🙏Dankbaarheid Therapie 🙏

Mijn tweede zoon heeft ziens kort een hele leuke bril. Een hele stoere bril, die hij zelf heeft uitgezocht. Een paar andere klasgenoten hebben ook een bril dus in eerste instantie vond hij het niet erg om ook een te moeten dragen om beter te kunnen zien op het schoolbord. Nadat hij met enthousiasme maar ook enige spanning de eerste dag naar school mocht gaan met zijn nieuwe bril. Beleefde hij deze dag waarvan hij dacht dat zijn klasgenootjes het ook een mooie bril zouden vinden, toch anders. Enige niet leuke dingen heeft hij, totaal niet verwacht moeten horen. Dit heeft mijn zoon best wel geraakt in zijn hart. Verdrietig en boos heeft hij de verdrietige dingen die tegen hem gezegd zijn opgeslagen. Onze kinderen zijn de toekomst. En nu meer dan ooit is de druk over hoe je eruit moet zien om geaccepteerd te worden enorm hoog. Dagelijks voelen volwassenen maar zeker ook meer kinderen deze maatschappelijke druk, waardoor hoe verdrietig het ook is. Vooral bij een kind, die zich genoodzaakt voelt om een einde te maken aan hun leven. Dit bericht onlangs ontvangen van een vriendin die het van haar dochter heeft gehoord. Heeft mij ongerust gemaakt en besloten om met jullie deze “Dankbaarheid Therapie🙏” te delen.

Als volwassenen is het voor ons soms heel moeilijk om de vele negatieve dingen die we horen tegen ons of over ons gezegd en de vele nare dingen die we zien gebeuren, tegen ons, niet te laten wortelen in ons hart. Een depressie die kan volgen is echt en zeer vernietigend. Maar ook voor kinderen is het nu een tijd waarin ze, hoe jong ze ook zijn, nu nog meer een Vriend nodig hebben die hun vertelt hoe blij Hij met hun is. Onze Heer heeft ons naast dat Hij in de Psalm heeft verteld dat “Onze God en Heer ons goed heeft gemaakt”.

Want Gij hebt mijn nieren gevormd, mij in de schoot van mijn moeder geweven. Ik loof U, omdat ik gans wonderbaar ben toebereid, wonderbaar zijn uw werken; mijn ziel weet dat zeer wel. Psalm 139:13-14

Nog meer beloftes gegeven waarop we kunnen vertrouwen. Ik zou je willen bemoedigen met onderstaande links “Dankbaarheid Therapie” voor ons vrouwen en ook voor onze kinderen.

Encouraging Women Thankfulness Therapy

Thankful Therapy

Thankful Therapy PROMISES

Hierbij wil ik je ook bemoedigen om met ons te delen door een Lof Prijs te plaatsen over wat voor geweldigs Hij voor jouw heeft gedaan. Om andere te bemoedigen en hoop te geven. Want door onze getuigenissen hebben wij overwonnen.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *