HERSTEL Huwelijk Getuigenis

Voorbeeld bekijken

“Ik Kon Niet Meer Tegen de Pijn, de Schaamte en de Haat voor Van Alles”

💌 Belofte van Vandaag: Want als een verlaten en diep bedroefde vrouw heeft u de Here geroepen, als een vrouw uit de jeugdtijd, nadat zij versmaad werd – zegt uw God. J54:6

Ava, hoe is jouw herstelreis eigenlijk begonnen?

Het begon allemaal 5 jaar geleden, toen ik zwanger werd en na 8 maanden zwangerschap stierf mijn baby en ik kreeg een keizersnede om het te verwijderen. Omdat ik medicijnen gebruikte, zorgde mijn man Mason destijds voor alles. Met dit verlies ging ik op zoek naar God in de kerk, maar mijn man wilde naar feesten en uitgaansgelegenheden om er niet aan te denken. En ik wilde thuis blijven, dus de geschillen, gevechten, verraad begonnen, en we kwamen terug en gingen meer dan 10 keer uit elkaar. Toen ik naar de diensten ging en het woord begon te begrijpen, werd ik een Farizeeër. Ik zag alleen de zonden van Mason en wilde dat hij veranderde, dat hij met mij naar diensten ging, ik was bazig, had altijd het laatste woord in alles, en de hele dag van huis was om te werken, en Mason deed dat ook. Ik wist niet hoe ik iets moest koken, ik deed alles, in mijn vrije tijd ging ik naar de kerk en Mason naar voetbal. Hoe dan ook, het was rommelig in ons leven. We hadden geen van beiden een huwelijksvoorbeeld, dus hoe graag we het ook goed wilden doen, we wisten niet hoe. Toen Mason weer het huis verliet, kon ik de pijn, de schaamte en de haat voor alles niet meer aan, daarom besloot ik iets op het internet te zoeken, naar huwelijksadvies, ongeveer anderhalf jaar geleden vond ik HHI.

Hoe heeft God jouw situatie veranderd, Ava, toen je Hem met heel je hart zocht?

Toen ik de cursussen begon te volgen en het boek las Hoe God Jouw Huwelijk Kan en Wilt Herstellen en Een Wijze Vrouw, begon ik in te zien dat ik niets wist over het huwelijk, God, en de kerk.

Ik las en herlas en ik herlees, volgde de cursussen en begon een intieme relatie met God te krijgen. Biddend, vastend, wakker bij zonsopgang om hem te zoeken en mezelf te vullen met zijn aanwezigheid, gaf ik alles op waarvan ik dacht dat het juist was en begon in het Woord van God te zoeken wat hij me te leren had. Hoe meer pijn en lijden, hoe meer ik mijn HE (Hemelse Echtgenoot) zocht.

Welke principes, uit Gods Woord (of via onze bronnen), heeft de Heer je tijdens deze beproeving geleerd, Ava?

De belangrijkste principes waarmee ik direct na het lezen van het boek begon, waren: ren niet achter Mason aan om erachter te komen wat hij aan het doen was, verwijderen van mijn social media, stop alle discussies met hem, reageer gedwee en kalm als ik de gelegenheid had om met hem te praten. Soms was het moeilijk om mezelf in te houden, maar ik zocht mijn HE, die me kracht gaf en de leugenachtige en egoïstische gevoel en de haat van de vijand gingen weg en ik sprak zoals de Heilige Geest me instrueerde.

Ik vernederde mezelf vele malen voor de Heer, terwijl ik schreeuwde om genade en vergeving, omdat ik zoveel fouten had gemaakt, zelfs al kende ik zijn principes. Ik begon te mediteren over het woord van God terwijl God aan mijn zaak werkte. Ik had niet meer plannen, ik liet alles aan God over. Ik heb 3×5 kaarten gemaakt van mijn favoriete verzen en gebeden met het Woord van God. Ik begon alleen geloof te gebruiken en begon voor God te zijn wat hij wilde dat ik was.

Wat waren de moeilijkste tijden waar God je doorheen hielp, Ava?

De moeilijkste momenten waren het zien van Mason met de AV (andere vrouw) waardoor hij inzag dat hij nog steeds van me hield en dat hij niet wilde scheiden en waren de dagen dat ik na het werk thuiskwam en Mason er niet was. ik miste hem zo erg en ik voelde verdriet, ik wilde geen eten maken, ik wilde tv kijken naast Mason.

Ava, wat was het “keerpunt” van je herstel?

Het keerpunt was toen ik begon te bidden en de wil van de Heer zocht en Mason wilde loslaten. Het kon me niet langer schelen wanneer ons huwelijk zou worden hersteld. Ik gaf alles op, mijn leven, om de dromen van God te leven. Ik verliet de baan waar ik was, wat niet Gods wil was, en ik begon tijd te krijgen voor mijn HE, voor mezelf, mijn huis.

Ik stelde mijn Heer op de eerste plaats in mijn leven en ik begon in Hem te rusten.

Mijn leven begon de aandacht te trekken van Mason, die mij begon te zoeken.

Vertel ons HOE het gebeurde, Ava? Kwam Mason zojuist gewoon door de voordeur? Ava, vermoedde je of kon je zeggen dat je op het punt stond hersteld te worden?

Toen Mason me begon te zoeken, zag hij dat ik kalm, kalmer, liefdevol was, ik vocht niet meer en ging niet achter hem aan. Ik wachtte altijd tot hij me zou zoeken, als hij thuis was, liet ik God alles leiden, niet hem. Ik trok hem aan met alles wat hij me vroeg te doen voordat ik het huis verliet, eten, een schoon en georganiseerd huis, ik praatte met hem en luisterde naar alles wat hij me te zeggen had. Ik begon het ermee eens te zijn in plaats van ertegen te zijn. En zo ging het anderhalf jaar lang, ik maakte een paar fouten, maar ik maakte een grote fout, ik zei zelfs tegen Mason dat ik hem niet meer wilde zien, dat hij vrijgezel was en dat hij niet meer thuis hoefde te komen, op die momenten heb ik mezelf vaak vernederd. Ik vastte en keek naar mijn Heer voor mogelijkheden om op te lossen wat ik verprutst had. En Hij was trouw. Op dat moment stuurde Mason een bericht waarin hij zei dat het niet de bedoeling was dat ik hem zou opgeven, dat niets wat hij zei af zou doen aan wat hij voor mij had gedaan, dat ik geweldig was en dat hij heel veel van me hield, dat hij probeerde zichzelf van het leven te beroven, maar God stond het niet toe. Hallelujah. Ere zij God.

Onlangs stuurde hij nog een bericht waarin hij zei dat hij ons leven moest oplossen en dat het zo snel mogelijk zou moeten zijn. Ik antwoordde dat we konden praten. Dus ging hij naar huis, hij zei dat hij naar huis wilde komen, en dat deed hij.

Zou je een van onze bronnen in het bijzonder aanbevelen die je hebben geholpen, Ava?

Ik beveel ten zeerste alle cursussen en boeken van deze bediening aan. Ze zijn allemaal erg kostbaar en hebben mijn innerlijke zelf getransformeerd.

Zou je geïnteresseerd zijn om andere vrouwen aan te bemoedigen, Ava?

Ja

Hoe dan ook, Ava, wat voor soort aanmoediging zou je tot slot vrouwen willen meegeven?

Geliefde!!

Herstel houdt een diepe relatie met de Allerhoogste in, zelfs zodat we de beproevingen die komen kunnen doorstaan ​​en niet in de val van de vijand trappen.

Hoe meer je deze relatie met God nastreeft, hoe meer Hij jou en je man zal transformeren. Mediteer dag en nacht op het woord van God, pas de principes toe, bid en vast, voor jou en dan voor je huwelijk, laat de rest over aan onze HE (Hemelse Echtgenoot). Hij zal het werk doen. Ik heb altijd aan echtscheiding gedacht, maar nadat ik mijn HE had ontmoet en had gezien wat hij voor me deed, zijn woord had gelezen, kon ik er zeker van zijn dat hij het herstel van levens, zielen en huwelijken wilt.

Lees MEER getuigenissen in onze Door het Woord van Hun Getuigenissen Volledige Series.
IS YOUR Marriage RESTORED?
Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *