Zijn Bescherming is Optimaal

🎧 luister naar deze Lofprijzing

Lieve bruiden

Ik ben nog steeds in ongeloof wat ik een aantal dagen geleden heb mee mogen maken. Het is geweldig om te zien hoe mijn Hemelse Geliefde ons allemaal beschermd Ik heb er geen woorden voor maar zal in het kort even vertellen waarom ik op dit moment zo blij over ben. Als jij je volledig overgeeft en Hem jou laat beschermen, wat Hij alleen het beste kan, dan zal je zien dat zelfs als je er niet om vraagt Hij het zal doen. Je bent volledig veilig als je de Heer als Schuilplaats heb gekozen net zoals het staat in Psalm 91. Ik kan zeker nu rustig gaan slapen met de gedachten in mijn achterhoofd dat Hij zijn engelen heeft geboden om mij te beschermen en ook mijn kinderen. Ik dacht dat ik mijn Hemelse Geliefde al reeds vertrouwde maar dat was slechts met mijn verstand. Sinds enkele maanden voel en zie ik met mijn hart dat Hij de beste Man is die je maar kan hebben. En dat heeft Hij weer in deze situatie bewezen. Behalve dat Hij mij elke dag helpt met alles wat ik moet doen, kan ik ook volledig de zorg en de bescherming voor en van de kinderen aan Hem overlaten Het was dus ook vanzelfsprekend dat ik mij volledig ontspannen voelde enkele dagen geleden thuis kwam en mijn zoon aantrof in zijn kamer. Dit was een beetje vreemd want op vrijdag is de overdracht van de kinderen naar hun vader. Toen ik mijn zoon vroeg waarom hij er nog was vertelde hij dat hij op een bezorging van een pakket zat te wachten. Soms kan je totaal geen idee hebben welke gevaarlijke situaties kunnen gaan gebeuren maar sinds dat ik mijn Hemelse Man heb hoef ik en ook jij niet over na te denken en hoeven wij ons geen zorgen te maken of ons leven of die van onze kinderen enigszins in gevaar zou zijn.

Mijn ogen zijn bestendig op de Here, want Hij voert mijn voeten uit het net.P2515

Nadat ik deze situatie met jullie gedeeld heb hoop ik dat jouw vertrouwen en geloof in Hem je laat beslissen om Hem als de beste bescherming te nemen. Want voor mij was het niet nodig om vooraf te weten wat er in de levens van mijn kinderen gebeurt om ze eventueel te kunnen terecht wijzen of te beschermen. Hij ziet alles en als het tijd is dat ik als moeder moet weten dat er iets aan de hand is dan zal Hij mij dat laten zien of vertellen. Dat is zo fijn aan het hebben van een intieme relatie met Hem. Mijn zoon zat dus te wachten op een postpakket voor een vriend van een vriend en ja je begrijpt dat er daarna een grote vraagteken bij mij opkwam. Terwijl ik in gesprek was met mijn zoon vertelde mijn HM (Hemelse Man) mij dat waar mijn zoon in verzeild was geraakt niet goed was. En heeft Hij mij geleid om de nodige acties samen met mijn voormalige man te nemen om onze zoon niet nog langer in gevaar te laten zijn.

Tot het moment dat ik mijn zoon thuis aantrof was is niet bewust van het gevaar dat ons huis wilde raken maar HIJ WEL Ik had op dat moment totaal geen idee hoe gevaarlijk de situatie in eerste instantie voor mijn zoon en daarna voor de rest van mijn gezin was HIJ WEL Toen het mij duidelijk werd heeft Hij laten zien dat omdat ik trouw ben aan wat Hij vraagt, om de situatie aan Hem te geven Hij mij optimale bescherming kon zijn en ook voor mijn kinderen.

Achteraf bleek dat deze situatie uiteindelijk heel vervelend had kunnen eindigen maar ik weet en daar ben ik Hem zo dankbaar voor dat als Hij niet aanwezig zou zijn geweest met Zijn wijsheid en leiding, dat ik dus nu op dit moment niet veilig en rustig naar mijn bed zou kunnen gaan.

In het begin van mijn herstel reis had ik moeite om dit soort situaties te accepteren en vroeg ik mij af waarvoor ze nodig waren. Nu weet ik en zie ik er naar uit welke transformatie en wat voor nieuwe wijsheid Hij in mijn leven en in de levens van mijn kinderen gaat brengen nadat de beproeving of aanval voorbij is. En gewoonlijk herinnert Hij mij eraan dat Zijn gedachten hoger zijn dan die van ons.

De zegeningen die ik als bruid uit deze situatie hebt mogen halen is om te laten zien de rust die Hij mij geeft (want mijn dochter was fysiek een getuigen) om door deze beproeving heen te gaan. Terwijl de betrokkenen die er van op de hoogte waren van deze situatie in paniek raakte en persoonlijke raad gingen vragen aan mensen in de hoop dat ze de situatie konden oplossen. Is het voor mij een andere zegen als bruid om dat niet te hoeven doen.

Wat er gebeurt is een onderdeel van zijn plan om jouw dichter naar Hem toe te trekken. Terwijl alles zo gaande was kon ik rustig blijven en had ik niet de behoefte om de wereldse handhaver te contacten. En kon ik rustig gaan slapen. Van mijn Hemelse Man kan ik als vrouw en bruid de beste bescherming verwachten en dit geldt ook voor mijn kinderen. Ik kan mijn kinderen niet 24 uur per dag beschermen of samen met ze zijn om te weten of ze wel vrienden worden met de juiste personen.  Hij is wel daar en ziet alles.

lieve bruiden Ik zou jullie allemaal willen bemoedigen om dit hoofdstuk uit de boek serie het Overvloedige leven over de bescherming van de Heer te lezen. Ik weet dat je zoveel wijsheid kan halen uit deze les zodat jij en je kinderen altijd veilig zullen zijn en het de goede wijsheid zal zijn op het moment dat de beproeving komt of gaande is. Ik ben ook zeer verheugd en dankbaar dat mijn Heer de Prins van de Vrede is en dat ik daarop mijn vertrouwen mag en kan stellen.  Ik heb niemand nodig, geen mens geen handhaver van de wet of een familielid om mij door deze beproevingen heen te leiden. Het wordt voor mij elke dag steeds zekerder dat hij Degene is die ik wil, Hij alleen is Degene die ik nodig heb want als ik Hem heb heb ik alles. Wij kunnen als bruiden niet de volledige bescherming bieden dat kan alleen onze god terwijl wij intiem met hem zijn kunnen we erop vertrouwen dat Hij onze Geliefde is en ons als echte parels in zijn handen draagt.

Wij zijn kostbaar in zijn ogen en mogen weten dat als iemand ons iets aan probeert te doen, zij dat Hem ook aandoen. Hij zal ons altijd recht verschaffen.

Want tevergeefs is het net uitgespannen voor de ogen van al wat vleugels heeft;P117

Inmiddels is het grote gevaar geweken en heb ik inmiddels vernomen dat mijn zoon niet meer benaderd is door personen die ons kwaad willen of kunnen doen. En dat komt alleen maar door Hem die ik zo lief❀heb.

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief đŸ“„.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “Zijn Bescherming is Optimaal”

  1. Lieve Kristine,
    Vandaag last ik jouw lof prijs. Wat heerlijk om te horen dat God jou rust en vrede heeft gegeven toen je met heel je hart op Hem vertrouwde. Hij beschermt jou en de je kinderen voor gevaar dat moedigt mij aan om ook de kinderen los te laten en in Zijn handen te leggen en volledig op Hem te vertrouwen.
    Ik moest aan de psalm denken die ik vandaag heb gelezen
    Psalm 56 :4-5 Ten dage als ik zou vrezen, zal ik op U vertrouwen. In God zal ik Zijn Woord prijzen; ik vertrouw op God, ik zal niet vrezen, wat zou vlees mij doen?

  2. Lieve Hanna, bedankt dat je hier bent gekomen en je bemoediging. Ja zins dat ik de totale bescherming van mijn kinderen aan mijn Geliefde overlaat heb ik zoveel meer rust en tijd om alleen maar meer aan Hem te denken en met Hem te zijn. Dat is een mooie Psalm, is ook een van mijn favoriete. Helpt mij ook zeker als ik weer voor een beproeving sta. Aan jouw zou ik ook deze link willen geven voor je kinderen. Ze zijn ons dierbaar echter voor onze Geliefde, hun Hemelse Vader en Beste Vriend. Is het mooi als ze met Hem een eigen relatie kunnen opbouwen waar Hij zo naar verlangt.
    https://homegrownministries.com/

    Veel liefsđŸŒč

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *