Ben je Klaar!!!! 😍

Lieve bruiden,

Na reeds een tijd wakker te zijn wist ik dat ik niet meer in slaap zou vallen. Sinds kort is mijn dagelijks gebed “Uw Wil Geschieden” Hij is immers de persoon die mij leid en daar ben ik zo blij om. Er is niks anders dat mij zo de rust kan geven dan te weten dat wat ik ook zal doen nadat ik mijn vertrouwen in Hem hebt gelegd voor die dag, goed is. Ik hoef niet meer bang te zijn dat ik een fout zou kunnen maken want Hij zal dat weer ten goede gebruiken. Oh wat is zijn liefde toch geweldig💞.

Dus nadat ik besloten had dat het tijd was om de dag te beginnen voelde ik mij geleid om onderstaande toewijding te lezen. Ik hou ervan zo de dag te beginnen. De Dagelijkse toewijdingen uit het Boek “Mijn Geliefde” hebben altijd weer een mogelijkheid om over een vraag na te denken of te mediteren over welke bemoediging Hij ons geeft voor de situatie waarin jij of ik zouden zijn. Heden ochtend was het voor mij de vraag “Ben je Klaar”. Aankomende week staat er een afspraak gepland voor een nieuwe diagnose voor een van mijn kinderen in het ziekenhuis. Deze afspraak zal ik samen met mijn ex man bezoeken. Voor mij een moment om mijn vertrouwen in mijn Geliefde te leggen. En Hem het gesprek te laten leiden. Mijn mond houden is soms nog steeds een uitdaging. De vorige diagnose is vermoedelijk niet correct omdat de artsen niet wisten wat er in mijn huwelijk plaatsvond, wat effect heeft op een kind. Er zullen vast onderwerpen besproken worden die pijnlijk zijn. Meer dan ooit ben ik daarom blij met de liefde en steun van mijn Geliefde die mij nimmer zal verlaten. En mij de zekerheid geeft dat Hij mijn kracht is. En reeds vergeven heeft voor elke fout die ik gemaakt hebt, wat schade gebracht heeft aan mijn kind. Ik heb de rust en vrede gekregen, door geen behoefte meer te hebben om mijzelf te verdedigen of moeite te hebben om te praten over mijn fouten. Wat er ook zal gebeuren, ook dat heeft Hij mij reeds vergeven. En Zijn liefde zal er altijd zijn. Wat een bevrijding 🥳.

Ik zou je daarom erg graag willen bemoedigen om ook dagelijks de “Mijn Geliefde” te lezen. Samen met de Psalmen en Spreuken. Ze zullen je zeker de liefde en kracht laten voelen van onze Hemelse Geliefde, wanneer je voor een moment staat dat je geloof getest zal worden.

https://encouragingwomen.org/devotional/my-beloved/

https://encouragingwomen.org/devotional/my-beloved/may/

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “Ben je Klaar!!!! 😍”

  1. Lieve Kristine,
    Wat fijn om te lezen dat je zo bemoedigd wordt door dagelijks toewijdingen te lezen uit het dagboek ‘Mijn geliefde’
    De bemoediging kwam voor jou precies op het juiste moment, waardoor je de liefde en steun van je Geliefde ervaart. Ik ben zo blij en dankbaar voor je!
    Ik ervaar ook vaak dat de dagelijkse bemoedigingen precies aansluiten bij mijn gevoel of omstandigheid, zodat ik door Hem weer aangemoedigd wordt om alleen op Mijn Hemelse Echtgenoot te vertrouwen. Hij heeft ons lief met heel zijn hart en zal inderdaad altijd bij ons zijn

  2. Hallo Hanna, dank je wel voor je bemoedigende woorden. Het is tijdens onze beproevingen niet altijd makkelijk om je te blijven focussen op Hem die ons inderdaad zo lief heeft.
    De afspraak die ik heb bezocht is heel goed verlopen. Dat zal ik delen in een ander lofprijs.
    Ik hoor graag welke geweldige dingen Hij voor jouw heeft gedaan of doet.

    Veel liefs Kristine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *