Het Maakte Hem wat Uit

Lof Prijs brief ingezonden door Adina

Ik wil gewoon mijn Man bedanken voor het geven van de verlangens van mijn hart afgelopen kerst.

Hij bracht me ertoe om gewoon een rustige kerstavond thuis te hebben met de kinderen, kerstfilms te kijken met veel popcorn, en dat is precies wat Hij ons gaf, maar Hij zorgde ook voor een verscheidenheid aan chocolade van goede kwaliteit bij de popcorn! Het was een prachtige avond, alles wat ik verlangde en meer! Hij leidde me zelfs om de slablaadjes en tomaten te versieren om eruit te zien als kerst bessen op onze borden, met vleeswaren, kaas en Zuid-Afrikaanse “biltong” en gedroogde worst. Hij voorzag gewoon in alles wat ik en de kinderen graag eten. En ze hebben alles opgemaakt, wat nog een bevestiging is dat het van mijn Man en hun Hemelse Vader was!

Op eerste kerstdag gaf Hij me ook meer dan ik me ooit had kunnen voorstellen, geen geschenken of materiële dingen, maar een geweldige dag doorbrengen met mijn gezin met geweldig eten en Hem. Het was zo’n kostbare tijd en terwijl ik daar aan tafel zat en naar mijn familie keek, kon ik Hem gewoon bedanken voor alles wat Hij zo genereus voorzag, voor het voorrecht om nog steeds mijn geweldige familie in mijn leven te hebben, dat Hij me liet verhuizen naar deze stad op mijn reis om dicht bij hen te zijn en voor alle hulp en steun die Hij via hen bood tijdens de moeilijkste tijden van mijn reis.

Hij kent echt de verlangens van ons hart, hoe klein of eenvoudig het ook voor ons mag lijken, voor Hem is het belangrijk!

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *