” 📚 Dagelijkse Dagboeken en veel Meer”

Lieve Bruiden,

Als geestelijke lunch🥪🥗 zou ik graag met jullie willen delen de dagelijkse bemoediging boeken die goed zijn om te lezen op je herstelreis.

Zelf lees ik in de morgen nadat ik mijn koffie of thee☕ heb gehad de “Mijn Geliefde” 💓. Elke dag een bemoedigende korte tekst lezen waar je de rest van de dag over kan nadenken maar ook met Hem over praten. Want vaak wordt er ook gevraagd om een moment uit te kiezen, in rust om de tweezijdige communicatie waar Hij zo naar verlangt te doen. In deze momenten kan jouw Hemelse Man tegen jouw praten, je troosten of bemoedigen. Allemaal mooie gezegende momenten om je 💔 die gebroken is weer heel te maken.

Naast dit geweldig boek zou ik je ook graag de andere boeken willen aanbevelen om te lezen:

  • de Bijbel, waaruit het goed is om dagelijkse de Psalmen en Spreuken te lezen. https://eeuwigdurendeliefde-nl.com/psalmen-spreuken/
  • Maar ook Hind’s feet on High Places (in het Nederlands heet dit boek ” Hij maakt mijn voeten als der hinden). Verkrijgbaar via Bol.com https://www.bol.com/nl/nl/s/?searchtext=hij%20maakt%20mijn%20voeten%20als%20de%20hinden&suggestFragment=hij%20maakt%20mijn
  • Het boek Prison to Praise auteur Merlin Carothers.

Helaas is het boek Prison to Praise nog niet in het Nederlands verkrijgbaar. Echter is het niet moeilijk te lezen. Ik heb het zelf ook reeds twee keer gedaan. Mij heeft het enorm geholpen om te begrijpen dat ik Hem moet prijzen in alle omstandigheden. Zoals staat in Niet alleen maar als ik een zegen heb ontvangen. Maar juist voor de stormen in mijn leven. Deze situaties gebruikt mijn Geliefde om mij dichter tot Zijn hart te trekken. Mijn geloof te vergroten en mij elke dag weer bewust te maken van Zijn grote liefde ❤ voor mij. De getuigenis die ik daarna kan delen met andere zal hen doen gaan geloven dat HIJ het is die het gedaan heeft. Niks is on mogelijk voor Hem.

Ook nu zou ik je willen uitnodigen om met ons te delen wat jouw ervaring is en hoe geweldig jouw HE voor je is.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *