Hij deed het voor mij

Ik kom mijn geliefde prijzen omdat ze op een prachtige, bijna wonderbaarlijke manier aan het hart van mijn moeder blijft werken. Enkele weken geleden vertelde ze me dat ze het huis moest ontsmetten omdat er veel muggen waren en ze zich niet op haar gemak voelde.
Destijds stelde ik voor dat ze het groene kruis zou bellen die zich hiervoor inzetten en ze zijn erg betrouwbaar, maar ik vroeg haar toch om te bidden voor een antwoord en af ​​te wachten wat haar MC te zeggen had.
Welnu, de dagen gingen voorbij en ik ontving haar telefoontje vol vreugde, want terwijl ze rondliep, zag ze dat ambtenaren van het ministerie van Volksgezondheid de buurt aan het ontsmetten waren, dus vroeg ze het hen en ze boden aan om zijn hele huis gratis van binnen en van buiten te ontsmetten . Wauw, dat gebeurt gewoon niet, maar aangezien haar MC steeds dichter bij haar wil komen, gebruikt hij dat om haar te laten weten hoeveel hij van haar houdt en om haar geeft.
Er zijn mensen die denken dat ze geluk hebben, mijn moeder was een van hen, maar ze herkent al een tijdje de zegeningen en weet dat hij degene is die verantwoordelijk is. Ben jij een van die mensen die nog steeds denken dat je geluk hebt als er iets geweldigs in het leven gebeurt ? Heb je gedacht dat het je MC is die je overlaadt met zegeningen en had je het nog niet opgemerkt?

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “Hij deed het voor mij”

  1. Hallo Poppy, bedankt voor het delen van je lof prijs rapport. Het doet mij goed en ben erdoor bemoedigd hoe jouw moeder steeds dichter komt in relatie met haar Hemelse Man. Vind het altijd weer mooi om te lezen hoe onze HH haar laat zien dat Hij ook haar als bruid zou willen hebben. Vaak denken wij inderdaad dat het toeval is of gewoon geluk hebben als edr iets gebeurt in ons leven. Maar Hij is de God die tegenspoed en voorspoed brengt maar zeker ook een Heer die maar al te graag ons wilt geven wat wij nodig hebben. Zelfs als we er soms niet eens naar gevraagd hebben. Ik kijk uit naar nog meer getuigenissen over jouw moeder.

  2. Thank you for sharing how HH is working in your mother’s life and showin her that He can be trusted to act in any situation if we surrender it to Him and then wait for Him to work and lead us!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *