Dit Jaar door Jouw Hemelse Geliefde Gezegend worden

 

 

https://encouragingwomen.org/htbb-get-ready-for-2024/

 

 

Lieve bruidenđŸŒč,

 

Het nieuwe jaar is begonnen en zoals beloofd willen we jullie niet onthouden hetgeen wat jullie leven compleet zal veranderen. Wanneer je ooit gedacht hebt dat je nooit echt gelukkig zou kunnen zijn in je huwelijk relatie of relaties met anderen dan wil ik je kennis laten maken met de beste MAN die zoveel van jou houd dat je het niet in je zal kunnen houden, de blijdschap die je zal ervaren.

 

Elke week zal je een les van ons ontvangen van een boek die mijn leven en van vele andere bruiden die jou zijn voor gegaan hebben veranderd. Ik zou je willen aanmoedigen om het te lezen zodat je het Overvloedige Leven dat onze Hemelse Man ons beloofd heeft te gaan leven.

 

Wanneer je de les heb gelezen, je hart hebt uitgestort aan jouw Geliefde. Kom dan terug om te vertellen van de geweldige dingen die Hij jouw vertelt heeft of voor je gedaan heeft. Want door het Woord van hun getuigenis hebben zij Overwonnen.

 

Veel liefs

 

1 dacht op “Dit Jaar door Jouw Hemelse Geliefde Gezegend worden”

  1. Bedankt voor het delen Kristine! Het vinden van uw hemelse Echtgenoot is het beste wat u kan overkomen, ongeacht uw huidige burgerlijke staat; alleenstaand, verloofd, getrouwd, gescheiden of gescheiden, we hebben allemaal Ware, Onvoorwaardelijke Liefde in ons leven nodig om ware vreugde en vrede te ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *