Dagelijkse Toewijding “Mijn Geliefde”

Geloof staat tegenover Gevoel en het doen van velen dingen die eigenlijk helemaal niet hoeven. Als we naar onze gevoelens zouden luisteren en zouden blijven kijken naar wat we zien dan zouden we onze hoop verliezen voor vele situaties die we toch anders zouden willen hebben. Blijven geloven is niet makkelijk als je dat probeert uit eigen kracht. En als je je daarnaast ook nog zorgen blijft maken kan de moed je heel snel in de schoenen zakken.

Er zijn velen momenten geweest in mijn leven die veel makkelijker hadden kunnen zijn geweest als ik mijn geloof had gevestigd op Hem en niet in mijzelf. Of als ik mijn focus had gedraaid naar Hem in plaats van te blijven kijken naar wat ik zag. Of als ik niet bijna dagelijks had geprobeerd door goede daden de beproevingen te doorstaan maar gewoon de situatie aan Hem over te geven om vervolgens verder te kunnen gaan met mijn dag in blijdschap. Ik ben daarom ook heel blij voor de dag dat Hij deze principe “GELOVEN” in mijn hart duidelijk maakte.

Op dit moment is er weer zo een situatie met betrekking tot mijn oudste zoon waar ik alleen maar vast kan blijven houden aan Zijn Woord en aan mijn geloof in God. Dit keer zal ik met Zijn liefde dat ook kunnen gaan doen. Voor Hem is niks onmogelijk. Ik hoef mij geen zorgen te maken. Hij heeft controle over alles. Het heeft mijn leven een stuk makkelijker gemaakt en vredevoller nu dat ik echt weet dat ik alles waar ik mee zit aan Hem mag geven. Hele dagen denken over iets om vervolgens aan het eind van de dag zeer vermoeiend naar bed te gaan is voorbij. Want elke keer als de vijand mij toch probeert te roven van mijn vrede kan ik hem antwoorden dat mijn Heer mij heeft gezegd, HEB GELOOF IN GOD.

Ik zou je willen bemoedigen om ook je geloof te blijven stellen in Hem die voor jouw je vaste steunpilaar wilt zijn. Dan kijk ik uit naar de wonderbare dingen die in jouw leven zullen gebeuren, waarvoor je Hem alleen de lof kan geven. https://eeuwigdurendeliefde-nl.com/pr/

7 juni

En Jezus antwoordde en zeide tot hen: Hebt geloof in God. Marcus 11:22

Geliefden, waar is jouw geloof? Zit het in wat je ziet? Ligt het in jouw trouw om de principes voor herstel zorgvuldig te volgen? Is het door deel uit te maken van of in de buurt te zijn van degenen die ook op zoek zijn naar herstel voor hun leven? Is het in een “woord” dat tot jou werd gesproken? Of vertrouw je op God?

Hoe eenvoudig is het: “Heb geloof in God.”

Het concept ligt bijna buiten ons bereik. We voelen dat er meer moet zijn. Maar daar is het. “Heb vertrouwen in God.”

Geliefden, dit is onze wortel. Dit is onze hoeksteen. Dit is ons fundament, ons geloof in God.

Haast u deze morgen niet zonder er eerst zeker van te zijn dat het fundament van uw geloof jouw geloof in God is. Spreek tot Hem vanuit je hart en vestig dit in je geest en hart. Heb vertrouwen in God.

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *