Mijn Bijbels Dagboek 6 maart

Goedemorgen! We hebben een heerlijk Geestelijk ontbijt☕🍞die op jouw wacht! Maar wees er zeker van dat je je ochtend begint met het hebben van koffie of thee â˜•met jouw Echtgenoot, jouw Maker. En sluit daarna elke morgen aan het ontbijt!!

💌 Belofte van vandaag: En daarom is Hij de middelaar van een nieuw verbond, opdat, nu Hij de dood had ondergaan om te bevrijden van de overtredingen onder het eerste verbond, de geroepenen de belofte der eeuwige erfenis ontvangen zouden.H9:15

Psalm 6, 36, 96, 126, Spreuken 6 NBG-51

Het is maandag ochtend een nieuwe start van de week. Wat gaat de tijd snel. Ik heb zojuist mijn zoon die vandaag niet zo vroeg hoefde te beginnen op school uit huis begeleidt. Tot vanmiddag 16:00 heb ik alle tijd om met mijn Hemelse Geliefde door te brengen. Natuurlijk staan er allerlei dingen op mijn lijst die ik vandaag zal moeten doen. Maar nu eerst een kop koffie en de overdenking van vandaag weer even overlezen. Het is weer een geweldige. Ik geniet elke keer weer van de bemoedigingen die Hij mij geeft. En lees het dan ook meerdere malen per dag. Een leven met Hem is geweldig maar zoals ik die ervaar is het een leven waarin je veel tegenspoed kan hebben en toch gelukkig kan voelen. En dat gevoel heb ik nu want ik weet wat mijn verlangens zijn en ik weet dat Hij die aan mij zal geven. Ik kan je vertellen dat er weinig in mijn leven nu gaat zoals ik had gehoopt. Nochtans kan ik zingen en een loflied aan Hem sturen over de geweldige dingen die Hij reeds voor mij gedaan heeft en nog zal doen. En ik weet dat Hij ook voor jouw geweldige dingen zou willen doen. Ik ben heel benieuwd naar al deze dingen dus zou ik je ook willen vragen om deze met ons te delen. Ik wens jullie lieve dames een hele fijne dag en gezegende week toe aan de hand van jullie Geliefde 💞.

Om die reden draag ik ook dit lijden en ik schaam mij daarvoor niet, want ik weet, op wie ik mijn vertrouwen heb gevestigd, en ik ben ervan overtuigd, dat Hij bij machte is, hetgeen Hij mij toevertrouwd heeft, te bewaren tot die dag. 2 TimoteĂŒs 1:12

Geliefden, gelooft u dat God in staat is te bereiken waar u in alle ernst voor hebt gebeden? Dan worden je twijfels veroorzaakt door de knagende gedachte dat misschien; heel misschien, doet Hij het misschien niet voor jou? Ook al vertelt Zijn eigen Woord ons het tegendeel, dat Hij geen aannemer des persoons is?

Geliefden, degenen die de zoete overwinning proeven, zijn degenen die geloven. Niemand van ons die geloofde, wist het uiterlijk echt, maar geloofde in plaats daarvan diep in ons hart. De kracht om de race te beĂ«indigen kwam toen ons geloof op de proef werd gesteld, toen de verleider in vermomming kwam en omstandigheden creĂ«erde die ‘bewezen’ dat het niet zo zou zijn. Toch was er diep in ons hart geloof gezaaid, zelfs als wat we zagen er tegenin ging. Geloof is sterker dan zien.

(Wij echter leefden in de hoop Lucas 24:21)

k heb er altijd zoveel spijt van gehad dat de twee discipelen die met Jezus op weg naar EmmaĂŒs liepen niet tegen Hem zeiden: “We hopen nog steeds ” in plaats van “We hadden gehoopt.” De situatie is erg triest, want in hun gedachten is het voorbij.

O, hadden ze maar gezegd: “Alles is tegen onze hoop ingegaan, en het lijkt alsof ons vertrouwen tevergeefs was. Toch geven we niet op, omdat we geloven dat we Hem weer zullen zien.” In plaats daarvan liepen ze aan zijn zijde en verkondigden hun verbrijzelde geloof. Jezus moest tegen hen zeggen: “Wat bent u dwaas en wat traag van hart om te geloven!” (Lukas 24:25).

Lopen we niet het gevaar dat dezelfde woorden tegen ons worden gezegd? We kunnen het ons veroorloven elk bezit dat we hebben te verliezen, behalve ons geloof in de God van waarheid en liefde. Mogen we ons geloof nooit uiten, zoals deze discipelen deden, in de verleden tijd: ‘ We hadden gehoopt. ‘ Maar mogen we altijd zeggen: ‘ Ik heb hoop. â€   van Crumbs

De zachte, zoete zomer was warm en gloeiend,

Helder waren de bloesems op elke tak:

Ik vertrouwde Hem toen de rozen bloeiden;

Ik vertrouw Hem nu….

Klein was mijn geloof mocht het zwakjes wankelen

Nu de rozen zijn opgehouden te waaien;

Breekbaar was het vertrouwen dat nu zou moeten veranderen,

Twijfelen aan Zijn liefde als onweerswolken groeien.

Het lied van een vogel in een winterstorm

Wees er zeker van dat je jouw lunch en avondeten đŸœ neemt! We zullen je een Bemoedigende Lof Prijs van een Bemoedigende Vrouw serveren—veel van onze Ministrie Team Leden. PLUS een VOLLE maaltijd đŸ– met een geselecteerde les van een van onze vele cursussen! We hopen en bidden ook dat we jouw kunnen voorzien van een leraar met een mooie Youtube video om het allemaal nog mooier te maken —zo speciaal, dat we hopen dat je jouw familie en vriendinnen zal uitnodigen om met je mee te eten!!

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *