Vergeving bracht mijn genezingsproces verder

Toen ik de les HHM C2 “It’s All My Fault” ✹las, leerde ik het volgende:

  • Vergeving helpt het genezingsproces in mijn eigen hart op gang te brengen.
  • Harde liefde werkt niet en harde liefde is van de wereld en niet van de Heer.
  • Soms is het lonender om ergens de schuld voor te nemen dan we denken.

Het doet me denken aan vorig jaar, toen ik bij het KMI kwam en ik leerde dat ik iedereen moest vergeven. En ja, ik vergaf maar die avond vergaf ik iedereen opnieuw en vroeg de Heer om mij te helpen. En het bracht mijn genezingsproces verder. En ja, ik moet elke keer vergeven als het in mijn gedachten opkomt en de Heer vragen of het Zijn wil is dat de slechte dingen niet langer in mijn geest zullen komen, zodat ze geen plaats meer in mijn geest of hart kunnen vinden.

Beloften.

Want door genade zijt gij behouden, door het geloof, en dat niet uit uzelf: het is een gave van God;‭‭E2:8

En Hij heeft tot mij gezegd: Mijn genade is u genoeg, want de kracht openbaart zich eerst ten volle in zwakheid. Zeer gaarne zal ik dus in zwakheden nog meer roemen, opdat de kracht van Christus over mij kome.2K12:9

1 dacht op “Vergeving bracht mijn genezingsproces verder”

  1. Bedankt dat je dit met ons deelt, lieve Kristy. Vergeving heeft zeker ook mijn genezingsproces geholpen. Ik begrijp nu na al die jaren waarom het zo lang duurde om te genezen, omdat ik met zoveel bitterheid liep, maar ja, de genade van mijn dierbare, geliefde Heer was genoeg voor mij en Hij gaf mij niet op en hielp mij te vergeven en toen het komt in mijn gedachten dat Hij degene is die mij eraan herinnert dat ik vergeven heb en dat ik het niet moet blijven aaien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *