đŸ„ł 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven”

Hallo ik ben Kristine Daniels en heet je welkom bij deze podcast over het boek “Het vinden van het Overvloedige leven” Dit is hoofdstuk 4. Wat heet “Geef Het Weg💞.” 

Hoe Het overvloedige leven te vinden 😍

“De dief komt alleen om te stelen, te doden en te vernielen;

Ik kwam opdat ze LEVEN zouden hebben, en het OVERVLOEDIG zouden hebben ”!!!

GEEF HET WEG 🎁

Heb je een financiële nood, merk je dat je te weinig tijd hebt voor de dingen die je zou willen doen. Voel je je emotioneel niet lekker, dan zijn dat allemaal noden die je met deze principe kan omkeren naar grote zegeningen.

Wanneer je merkt dat er iets van je vraagdt wordt waarvan je al zo weinig hebt, bijvoorbeeld geld of tijd dan vraagt onze Heer om juist op dat moment te geven uit je nood. Geven wanneer je niet hebt brengt grote zegeningen voor. Alles in jou zal het tegen werken maar het Woord zegt immers dat de principes van de Heer lijn recht tegenover de principes van de wereld staan.

Ik zelf heb mogen ervaren dat hoe meer ik weggeef van iets. Hetzij financieel, emotioneel, of fysiek. Hoe meer ik terug krijg.

Wil je bemoedigd en op de hoogte blijven van de laatste berichten die er zijn geplaatst abonneer je dan op onze nieuwsbrief đŸ“„.

Gepubliceerd in: Niet gecategoriseerd

3 opmerkingen over “đŸ„ł 🎙 Podcast “Het Vinden van het Overvloedige Leven””

  1. Lieve Kristine,
    Bedankt voor deze mooie en bemoedigende podcast. Toen ik dit hoofdstuk had gelezen was ik vooral bezig dit principe toe te passen bij het regelen van mijn financiën. Dit heeft mij zoveel rust gegeven. De vaste lasten en elke rekening die ik ontvang betaal ik gewoon op de gevraagde datum. Voor al de andere dingen vertrouw ik op Hem. Ik doe mijn boodschappen zoals altijd. Hij laat mij zien wat ik wel of niet moet kopen, Hij zorgt ervoor dat de producten die ik nodig heb op het juiste moment in de aanbieding of afgeprijsd zijn. Ook voor de aankoop van alle andere dingen vertrouw ik op Hem. Hij geeft ons overvloed!
    Nu brengt Hij veel mensen op mijn pad. Wekelijks heb ik contact met mensen waarbij ik mijn geloof in Hem kan delen en ik mag spreken over Zijn goedheid en hun mag bemoedigen om alleen op Hem te vertrouwen. Juist nu het zo stormt in mijn leven en ik zelf bijna dreig te zinken, richt mijn Liefste mij weer op en geeft Hij mijn moed om deze storm te doorstaan.

  2. Hallo bruid Hanna,
    bedankt voor het delen hoe geweldig jouw Hemelse Man voor je zorgt. Hij is inderdaad trouw om Zijn bruiden het beste te geven wat zij nodig hebben. Ook wanneer we het zelf niet eens hebben gevraagd. Het klinkt raar om weg te geven in onze noden. Maar gelukkig leert onze HM ons wat de diepe en ware betekenis is van het Bijbelse verhaal over eenoude weduwe vrouw die haar laatste twee koperen muntjes in de offer bak deed. Marcus 12:41-44. Het is bevrijdend om te weten dat alles wat we hebben gekregen van onze Hemelse Man komt en daarmee andere mogen helpen of zegenen. Alles wat we doen fysiek, emotioneel of psychisch, mogen we in gedachten nemen dat we het doen voor onze Hemelse Man. Hij stuurt ons in ons leven en is de beloner voor al het goeds dat je doet. Zo komen er steeds meer vruchten “van de geest” in je leven. En dit is wat anderen zullen zien en hun zal aantrekken om meer te weten over die geweldige Man die jij in jouw leven nu hebt. Ik zou je willen vragen om deze lessen te delen met andere. Je kan ze verwijzen naar de website Blog of de facebook pagina🎁.
    Liefs en Gods rijkste zegen toegewenst.

  3. Bedankt voor het bericht Kristine. Deze les heeft me ook geleerd om te geven als ik niets heb, om hoop te geven als ik zelf geen hoop heb, om tijd te geven als ik geen tijd heb. Alles wat we missen moeten we geven, dan zullen we dubbel ontvangen van Zijn liefdevolle hand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *