Rotsvast en Goed voor Nu Wijze Les 3

Hij Leidt Mij

Lieve bruiden 🌹,

Rust, structuur en regelmaat is iets wat wij als mensen al vanaf onze jeugd leren. Kinderen, vanaf dat zij baby zijn zijn enorm gebaat bij dit ritme. Slapen, eten, spelen en deze planning en structuur zet zich door in ons leven. We worden geleerd om een planning te maken en daartussen de plezier en rust momenten in te plannen.

Ik heb geprobeerd voor velen jaren om een planning te maken aan het begin van de dag. Mij te houden aan die planning. Echter werd het in de jaren steeds moeilijker voor mij om mij aan een planning te houden. Behalve dat ik niet altijd goed wist wat ik al eerst moest doen, benauwde mij de gedachten om weer dezelfde volgorde van werkzaamheden af te werken.

Toen ik deze les had gelezen viel er een last van mijn schouders. In plaats van wanhopig vast te houden aan een door mij zelf gemaakte planning. Ik nu vanaf het begin van mijn dag mijn dag door Hem kon laten leiden. Met zijn Woord als wijsheid voor de dag. En voor de nacht. Door mij te focussen op zijn Beloftes merk ik dat ik het ene na het andere de dingen gedaan krijg. Wat mij de zegening van rust en vrede heeft gegeven. En als er iets is wat ik had moeten doen maar niet gedaan heb ben ik niet meer angstig voor de eventuele gevolgen. Voor alles is er immers een tijd…………..

Je door Hem laten leiden terwijl Hij jouw hand vast houdt is het fijnste wat ervoor je is, dus pak Zijn hand 💞

Lees de les lieve bruiden en deel jouw ervaring door een lof prijs in te sturen of reageer hieronder de blog.

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *