde!! Hij vraagt niet van mij dat ik heel religieus ben, maar Hij wil mijn hart.

Lieve bruiden, Zijn liefde voor ons zal nooit ophouden, niets kan ons van Zijn liefde scheiden. Ik wil je aanmoedigen om in Zijn liefde te blijven. Hou steeds dit vers uit Jeremia in je gedachten. Wat er ook gebeurd, welke fout je ook maakt, Zijn liefde zal nooit ophouden.
Ik wens jullie een mooie en fijne dag en blijf in zijn liefde, wat er ook gebeurd!

Romeinen 8:38-39
Want ik ben ervan overtuigd dat noch dood, noch leven, noch engelen, noch overheden, noch krachten, noch tegenwoordige, noch toekomstige dingen, noch hoogte, noch diepte, noch enig ander schepsel ons zal kunnen scheiden van de liefde van God in Christus Jezus, onze Heere.

1 dacht op “Zijn liefde”

  1. Ja Hanna, ik ben ook opgegroeid met het zien van God als deze Vader die slechte kinderen straft.

    Ik heb nooit echt een voorbeeld van mijn eigen vader gehad, dus ik kende Zijn liefde pas toen ik Hem vond na mijn huwelijkscrisis.

    Het gevoel dat ik kreeg toen ik op mijn knieën viel en Hem vroeg of Hij echt was om het mij te laten zien, is iets dat ik aan niemand anders kan beschrijven.

    En toen leidde Hij mij naar deze bediening en ik zag dat er zelfs meer liefde was dan ik me ooit had kunnen voorstellen, het was geweldig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *