🥳 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven”

Hallo ik ben Kristine Daniels en heet je welkom bij deze podcast over het boek “Het vinden van het Overvloedige leven” Dit is hoofdstuk 5. Wat heet “Het is het Zo Waard te Wachten💞.” 

Hoe Het overvloedige leven te vinden😍.

“De dief komt alleen om te stelen, te doden en te vernielen;

Ik kwam opdat ze LEVEN zouden hebben, en het OVERVLOEDIG zouden hebben ”!!!

Het is het Zo Waard te Wachten 🎁

Lieve bruiden,

Geduld hebben voor iets waar je naar verlangt is niet altijd even makkelijk. Moeten wachten totdat de belofte die jouw gegeven is misschien jaren geleden te zien uit komen is soms moeilijk vol te houden. Ik heb zoveel rust gekregen na het lezen van dit hoofdstuk. In de periode dat we moeten wachten gebeurt er zoveel. Dingen die je duidelijk ziet maar ook dingen die later begrijpelijker worden. Onlangs vond ik troost uit deze tekst “Daarom, velt geen oordeel vóór de tijd, dat de Here komt, die ook hetgeen in de duisternis verborgen is, aan het licht zal brengen en de raadslagen der harten openbaar maken. En dan zal elk zijn lof geworden van God. Veel verlangens heeft Hij al uit doen komen. Maar er zijn er nog vele waar ik op wacht. Hij is echter steeds weer trouw om mij te bemoedigen en te troosten als ik dat nodig heb.

Lees alsjeblieft dit hoofdstuk en reageer door te vertellen wat Hij voor jouw heeft gedaan.

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven door de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “🥳 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven””

  1. Bedankt voor het delen Kristine, dit is een krachtige les omdat wachten zo moeilijk kan zijn. Maar er zit een doel in wachten en deze les legt het zo mooi uit. Deze les is het lezen waard!

    1. Hallo Adina, bedankt voor je reactie. Deze les is het zeker waard om meerdere keren te lezen als je begint te twijfelen. Na jou opmerking over dat deze les het doel van het wachten zo goed uitleg, ben ik het opnieuw gaan lezen. En dat was zo fijn, behalve wat het doel is heb ik er ook uitgehaald dat het verschijnen van mijn belofte nier alleen voor mij is maar tot eer en glorie van Hem, als getuigenis voor iedereen om mij heen. Maar door mijn egoïstische natuur vind ik het wachten te lang duren. Je kan deze les niet vaak genoeg lezen.😍

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *