đŸ„ł 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven”

Hallo ik ben Kristine Daniels en heet je welkom bij deze podcast over het boek “Het vinden van het Overvloedige leven” Dit is hoofdstuk 6. Wat heet “Zij Hebben het Niet💞.” 

Hoe Het overvloedige leven te vinden😍.

“De dief komt alleen om te stelen, te doden en te vernielen;

Ik kwam opdat ze LEVEN zouden hebben, en het OVERVLOEDIG zouden hebben ”!!!

Zij Hebben het Niet đŸ„ł

Een van de hoofdstukken die mij als gebroken, wanhopige vrouw heeft geholpen om de pijn van teleurstelling te genezen is dit hoofdstuk. Ik kan het zeker aanraden aan iedereen die veel van andere manier verwacht om ook zoals ik geleefd heeft op aanzien en complimenten van mensen. Mensen behagen en dan verwachten dat ze iets fijns, aardigs of leuks terug zullen doen is zo vernietigend. Mijn onzekerheid en wantrouwen werd met de dag groter. En dat ik daarna de twistzieke vrouw ben geworden kwam alle maal voort uit het proberen te voeden van mijn eigenwaarde.

Wat was ik blij dat ik mijn Hemelse Echtgenoot heb ontmoet. Die mij alles wilt en kan geven waar ik naar verlang en wens. Hij is mijn voorziener in mijn dagelijkse emotionele balans en geeft mij altijd het vertrouwen dat Hij mij zal helpen met alles.

Lieve bruiden, wij hier op aarde hebben niks van ons zelf. Alles komt van Hem, de ultieme bron, alles kunnen we van Hem verwachten. Als je gebrek in iets hebt, vraag Hem het dan en Hij zal je overvloedig zegenen. ❀

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief đŸ“„.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *