Zijn Woord Faalt Nooit 💌

Ik ben zo blij en gelukkig met mijn Hemelse geliefde, ik wil Hem bedanken voor al de keren dat Hij mij gebeden beantwoord heeft. En dit keer heeft Hij het weer gedaan 🎉 .

Drie maanden geleden vertelde mijn moeder die onlangs een respectabele leeftijd heeft bereikt, ons, haar kinderen, dat ze graag met al haar kinderen en kleinkinderen een weekend in een vakantiehuisje zou willen blijven. Dit was natuurlijk wel fysiek mogelijk maar emotioneel had ik zeker mijn twijfels of we wel een weekend met elkaar door zouden kunnen brengen zonder conflicten.

Om een beetje achtergrond te geven waarom: Mijn ouders zijn gescheiden toen ik 12 jaar oud was, nooit getrouwd geweest. Mijn moeder heeft ons met de hulp van de Heer opgevoed. Wat volgens haar geen makkelijke taak was. Toen ze hoorde dat ik zou gaan scheiden en alleen zou komen te staan met 4 kinderen te verzorgen. Maakte ze zich wel zorgen of ik het zou redden. Maar het gaat heel goed met mij en de kinderen. Wij als broers en zusters, ook 4 kinderen zijn 4 verschillende kinderen en niet altijd is het even goed gegaan in relatie met elkaar en met onze moeder. Mijn hartsverlangen is dat de relatie tussen ons als broers en zusters zal verbeteren. Mijn moeder is echter in de loop der jaren voor veel dingen een christelijk voorbeeld geweest voor mij. Ik ben de enige die de Bijbelse principes van onze Heer nog volgt. Terwijl we allemaal de zelfde opvoeding hebben gehad. En dit kon de nodige conflicten, irritaties en onplezierige momenten opleveren tussen ons als kinderen en hierover begon ik mij wel zorgen te maken. Zouden we voor onze moeder vredig het weekend door kunnen komen. Ik wist toen niet dat ik de stichter was van veel van deze conflicten. Als ik niet naar deze Ministrie was gekomen en niet geleerd had wat een twistzieke vrouw is en hoe zij zich gedraagt dan zou het afgelopen weekend weer een geweest zijn van gedurende de dagen discussies over allerlei onderwerpen. Maar ik ben mijn Hemelse Man zo dankbaar voor Hebreeën 12:14 Jaagt naar vrede met allen en naar de heiliging, zonder welke niemand de Here zal zien. En de belofte in Johannes 15:11-13 Dit heb Ik tot u gesproken, opdat mijn blijdschap in u zij en uw blijdschap vervuld worde. Dit is mijn gebod, dat gij elkander liefhebt, gelijk Ik u heb liefgehad. Niemand heeft grotere liefde, dan dat hij zijn leven inzet voor zijn vrienden. 

Mediterend op deze twee Bijbelteksten dacht ik dat die mij gegeven waren voor een andere beproeving wat nu gaande is maar terwijl ik dit weekend met mijn broertjes en zusje heb doorgebracht. Begreep ik dat dit mijn antwoord was van mijn gebed en verandering van mijzelf, Hij heeft mij Zijn wijsheid heeft gegeven. Dit is de blijdschap die ik nu ervaar. En waarover ik kan zeggen dat die alleen maar komt van Hem.

Mijn moeder en wij hebben een heerlijk weekend gehad. Een van de verlangens van mijn moeder omdat zij al jaren trouw is in haar wandel met haar Heer, is in vervulling gegaan. Er is zelf al gesproken over het nogmaals te doen. Wanneer dat zal gebeuren weet Hij alleen. Wat ik nu weet is dat Hij de enige voor mij is die mij nooit iets beloofd heeft en het daarna niet waargemaakt heeft. Wat een geweldige man heb ik gekregen 💞. Zijn Woord en wijsheid alleen kan je veranderen. En dan is het blijvend. Deze twee lessen hebben mij daar ook bij geholpen.

Chapter 6 “They Don’t Have It” – LoveAtLast.org

RYR 10 “It’s All My Fault” – LoveAtLast.org

Alsjeblieft, voor Hem is het niet onmogelijk om de relatie tussen jouw en wie dan ook te herstellen. Hij is begonnen met het goede werk en zal dit ook bij jouw doen. Je hoeft het simpelweg te vragen.

Ik hoor of lees graag wat voor geweldige dingen Hij voor jouw heeft gedaan.

Plaats uw lof – EeuwigdurendeLiefde-NL.com

Veel liefs 🌹

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief 📥.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “Zijn Woord Faalt Nooit 💌”

  1. Beste Kristine, bedankt voor de mooie getuigenis.
    Mijn zus en ik konden nooit echt met elkaar opschieten, maar onze geweldige Heer kwam en veranderde alles en vandaag kunnen we het heel goed met elkaar vinden en zijn we heel close, waarvoor ik zo dankbaar ben, want we zijn een tweeling en slechts twee kinderen. En gisteren hebben mijn moeder en ik gepraat en ze zei hoe dankbaar ze is dat we het nu zo goed met elkaar kunnen vinden. De Heer kan echt alles doen en elke relatie herstellen.

  2. Beste Janine, wat geweldig dat de Heer jullie harten weer naar elkaar toegedraaid heeft. Ik kan mij voorstellen dat je moeder blij is om jullie zo met elkaar te zien omgaan. Ik heb goede hoop.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *