🎙Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen Fundering intro

Ik breng dank aan God, die ik, evenals mijn voorouders,
met een rein geweten dien, dat ik u onophoudelijk mag gedenken
in mijn gebeden, nacht en dag; immers, als ik denk aan uw tranen,
verlang ik u te zien om met blijdschap vervuld te worden;
1 TimotheĂŒs 1:3-4

https://youtu.be/J0aN-zU2-NA

GELOOF GEWOON.......

Vertrouw op God dat Hij het HUWELIJK van Jouw Ouders HERSTELD

Vertelt iedereen dat jouw huwelijk hopeloos is. Dat jouw huwelijk niet meer te redden is. Of dat het huwelijk van je ouders, of van andere geliefde, waarvan je graag zou willen zien dat het hersteld zou worden, te ver heen is om te herstellen? Dit boek dat geschreven is door Erin Thiele zal je vertellen dat dat niet zo is! Na jaren van bediening, sinds 1991, heeft Erin gezien dat elk huwelijk hersteld kan worden, inclusief jouw huwelijk, die van je eigen ouders of van andere die je zo lief hebt!! Ik was ooit ook op zoek naar de oplossing om mijn huwelijk terug te krijgen toen ik besefte dat mijn huwelijk reeds lange tijd dood was en ik het zelf niet meer tot leven kon brengen, of kon herstellen. Na het lezen van dit boek was er de hoop dat mij heeft laten weten dat mijn echtscheiding niet het einde was van mijn huwelijk maar het begin van iets mooiers dat mijn Heer mij wilde geven. En hoe God dit nog meer verlangt dan jij voor jouw. Dit is jouw Goddelijke Afspraak om op de eerste rij te zitten om te zien hoe God het onmogelijke zal doen voor wie je maar zou willen!

Elk hoofdstuk is een les waarna als je het gelezen hebt kan beginnen om voor jezelf een dagboek bij te houden. Het opschrijven van wat je geleerd hebt uit de les en hoe je de verandering in je leven zal kunnen gaan toepassen, tijdens je herstelreis met Hem is heel belangrijk om te doen. Later kan je deze transformerende dingen die gebeurt zijn in jouw leven ook gebruiken om na te lezen, wanneer je huwelijk herstelt is. We ontvangen graag jouw Huwelijk Getuigenis met deze waardevolle leringen en veranderingen. In onderstaande link vind je Cursus 1 die bestaat uit verschillende mooie getuigenissen van huwelijken die hopeloos leken maar God toch herstelt heeft. En eens zal ik, Kristine, mijn getuigenis ook kunnen insturen. Waarna voor jouw ook de mogelijkheid is om dit te doen. Want bij onze Heer is er geen aanziens des persoon.

https://hopeatlast.com/movec1/
https://encouragingbookstore.com/languages/netherlands/

HHH: 💔 C1 Mijn 30-Dagen LOG om te Genezen 📔

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

4 opmerkingen over “🎙Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen Fundering intro”

  1. I’m so glad you shared this Kristine this was the very 1st book I read from this ministry its been yearly later and I have read many of their other books and its been life-changing!!

    Ik ben zo blij dat je dit deelt, Kristine, dit was het allereerste boek dat ik las van deze bediening, het is elk jaar later en ik heb veel van hun andere boeken gelezen en het heeft mijn leven veranderd!!

    1. Hello Atarah, me too in the beginning of my journey when I started reading the lessons that all started with a testimony I had to get used to it. I didn’t immediately see the point of all the testimonials but of course like many women I wanted to quickly restore my marriage. Now when I read such a testimony I am looking for the encouragement of actions that reversed the situation. And every bride tells that it is God who restores your marriage when you have returned to Him the rightful place as “First Love” from these testimonials you can learn so much. And together with the book everything will be fine. Glad to hear how it changed your life

      Hello Atarah, ik ook, in het begin van mijn reis toen ik de lessen begon te lezen die allemaal begonnen met een getuigenis moest ik eraan wennen. Ik zag niet meteen het nut in van alle getuigenissen, maar zoals veel vrouwen wilde ik natuurlijk snel mijn huwelijk herstellen. Als ik nu zo’n getuigenis lees, zoek ik naar aanmoediging van acties die de situatie hebben omgekeerd. En elke bruid vertelt dat het God is die je huwelijk herstelt als je hem de rechtmatige plaats als “eerste liefde” hebt teruggegeven uit deze getuigenissen kun je zoveel leren. En samen met het boek komt alles goed. Fijn te horen hoe het jouw leven heeft veranderd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *