💗 MOEDERDAG 💗

Kinderen zijn een geschenk van de Heer.

Hij geeft ze als beloning.P1273

Vandaag is het moederdag. Op deze dag worden we als bruiden extra in het zonnetje gezet en verwend door de beloningen van onze moederschoot. Je Hemelse Man heeft je zoveel lief en gezegend met 1 of meerdere kinderen. Met net zoveel dat Hij wist dat je aankon. Ook al is het soms zwaar om je kinderen op te voeden. Weet dat je niet alleen bent om dit te doen. Wanneer je in de moeilijke momenten Hem zal roepen is Hij getrouw om jouw te helpen.

Onze kinderen zijn gegeven aan zowel vader en moeder echter hebben wij bruiden de taak gekregen om de kinderen die we hebben gekregen op te voeden in zijn vreze. Hun te onderwijzen bij dag en nacht over onze lieve Heer. Zodat als ze later groot zijn terug kunnen vallen op wat hun geleerd is. In het boek de “Wijze Vrouw” is er in hoofdstuk 15 een speciale hoofdstuk “Jouw Moeders Leringen” over hoe het beste onze kinderen kunnen opvoeden. Het is mij tot zegen geweest en ik weet dat dit ook voor jou veel zal betekenen.

Sinds enkele weken mag ik regelmatig genieten van de aanwezigheid van alle vier mijn kinderen. We kunnen weer met elkaar lachen, grapjes uithalen en nieuwe herinneringen maken. Dit had ik nooit kunnen dromen maar vanwege het lezen van het boek Een Wijze Vrouw heb ik vanochtend een heerlijk ontbijt gekregen met leuke kadootjes. De kinderen en ik hebben ervan genoten en nu dat ik even alleen ben met mijn Hemelse Geliefde voel ik de dankbaarheid door mijn lichaam stromen. Zijn liefde❤is geweldig.

Ik hoor graag wat dit hoofdstuk heeft betekent voor jouw wanneer je een lofpijzing stuurt of via een opmerking onder dit bericht.

Een fijne dag en veel liefs 💞

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *