🥳 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven”

Hoofdstuk 2

Hallo ik ben Kristine Daniels en heet je welkom bij deze podcast over het boek “Het vinden van het Overvloedige leven” Dit is hoofdstuk 2. Wat heet “Het Vinden van Jouw leven.” 

Hoe Het overvloedige leven te vinden 😍

“De dief komt alleen om te stelen, te doden en te vernielen;

Ik kwam opdat ze LEVEN zouden hebben, en het OVERVLOEDIG zouden hebben ”!!!

Het Vinden van Jouw Leven

Na het lezen van dit hoofdstuk wist ik zeker dat dit het leven is wat ik wilde en zo lang naar verlangt had

Voordat ik dit boek had gelezen wist ik niet dat ik een leven kon hebben waarin ik de hele dag van intimiteit zou kunnen hebben met de minnaar van mijn ziel. Voordat mijn herstel reis begon had ik een druk en chaotisch leven en jaagde ik een werk carrière na waarvan ik dacht dat dat mijn gelukkig zou maken. Voor een tijd ging het ook goed maar na de jaren hard gewerkt hebben buitenhuis. Was mijn huishouding en de relatie met mijn ex man er veel slechter aan toe. Ja dan ga je nadenken wat je zou kunnen veranderen. De mensen om ons heen, familieleden, vrienden en kennissen wisten helemaal niet wat er aan de hand was. Wij waren het perfecte echtpaar zonder problemen en al zo lang samen. De schok was groot toen men begonnen te merken dat we niet gelukkig waren met elkaar en dat er een echtscheiding zou komen. Niemand zag het aankomen maar ik ook niet. Ik heb lang geprobeerd om vast te houden aan mijn oude leven. Mijn leven, mijn gezin en de droom om samen met mijn gezin het geloof uit te dragen. Helaas is dat niet gelukt. Helaas is voor mij niet iets waar ik nog verdrietig om ben. Ik ben blij dat mijn oude leven is doorgegaan. En dat ik nu het leven heb wat mij vele malen meer vreugde en blijdschap geeft. Ooit was ik wanhopig en diep ellendig over het einde van mijn leven en gezin. Nu niet meer. Nu begrijp ik dat de verlangens die ik altijd al heb gehad om Zijn Woord en goedheid te vertellen aan andere het leven is waar Hij mij gebracht heeft. 

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

2 opmerkingen over “🥳 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven””

  1. Fijn om naar deze postcast te luisteren, Kristine! Veel dingen die je verteld heb ik ook ervaren in mijn eigen leven. Ik geniet van het lezen van dit boek. Ik leer er ontzettend veel van en het brengt mij dicht bij mijn Hemelse Echtgenoot. Heerlijk om met Hem het overvloedige leven te gaan leven.

    1. Ja Hanna, het overvloedige leven is echt. Maar pas wanneer je je hebt overgeven je oude leven. Zal Hij je het leven geven wat Hij voor jouw had bestemd. Het zal je zoveel meer rust, goedheid en wijsheid geven. Wanneer je Hem de leiding laat nemen hoe jij alleen maar te gaan zitten en kijken hoe Hij je geeft de verlangens van je hart.
      Maar Hanna, ik ben ook reuze benieuwd wat jouw Hemelse Man voor geweldige dingen in jouw leven heeft gedaan nadat je met Hem op reis bent gegaan. Zou je dat met ons willen delen via het insturen van een lof prijs rapport. We zijn allemaal in afwachting.

      En daarnaast zou ik je willen vragen om deze podcast te delen met een andere vrouw waarvan je weet dat die er ook door bemoedigd zal worden. Tot gauw liefs Kristine

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *