Hij Leidt Mij💞

Lieve bruiden,

het is 6 dagen later en ik ben enorm dankbaar voor hoe mijn HM mij geeft wat ik nodig heb. Na een lange tijd was ik weer aanwezig bij een Samenzijn Bijeenkomst die online gehouden worden. Eens in de twee weken wordt onder leiding van onze lieve bruid Adina uit Zuid Afrika deze bijeenkomst gehouden. Afgelopen zondag 7 mei kon ik weer bemoedigd worden en zelf bemoedigen door en voor degene die aanwezig waren. Het was een geweldig weerzien en we hebben een gezegende tijd gehad. Het delen van de geweldige dingen die onze HM voor en met ons doet is geweldig. Ik raak er echt overmatig blij van. Het is zeker waar dat we onze eigen bijeenkomsten zoals de Bijbel zegt niet moeten verzuimen. En wat is er dan mooiers om aangesloten te zijn bij een groep vrouwen die net zoals jij een soortgelijke situatie hebben meegemaakt in hun leven, huwelijk of na een echtscheiding. Om elkaar dan te bemoedigen.


Naast dat we de geweldige dingen met elkaar mogen delen hebben we het ook nog met elkaar over de les die we vooraf van de bijeenkomst mogen lezen. De les was dit keer “Hij Leidt Mij”. Dit is hoofdstuk drie van de Levens Lessen cursus die hier bij de ministrie word aangeboden. Aan het eind van de les geeft de schrijfster een bemoediging mee om de aankomende week, toe te passen om stil te staan bij alles wat je wilt doen om Hem je te laten leiden en in de ochtend en avond de beloftes te lezen die je aanspreken. Dit raakte mijn hart en heb dus in mijn enthousiasme besloten om dit te gaan doen. Wat een geweldige week heb ik gehad. Wat een enorme bevrijding is het om niet zelf te hoeven na te denken wat je moet of kan gaan doen maar Hem gewoon te volgen. Daarnaast heb ik een geweldige tijd gehad met het lezen van de beloftes. Ik heb er zelfs een paar nieuwe bij gekregen die mij enorm verheugd en versterkt hebben. Ook mijn geloof en vertrouwen is groter geworden. Ik kan niet anders zeggen dat deze bijeenkomsten door eigenlijk elke bruid gevolgd zou moeten worden. Want we weten allemaal hoe moeilijk het soms is in ons leven door de beproevingen die op ons pad komen. De liefde van onze Heer hebben wij daarbij dan echt nodig om door te blijven gaan en ons niet neer te laten halen door de druk.

Ik zou jullie allemaal willen bemoedigen om je aan te sluiten bij de bijeenkomsten. In de link hieronder vind je hoe je dat kan doen en wie Adina uit Zuid Afrika is.

Ik hoop jullie daar dan ook gauw te zien.

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

1 dacht op “Hij Leidt Mij💞”

  1. Bedankt Kristine voor het delen van de informatie. De Restoration Fellowship Zoom-bijeenkomsten zijn echt zo bemoedigend. Er zijn zoveel dagen geweest dat ik me misschien ontmoedigd voelde of gewoon weg was, maar de communicatie heeft me aangemoedigd en me elke keer beter laten voelen. Horen wat onze hemelse Man doet in het leven van anderen en hun getuigenis geeft je hoop en misschien wel de antwoorden die je zoekt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *