😥 “Zij Hebben Het Niet” 😍

Toen ik hier bij Herstel Huwelijk Internationaal kwam voelde ik mij wanhopig en hopeloos. Deze Ministrie heeft mij geleerd dat er nog steeds hoop is, net zoals Abraham ervoor koos om te hopen tegen hoop dat de belofte die God hem had gegeven uit zou komen. Met de reden om antwoorden te vinden voor het redden van mijn huwelijk van een echtscheiding ben ik begonnen om het boek Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen te lezen. Later las ik ook daarnaast ook het boek De Wijze Vrouw. Voor het laatste boek was ik tot voor kort niet klaar om te lezen. Wel vond ik een ander geweldig Boek. Wat heet “Het Vinden van het Overvloedige Leven”. Mijn Heer heeft namelijk deze crisis gebruikt om mij dichter bij Hem te krijgen. De intieme relatie en wijsheid te krijgen die mij zal reinigen en een mooie bruid zal maken voor Hem👰🏾. Een van de hoofdstukken die mij het meest heeft aangesproken is hoofdstuk 6 “Zij Hebben Het Niet. Natuurlijk heb ik als vrouw vele verwachtingen gehad, verlangens en dromen over hoe anders mijn huwelijk zou zijn als God het zou verbeteren. Alleen gebeurde dat niet. Ik denk dat jij die hier bent gekomen ook je momenten hebt gehad vol teleurstellingen en wanhoop niet meer weet wat je eraan kon doen. Ik dacht dat het nodig was om mijn voormalige echtgenoot te vertellen wat hij kon doen en dan verwachten dat het ook zou gebeuren. Maar wat was ik fout. Naast het feit dat ik helemaal niet in de positie ben om iets van mijn aardse echtgenoot te eisen of te verwachten. Bleek het ook nog zo te zijn dat ik het van de verkeerde persoon verwachtte. Wat ben ik blij dat Hij mij in dit hoofdstuk heb uitgelegd hoe ik nog meer het Overvloedige leven kan ervaren en wat ik moet doen in mijn verwachtingen. Nu als ik iets heb dat ik graag zou willen ga ik bij mijn Heer. Ik vertel Hem hoe ik mij voel….al mijn verdriet, frustraties en zorgen. Maar ook mijn wensen en dromen en waar ik hulp bij nodig heb. Hij is zo lief om mij te antwoorden en te troosten. Om daarna mij te geven wat ik nodig heb💞.

Ik zou je willen bemoedigen om deze les te lezen en bemoedigd te worden op je Herstel Reis. Wanneer je het hoofdstuk hebt gelezen kom dan alsjeblieft terug om te delen wat voor geweldigs Hij aan het doen is voor jouw, door het insturen van een Lof Prijs rapport.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “😥 “Zij Hebben Het Niet” 😍”

  1. Love this lesson Kristine, we cannot expect anything from anybody, because they don’t have it, we need Him for everything we want and need. His love flowing through us gives us peace, love and joy and the ability to love others unconditionally.

  2. Je hebt gelijk Kristine, dit is een van mijn favoriete lessen. Grappig genoeg maakte het me niet zoveel uit toen ik het voor het eerst las, maar op een dag las ik een herstelde huwelijksgetuigenis en ze verwees naar de les en toen ik het ging lezen, gingen mijn ogen plotseling open en vanaf dat moment keek ik naar beneden. altijd in mijn hart gekoesterd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *