😍Ongelooflijk, bemoedigend vol van Zijn Liefde😍

Lieve Bruiden,

terwijl ik aan het schrijven ben, luister ik naar de audio van de Bijeenkomst van afgelopen zondag. Ik kon helaas niet aanwezig zijn maar ben enorm dankbaar dat mijn Hemelse Geliefde ervoor zorgt dat wij bruiden alsnog de lof prijs van de aanwezige bruiden kan horen.

De aantal van bruiden die aanwezig zijn is aan het vermeerderen. Ik heb reeds eerder gedeeld dat ik steeds weer bemoedigd word door het luisteren naar de geweldige dingen die onze Heer doet in de levens van de andere bruiden. Herstel van huwelijken, genezing van harten en zielen, herstel van relaties tussen ouders en kinderen. Allemaal geweldige dingen.

Dus wederom de vragen die ik had heeft Hij beantwoord door de lof prijs van de andere bruiden. Mijn hart is vol van vreugde en kracht, na het luisteren van deze groep vrouwen.

De principes die wij hier leren bij HHI zijn krachtige en liefdevolle principes die je leven weer gelukkig zullen maken. Het uitdragen van de principes die staan in het boek “Een Wijze Vrouw” https://encouragingbookstore.com/languages/netherlands/ zijn de principes gegeven door onze Heer zelf. De reis die je met Hem zal maken is er een van genezing en (terug) vinden van de intieme relatie met Hem.

Door het woord van onze getuigenissen hebben wij hem overwonnen…..

Hoe belangrijk is het om te delen met andere ter bemoediging de geweldige dingen die de Heer met en in jouw leven doet. Kom lieve bruiden, doe mee met de bijeenkomsten of deel je getuigenis door een lofprijzing in te sturen https://eeuwigdurendeliefde-nl.com/. Ik kijk ernaar uit 🥰

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *