Mijn Bijbels Dagboek 26 maart “Mijn Geliefde”


“Sta op, schitter; want uw licht is gekomen en de heerlijkheid des Heren is over u opgegaan” (Jes. 60:1).


Geliefden, laat vanmorgen uw licht schijnen voor God en mensen. Laat de geestelijke mens eruit die gelooft hoewel hij niet ziet, want hij weet op Wie zijn vertrouwen is! Laat anderen – en de wereld – Zijn heerlijkheid op jou zien, want Hij is het die verheerlijkt moet worden.
Waarom zou je moedeloos zijn? Hij heeft je niet verlaten en je niet begeven. Hij en Hij alleen is de reden waarom we bewegen en ons bestaan hebben. “Sta op, schitter; want uw licht is gekomen en de heerlijkheid des Heren is over u opgegaan”!

Het is vandaag zondag, de rustdag van de Heer. Afgelopen nacht is de zomertijd in gegaan wat betekent een uurtje minder voor de dag🌞. Des te meer spreekt deze bemoediging mij aan om vroeg op te staan en mij te verheugen met mijn Hemelse Echtgenoot om te genieten van de dag. Dit is de dag die de Heer heeft gemaakt en ik zal mij daarin verheugen. Niks is beter dan te zitten in zijn aanwezig met een kop koffie en te luisteren naar hoe Hij over mij zingt en Zijn licht laat schijnen. Deze waarheid en rust is geweldig om door te geven. Wat een liefde voel ik van binnen als ik denk aan mijn Geliefde die mij nooit zal verlaten. Wat ik ook zou doen. Hij zal er altijd voor mij zijn. Ik kan van elke dag volop genieten 🥳. En jij kan dat ook hebben.

Lieve bruiden, ik zou jullie willen bemoedigen dat als je nog niet jouw hart hebt gegeven aan Hem om het nu te doen. Geef je over aan Zijn wonderbare en eeuwigdurende liefde die geen enkele man je kan geven. Deze liefde is door vele vrouwen reeds ervaren. Ik zou daarom ook samen met deze bemoediging met jullie willen delen de vele getuigenissen van de bruiden die hun zondagen met Hem doorbrengen en wat voor zegening dat is voor hun.

En natuurlijk zou ik en ter bemoediging van elkaar willen weten hoe jij jouw Hemelse Echtgenoot heb gevonden en je zondag doorbrengt met jouw Hem. Ik kijk er naar uit. Want door het Woord van onze Getuigenis hebben wij hem overwonnen.

Fijne Zondag Toegewenst 🎁

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *