Partner 💖 Beloften Voor 2024

Dit jaar, met zoveel gebeurtenissen en zoveel veranderingen in het HHI, heeft HLM "Hij Leid Mij" om te WACHTEN en officieel 7 oktober vastgesteld als de dag waarop we de partnerbelofte van het komende jaar posten, ook om mijn moeder, Grace McGovern, te eren, die vertrok om 23 jaar geleden bij de Heer te zijn.

Het was mijn moeder die de hoofdstukken van Een Wijze Vrouw proef las (voordat ik wist dat het hoofdstukken waren) nadat ze mij haar elektrische typemachine had geleend. Ze omcirkelde zoveel dingen met haar rode inkt en leerde me wat elk symbool betekende (ik heb wel een privéschoolopleiding gevolgd, maar je kunt niet veel leren als je bureau in de gang staat haha, zoals je misschien hebt gelezen in Een Wijze Vrouw 4 Zijn prinses -kinderboeken).

Ik was een vreselijke typiste, maar omdat Hij mijn hart en mijn aandacht had, en ik de liefde had van een geweldige moeder, ben ik nu in staat om jou te bemoederen en de grootmoeder, Mimi, voor je kinderen te zijn. Dus met de toewijding hier is een van de meest bijzondere en verbazingwekkende beloften waarvan ik hoop en die je aanmoedigt om ter harte te nemen en regelmatig te lezen, waarbij je je man vraagt ​​hoe deze belofte speciaal voor jou is.

Nieuwjaarsbelofte 2024

"Als je het kostbare  uit het waardeloze haalt  , zul je Mijn woordvoerder worden."

2024 PFW-uittreksel “KOSTBAAR van waardeloos” J1519

Zorg ervoor dat u de link naar de Partnerbelofte opent , die u ook kunt vinden in de menubalk net onder ' Word een 💖 PARTNER ', en neem even de tijd om uw geliefde echtgenoot te vragen of dit iets is waarvan Hij wil dat u er naar kijkt. Wij willen je graag hebben!

Zoals altijd voel ik mij vereerd om  samen te werken met ieder van jullie die HHI's Partners zijn “voor een tijd als deze” “om veel mensen in leven te houden” en maak van deze gelegenheid gebruik om U persoonlijk te BEDANKEN voor het liefdevol vertrouwen in ons en het investeren van jouw tienden en giften. Ieder van jullie vormt het Lichaam – terwijl we doorgaan met het bereiken van meer vrouwen (en mannen) over de hele wereld.

“Ik dank God voor elke  herinnering aan jou .â€Â â™„â€żâ™„

VEEL VEEL LIEFDE voor ieder van jullie!

~  Erin

“Mijn Geliefde is van mij, en ik ben van Hem”... “Want ik ben smoorverliefd.”  Hooglied 5:8,  2:16 

PS lieve bruiden,

Aan ieder van jullie die deze blog lees en partner is weet dat het nu 8 okt is. Ik heb gekozen om onze nieuwe Belofte voor 2024 te plaatsen op 8 oktober wat ons de zegening zal geven van "een nieuw begin". De nummer 8 betekent Bijbels een nieuw begin. Ik zou je willen aanmoedigen en bemoedigen om jouw Hemelse Man te te laten zien de nieuwe dingen die Hij voor jouw heeft. Om je vervolgens daar aan vast te houden.

Veel liefs đŸŒč

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief đŸ“„.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *